Ak Parti Muğla Milletvekili Adayı Otgöz, Milas'ta Partisinin Yeni Üyelerine Rozet Taktı

Seçim çalışmalarına Muğla'nın Milas ilçesinde devam eden AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Yakup Otgöz, AK Parti Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir ile birlikte, AK Partiye yeni üye olan kişilere parti rozeti taktı.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Seçim çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Yakup Otgöz, Muğla’nın Milas ilçesinde bir takım ziyaretlerde bulunup vatandaşlarla bir araya geldi. AK Parti Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir, AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Yakup Otgöz, Milas ziyaretlerine AK Parti İlçe Başkanlığında İlçe Başkanı Emin Çelik ve ilçe teşkilatı ile bir araya gelerek başladı. AK Parti İlçe Başkanı Emin Çelik ve ilçe teşkilatı üyeleriyle seçim çalışmaları hakkında konuşan Yakup Otgöz, 14 Mayıs’ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ilk turda Cumhurbaşkanı seçeceklerine olan inançlarının tam olduğunu, Muğla’dan da bir fazla milletvekili çıkarabilmek için gece gündüz çalışacaklarını ifade etti. 
AK Parti İlçe Başkanlığı ziyaretinde AK Parti Muğla Milletvekili Demir ve AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Otgöz, partiye yeni katılan kişilere parti rozeti taktı. AK Parti’ye olan ilginin kendisini çok mutlu ettiğini ifade eden Yakup Otgöz; “Partimize olan ilgi ve teveccühle 14 Mayıs’a doğru daha güçlü ilerliyoruz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Türkiye Yüzyılını inşa edeceğiz” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN