Arena Fethiye Gençlik ve Spor Kulübü kuruldu

Fethiye'de yeni kurulan Arena Fethiye Gençlik ve Spor Kulübü genel kurulunu gerçekleştirdi. Kulüp Başkanlığa Taylan Turan getirildi.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Son Dakika 48

Fethiye’de boksun ve sporcuların tanınmasını amaçlayan Arena Fethiye Gençlik ve Spor Kulübü kuruldu. Gerçekleşen genel kurul sonrası başkanlığa Taylan Turan getirildi. Şu anda 50 sporcusu bulunan kulübün başkanlığına Taylan Turan getirildi. Avrupa Altın Kemer Boks Şampiyonu Profesyonel Boksör Kubilay Alcu’nun, bu oluşumda gençlere eşlik edeceği belirtildi.
Yeni kurulan Arena Fethiye Gençlik ve Spor Kulübü bünyesinde müsabakalara katılan 20 boksörün olduğu ifade edildi. Taylan Turan başkanlığındaki kulübün yönetim kurulunda başkan yardımcılığı görevini Korhan Başkaya yürütüyor.HaberArena Fethiye Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Taylan Turan, “İnşallah bu yıl dünya şampiyonluğunu Fethiye’mize getireceğiz. Şu an bölgemizin tek aktif profesyonel boksörü Kubilay Alcu. Onun yanında kulübümüz alt yapısından yetişen çocuklarımızı da profesyonel boksa geçiş yaptıracağız. Fethiye’mizin adını her zaman en iyi şekilde temsil edeceğiz. Fethiye'de çok büyük profesyonel boks gecesi düzenlemeyi düşünüyoruz” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN