BAŞARILI SPORCULARDAN BAŞKAN OTGÖZ'E TEŞEKKÜR

Almanya'da düzenlenen ilk profesyonel boks müsabakasında galibiyetle ayrılan Muğla, Fethiye ve Seydikemer'in ilk kadın boksörü Fethiye Gençlik ve Spor Kulübü Arslan Fight Arena Sporcusu ve antrenörü Songül Arslan Ayten ve Fethiye Gençlik ve Spor Kulübü Arslan Fight Arena'dan Evren Arslan, Seydikemer Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Karakuş'u ziyaret etti. Ziyarette Evren Arslan, Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz'e kendilerine verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Almanya’nın Münih kentinde geçtiğimiz günlerde düzenlenen profesyonel boks müsabakasında ülkemizi temsilen ringe çıkan Fethiye Gençlik ve Spor Kulübü Arslan Fight Arena Sporcusu ve antrenörü Songül Ayten, elde ettiği başarıyla ülkemizin, Muğla’nın ve Fethiye ile Seydikemer’in gururu oldu. Bölgemizin ilk kadın boksörü olan Songül Ayten, Bosna Hersekli rakibine karşı ringde gösterdiği başarı karşısında müsabakadan galibiyetle ayrıldı. 
Bu galibiyetinin ardından başarılarını Seydikemer Belediyesi’yle paylaşan Songül Arslan Ayten ve Evren Arslan, Seydikemer Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Karakuş’u ziyaret etti. Ziyarette spor alanındaki başarılarını anlatan Evren Arslan ve Songül Arslan Ayten, Seydikemer Belediyesi başta olmak üzere kendilerine destek olan herkese teşekkür etti. 
Evren Arslan; “Spora ve sporcuya verdikleri desteklerden dolayı Belediye Başkanımız Yakup Otgöz’e ve Seydikemer Belediyesine teşekkür ediyoruz. Hem Seydikemer’den hem de Fethiye’den bizlere destek olan ve başarılı olacağımıza inanan herkese teşekkür ediyorum. Bölgemizin ilk kadın boksörü olan Songül ile Almanya’dan çok güzel bir başarı ile ülkemize döndük. Şimdi de 28 Mayıs Cumartesi günü Ankara Sincan’da Sinan Şamil Sam Spor Kompleksinde saat 21.00’da boks müsabakasına katılacağız. Burada İranlı rakibime karşı mücadele edeceğim. İnşallah güzel bir başarı ile dönüş yaparız” dedi.
Seydikemer Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Karakuş da sporcuların başarılarını kutlayarak, Seydikemer Belediyesi’nin her zaman sporun ve sporcunun destekçisi olduğunu ifade etti. 
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN