MAVİ GRUP BAŞKAN ADAYI ÇIRALI HAL ESNAFINI ZİYARET ETTİ

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Yönetim Kurulu Başkanı ve Mavi Grup Başkan Adayı Osman Çıralı, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte hal esnafını ziyaret etti. 

Seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden ve hal esnafı ile bir araya gelen Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Yönetim Kurulu Başkanı ve Mavi Grup Başkan Adayı Osman Çıralı ve yönetimi seçim hakkında istişarelerde bulundu.

FETHİYE İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIMIZIN SÖZÜNÜ VERDİK
Ziyarette konuşan Mevcut Başkan Çıralı,'' İlgi büyük ama biliyorsunuz şuan da durağan zamanı yine de biz üyelerimizi ziyaret edelim sorunlarımızı anlayalım istedim. Seydikemer, sanayi, çarşı bugün de haldeyiz üyelerimizle bir araya geliyoruz bu ilgi çok büyük sağ olsun herkes bize bir konu da iyilik gösteriyor. Biz gerektiği gibi kendimizi anlatmaya, yaptıklarımızı anlatmaya çalışıyoruz. Böylesi kalabalık ekipteyiz inşallah hal de tarımcıların sorunları, Fethiye de turizmcilerin sorunları, ticaretin sorunları… Hepsini dinlemeye çalışıyoruz. Notlarımızı alıyoruz ve bu notlar neticesinde inşallah seçimden sonra kaldığımız yerden devam edeceğiz. Fethiye için çok şeyler yaptık biliyorsunuz her ortamda söylüyoruz. Projeler yazdık, coğrafi işaretler aldık, OSB yaptık işte tarım OSB'nin bir ayağı hayvancılıkla alakalı bunun devamında arkadaşlarımızın da bilgilerini alıyoruz. Onun da bundan sonra ki süreçle Ziraat Odası başkanımız bizimle bu gruptan yani tarım ayağında bu dönem daha güçlüyüz. Daha çok sorunlara ineceğiz çünkü her sektörün kendine göre olanı var bileni var şimdi turizmci turizmciyi bilir ama tarımcı grubunda bizim geçen dönem de zayıf kaldık biraz o yüzden ekibimiz güçlü tarım ayağında da hal bizim için önemli Karaçulha, Çamköy önemli biraz da aşağı dolaşmaya gideceğiz. Ben ilginin çok büyük olduğunu görüyorum. İnşallah 15 Ekim cumartesi günü sabah 9'da seçimlerimizi yapacağız. Biz güçlü geliyoruz zaten mevcut yönetimimiz o yüzden sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum. Her şekilde Fethiye için elimizden geleni yapacağımızın sözünü verdik. Sloganımızda belli zaten “söz verdik yaptık. Söz veriyoruz yapacağız.” Diye. Bundan sonra ki süreçte de verdiğimiz sözlerin hepsini yerine getireceğiz. Fethiye için hayırlı olmasını diliyorum ve herkese teşekkür ediyorum'' dedi.

ÇOK OKUNANLAR
BUNLARA DA BAKIN
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR