Başkan Maçoğlu Aşure Etkinliğine Katıldı

Dalaman Kitap Günleri etkinliği kapsamında Muğla'ya gelen Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu, Foça Mahallesi'nde düzenlenen aşure etkinliğine katıldı.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Yoğun katılımın olduğu program Civcili Ahmet Ağa Meydanı’nda düzenlendi. CHP 28. Dönem Muğla Milletvekili Adayı Mehmet Demir, Foça Mahallesi Muhtarı İlker Can, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve mahalle sakinlerinin yer aldığı aşure etkinliğinde Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu; vatandaşlar tarafından yoğun ilgi ile karşılandı. Fotoğraf isteklerini geri çevirmeyen Başkan Maçoğlu, organizasyonun düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Dalaman’a hareket etmeden önce basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu, “Dalaman Kitap Günleri programı dolayısıyla Muğla’ya geldim. CHP 28. Dönem Muğla Milletvekili Adayı Mehmet Demir ve Foça Mahallesi Muhtarı İlker Can’ın daveti üzerine aşure etkinliğine katılım sağladım. Burada halkımızın yoğun bir ilgisi ile karşılaştım. Bu beni çok mutlu etti. Böyle anlamlı bir etkinliğin gerçekleştirilmesinde emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN