Taktı Haberleri

Taktı Haberleri

Fethiyespor lidere çelme taktı

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 14. Hafta mücadelesinde Fethiyespor, namağlup lider Amedspor’a konuk oldu. Mücadele, Berk İsmail Ünsal ve Rıdvan Türker’in karşılıklı golleriyle 1-1 sona erdi.

Latte-Art yarışmasında renkli görüntüler yaşandı

Cream Cafe’de düzenlenen Latte-Art yarışmasında renkli görüntüler yaşandı. Yarışmanın sonunda e iyi tasarıma sahip olan kahveyi yapana kupa taktim edildi.

Ak Parti Muğla Milletvekili Adayı Otgöz, Milas’ta Partisinin Yeni Üyelerine Rozet Taktı

Seçim çalışmalarına Muğla’nın Milas ilçesinde devam eden AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Yakup Otgöz, AK Parti Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir ile birlikte, AK Partiye yeni üye olan kişilere parti rozeti taktı.

ATATÜRK KOŞUSU SONA ERDİ

Geleneksel hale gelen ve her yıl 27 Aralık günü düzenlenen “Atatürk Koşusu” sona erdi. Koşuda dereceye girenlere ise ödülleri taktim edildi.

İYİ PARTİ YÖNETİMİ, SALI PAZARINDA VATANDAŞLA BULUŞTU

İyi Parti Fethiye İlçe Başkanlığı tarafından salı pazarında stat açıldı. Açılan stantta vatandaşla bir araya gelen Başkan Turgutoğulları ve ekibi, partisine üye olan vatandaşlara rozet taktı.

MÜDÜR YİĞİT’TEN TEŞEKKÜR BELGESİ TAKTİMİ

Ülkemizin ilk ve tek çoklu branşlı organizasyonu olan Uluslararası Fethiye Spor Festivali’ne katkı sağlayanlara Fethiye Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Harun Reşit Yiğit tarafından teşekkür belgesi taktim edildi.

YENİ DÜNYA DÜZENİ VE TÜRKİYE KONFERANSI

Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi'nde 'Yeni Dünya Düzeni ve Türkiye' adı altında konferans gerçekleştirildi. Düzenlenen programda Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca tarafından yazar Banu Avar’a çiçek taktim edildi.

ŞAMPİYON ALCU, “HER ZAMAN YANIMDAYDI”

Fethiyeli Profesyonel Boksör Kubilay Alcu, Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit’i ziyaret ederek plaket taktim etti.

HAFIZLAR GÖRKEMLİ TÖRENLE BELGELERİNİ ALDI

Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen ortak programda 77 hafıza belgeleri taktim edildi. Düzenlenen programa yoğun ilgi oldu.

MÜDÜR DADAŞOĞLU’NDAN DOĞUM GÜNÜ HEDİYESİ

Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu, yüzde 40 engelli Alperen Şeyda’ya doğum günü hediyesi motosiklet taktim etti.

SATRANÇ TURNUVASI ÖDÜLLERİNİ ATMACA TAKTİM ETTİ

Muğla Mavi Yeşil Okullar Projesi Satranç Ligi İl Turnuvası Finalleri ve Afiş Yarışması'nda dereceye giren öğrencilere ödülleri İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Atmaca tarafından makamında verildi.

45 YAŞ ÜSTÜ SÜRÜCÜLER DİKKAT!

İçişleri Bakanlığı tarafından açıklanan ve 1 Ocak 2016 yılından önce düzenlenen ehliyetler ile ilgili açıklama yapılarak 31 Aralık 2022 yılına kadar süre verildiğini ve o güne kadar ehliyetlerini yenilemedikleri taktirde ceza ödeyecekleri paylaşıldı.

ALZHEİMER DERNEĞİ’NDEN TEŞEKKÜR PLAKETLERİ

Fethiye Alzheimer Derneği Yönetimi tarafından derneğe katkılarından dolayı Eski Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı ve Ak Parti Muğla eski Milletvekili Hasan Özyer’e plaket taktim edildi.

ALZHEİMER DERNEĞİNDEN İŞ İNSANI AKDAĞ’A PLAKET

Alzheimer Derneği tarafından İş İnsanı Sedat Akdağ’a, inşaatı devam eden Alzheimer Gündüz Yaşam Merkezine verdiği desteklerden dolayı plaket taktim edildi.

DERNEĞE BÜYÜK BAĞIŞ

Karaçulha Gönülleri Derneği tarafından düzenlenen Karaçulha Yörük Şenliğinde şenlik ağası seçilen Kazım Çağan 100 bin TL'yi Karaçulha Gönülleri Derneği Başkanı Halil Hancı ve yönetimine taktim etti.

AK PARTİ’DEN İSTİFA EDEN MECLİS ÜYESİ İYİ PARTİ’YE GEÇTİ

2019 yılında yapılan yerel seçimlerde AK Parti Belediye Meclis Üyesi olarak seçilen Ayşe Çiftçi geçtiğimiz günlerde partisinden istifa ettiğini açıklamıştı. Ak Parti’den istifa eden Ayşe Çiftçi İyi Parti’ye geçti. Ayşe Çiftçi’yi İyi Partili yapan rozeti İyi Parti Genel merkezinde Genel Başkanı Meral Akşener taktı.

ROTHERY’DEN ENGELLİLER DERNEĞİ’NE ZİYARET

Liverpool eski Belediye Başkanı Anna Rothery, Fethiye Bedensel Engellilerle Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti. Sohbet eşliğinde geçen ziyarette Dernek Başkanı Cemal Akboğa, Rothery’e teşekkür amaçlı çiçek taktim etti.

FETHİYE’DEN İYİ PARTİ’YE YENİ KATILIMLAR

İYİ Parti’ye Fethiye’den yeni üye katılımları devam ediyor. Av. Abdullah Küçükbozbaş, 2009-2014 Muğla İl Genel Meclis Üyesi, 2014 yerel seçimlerinde Fethiye Belediye Başkan Adayı olan Ziraat Mühendisi Mehmet Üyük, AK Parti Belediye Meclis üyesi Onat Akdu ve Huzurevi Eski Müdürü Adem Güngör İYİ Parti rozetini taktı.

Kur’an öğrenen çocuklara ödül

Fethiye Müftülüğü tarafından Ertuğrul Gazi Camii Mahizer Hanım 4-6 Yaş Kur’an Kursu’nda Kur’anı Kerim öğrenen çocuklara ödülleri verildi.Çocuklara taçlarını İlçe Müftüsü Kamil Oktay taktı.

Demirtaş’ın genç ve çalışkan ekibi sahada

Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Kamil Mutlu Demirtaş’ın kendisi kadar, genç ve girişimci ekibi de esnaflar tarafından taktir topluyor. Seçim tarihine sayılı günler kala toplu halde esnafları ziyaret ederek kongreye davet eden Demirtaş ve ekibi esnaflar tarafından seçimin favorisi gösteriliyor.

Akdenizli’ye Plaket Taktim Edildi

Fethiye Güreş İhtisas Kulübü Derneği Yönetimi İşadamı Önder Akdenizli’yi ziyaret ederek plaket taktim etti.

Behçet Saatcı, İYİ Parti rozetini taktı

Fethiye Belediyesi eski başkanı ve Muğla Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Behçet Saatcı, İyi Parti'ye geri döndü. Saatcı'ya rozeti, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener taktı.

Demirtaş “İlk İşimiz Odamızda Hukuk Bürosu Açmak”

Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Kamil Mutlu Demirtaş, projelerini açıklamaya başladı. Demirtaş, başkan seçildiği taktirde ilk icraatlarından bir tanesinin odaya hukuk bürosu kurmak olduğunu belirtti.

Başkan Adayı Demirtaş “Sporun ve sporcunun yanında olacağız”

Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Kamil Mutu Demirtaş, seçimi kazandıkları taktirde ilçe genelinde faaliyet gösteren tüm amatör spor kulüplerinin ve sporcularının yanlarında olacaklarını kaydederek, “Ülkemizin ay yıldızlı bayrağını en yükseklere taşıyacak olan tüm sporcularımızın yanında olacak ve onlara gereken desteği vereceğiz” dedi.

Demirtaş ve ekibinden Ziraat Odasına ziyaret

Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Kamil Mutlu Demirtaş, önümüzdeki aylarda yapılacak olan kongrede esnafların kendisine görev verdiği taktirde, Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odasının Fethiye’deki tüm oda ve STK’lar ile barışık halde çalışacağını ifade etti.

Sanayi Çarşısı Marangozlarından Demirtaş’a destek sözü

Fethiye Sanayi Çarşısında marangozhane işletmecileri, Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Kamil Mutlu Demirtaş’ı aralarında düzenledikleri kahvaltı etkinliğine davet ederek, seçimlerde destek sözü verdiler. Etkinlikte esnaflar esnafın Fethiye’de sahipsiz kaldığını belirten Demirtaş, “Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığını kazandığımız taktirde, tüm esnafımızın sorunlarına çözüm arayacak, yıllardır biriken sorunları ivedi şekilde gidereceğiz” dedi.

Hokey Antrenörlük kursu başladı

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nce düzenlenen, Hokey 1. ve 2. Kademe Antrenörlük Kursu, Kredi Yurtlar Kurumu Konferans salonunda Özel Antrenman Bilgisi dersi ile başladı.

Muhtar Canözü, Muhtarlar Derneği Başkanlığına tekrar aday olduğunu açıkladı

Fethiye Muhtarlar Derneği Başkanı Niyazi Canözü, 5 Temmuz Pazartesi günü gerçekleşecek olan olağan genel kurulda başkanlık için tekrar aday olduğunu açıkladı. 6 yıldır Fethiye Muhtarlar Derneğine başkanlık yapan Karagedik Muhtarı Canözü, “Tekrar seçildiğimiz taktirde dernek olarak en az 10 öğrencimize burs vermek istiyoruz” dedi.

MGC Başkan adayı Fatih Bozoğlu projelerini FRT'de anlattı

Muğla Gazeteciler Cemiyeti (MGC) Başkan adayı Fatih Bozoğlu başkanlığa seçildiği taktirde uygulamak istediği projeleri FRT televizyonun da anlattı. FRT' de Erdoğan Cankuş’un hazırlayıp sunduğu “Pozitif Düşünce Özel” Programına konuk olan Fatih Bozoğlu “MGC kurumsal ve katılımcı bir yönetim sistemi ile yönetilecek “ben değil biz” ilkesi ile bu yönetim şekli tüm üyeler tarafından hissedilecek” dedi.

Fethiyespor’un Golcüsü Anıl, Altınordu ile anlaştı

Geçtiğimiz günlerde Altay ile Süper Lige çıkmak için final oynayan Altınordu Fethiyespor‘un genç futbolcusu Anıl Arıcıoğlu’na kancayı taktı. Geçtiğimiz yıldan bu yana peşinde Antalyaspor’dan Malatyaspor’a pek çok takımın transfer etmek istediği 21 yaşındaki Fethiyespor’un genç futbolcusu Anıl Arıcıoğlu İzmir’in Spor Toto 1. Lig takımı Altınordu ile prensipte anlaştı.