32. Bölge Muğla Eczacı Odası'nda Görev Dağılımı Yapıldı 

32. Bölge Muğla Eczacı Odası 18. Dönem Olağan Seçimli Genel Kurulu sonrası 32. Bölge Muğla Eczacılar Odası Başkanı Saim Korkmaz açıklama yaptı.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Son Dakika 48

23-24 Eylül 2023 tarihlerinde yapılan 32. Bölge Muğla Eczacı Odası 18. Dönem Olağan Seçimli Genel Kurulu kesinleşen seçim sonuçları Seçim Kurulundan alındıktan sonra yapılan toplantı ile yönetim kurulunda görev dağılımı yapıldı.

 Yapılan görev dağılımına göre Yönetim Kurulu Başkanı Ecz. Saim Korkmaz, yeni isimleri açıkladı; Genel Sekreter Ecz. Begüm Öcal Kuranoğlu, Sayman Ecz. Övünç Öztürk, Üyeler Ecz. İlkay Sever Tap, Ecz Anıl Gençtürk, Ecz.Işıl Balaban Karazeybek ve Ecz. Meltem Çayan oldu.

Görev dağılımı sonrası açıklama yapan Korkmaz,” Hepinizin bildiği gibi 23-24 Eylül 2023 tarihlerinde olağan seçimli genel kurulumuzu yaptık. Genel kurulumuza ve seçimimize yoğun katılımınızdan dolayı her birinize çok teşekkür ediyorum. Genel kurulumuz sonucu ekibimize göstermiş olduğunuz güçlü destek ve teveccühünüz için ayrıca teşekkür ediyorum.

İlçe seçim kurulundan mazbatamızı alır almaz tüm kurullarımızda görev dağılımımızı tamamladık. Tüm kurullarımız ile birlikte önümüzdeki dönemde mesleğimiz ve sizler için var gücümüz ile çalışacağız. Üyesi, komisyonları ve ilçe temsilcileri ile birlikte topyekün güçlü bir şekilde hareket eden, "Liyakat" ve "İstişare" esaslı yönetilen bir oda hedefiyle yolumuza devam edeceğiz. Odamızın kurumsal kültürünü daha güçlü bir şekilde yeni nesillerimize taşıyacağız. Her zaman olduğu gibi güncel değişime hızlı bir şekilde aksiyon alabilen bir sivil toplum örgütü olarak yolumuza devam edeceğiz. Bu vesileyle odamızın kuruluşundan bu yana tüm kurullarımızda görev almış yöneticilerimize, meslek büyüklerime teşekkür ediyor, göreve yeni gelmiş olan ekip arkadaşlarımı da tebrik ediyor, başarılar diliyorum. Güzel günlerde birlikte olmak dileğiyle hepinizi saygıyla selamlıyorum..." dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN