'Ben isterim ki Fethiyespor, bir üst lige çıksın'

TFF 2. Lig'de yer alan Fethiyespor'un olağanüstü kongresi yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Fethiyespor'un kurulduğundan bu yana delegesi olan Cihangir Özdemir, kongre ile ilgili FRTTV mikrofonlarına açıklamalarda bulundu.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

TFF 2. Lig'de yer alan Fethiyespor'un olağanüstü kongresi yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Tek liste ile gidilen genel kurulda mevcut başkan Esat Bakırcı bir kez daha güven tazeledi. Fethiyespor’un kurulduğunda bu yana delegesi ve 6.üyesi olan Cihangir Özdemir, kongre ile ilgili duygu ve düşüncelerini FRTTV mikrofonlarına anlattı.

“Ben isterim ki Fethiyespor, bir üst lige çıksın”
Fethiyespor kurulduğundan bu yana birçok başkan ile beraber olduğunu belirten Cihangir Özdemir: “Fethiyespor’un çilekeşlerinden birisiyim. Birçok başkan ile beraber oldum. Esat Bakırcı’nın tekrar aday olduğunu biliyorum. Kendisine oy vereceğiz. Sadece Fethiyespor için çalışsın, kim olursa olsun benim için fark etmiyor. Esat Bakırcı, sezonun ilk başlarında biraz bocaladı. Sezon ilerledikçe iyi çalışmaya başladı. Ben isterim ki Fethiyespor, bir üst lige çıksın. Yine de ligi iyi bir konumda bitirdik.” diye konuştu.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN