Saatcı, 'Üreticilerimizin derdine derman olacağız'

İyi Parti 28. Dönem Muğla Milletvekili Adayı Behçet Saatcı, seçim çalışmalarını Seydikemer'de sürdürüyor.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Bölgede vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılanan Milletvekili Adayı Saatcı, tarımsal üretimin önemine vurgu yaptı ve çiftçilerin derdine derman olmak adına yola çıktıklarını belirtti. 
14 Mayıs Pazar günü yapılacak genel seçimler öncesinde ziyaretlerine devam eden İyi Parti Muğla Milletvekili Adayı Behçet Saatcı, Seydikemer’de halkın sorunlarını ve taleplerini dinliyor. Bölgede önemli bir tarımsal üretim gerçekleştirildiğinin altını çizen Milletvekili Adayı Saatcı, tek bir ürünün zayi olmadan üreticiye kazanç olarak dönmesi adına çalışacaklarını dile getirdi. 
Ziyaretleri ile ilgili olarak sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan İyi Parti Seydikemer Milletvekili Adayı Behçet Saatcı, “Seydikemer’imizin sahil köylerindeydik. Bizi samimiyetle karşılayan Beşkaza’mızın güzel insanlarıyla kucaklaşmak çok büyük bir ayrıcalıktı.  Üretmenin hazzını iliklerimize kadar hissettik. İlçemizde bu çapta tarımsal üretim yapılması hepimiz için gurur kaynağıdır. Emek veren bütün çiftçilerimizin önünde saygıyla eğiliyorum. Her türlü taleplerini dile getirmek, dertlerine derman, sorunlarına çözüm olmak için çıktığımız yolda Allah yardımcımız olsun. Tek bir ürünümüzü dahi zayi etmeden, üreticinin cebine kazanç olarak girmesi için çalışacağız” ifadelerini kullandı.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN