Başkan Karaca: 'Yaz Sezonunda Neden Yol Çalışması Yapıyoruz?'

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Fethiye'li vatandaşların kafasında soru işareti oluşturan 'Neden yaz sezonunda yol çalışması yapılıyor?' sorusuna açıklık getirdi. 

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Fethiye’li vatandaşların kafasında soru işareti oluşturan “Neden yaz sezonunda yol çalışması yapılıyor?” sorusuna açıklık getirdi. Başkan Karaca, Çalış Halk Plajı’nda yaptığı açıklamada: “İnanın ki arkadaşlar şu an 45 milyon liraya yaptığımız bir cadde bugün yapmazsam 6 ay sonra 80 milyon liraya mal olacak.

Bu para sizin paranız. Sizin cebinizden çıkacak. Biz yapmak zorundayız. Kimseyi de rahatsız etmeyen bir bölge. Ama maalesef siyasette muhalefet her zaman vardır. Yapılan doğru işlerde onlar için kötüdür. Kötülerde kötüdür. Sosyal medyada her gün her şeyi atıyorlar. Fethiye’de yatırımları gören aklı selim insanlar da var. Yaptığımız kamuoyu incelemelerinde kendimizi ölçebiliyoruz. Fethiye’de sizlerin hakkını kimseye yedirmiyoruz. Belediyenin aldığı vergileri en iyi yerlere harcıyoruz” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN