FETOB'DA BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

Fethiye Otelciler Birliği, konaklama sektöründe yurtdışı acente alacaklarındaki sorunlarla ilgili Türk Eximbank ile birlikte otelcilere bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Son yıllarda konaklama sektöründe yurtdışı acente alacakları ile ilgili sorunlar yaşanmakta. Bu bağlamda FETOB, “Türk Eximbank’ın hizmet sektörüne yönelik geliştirdiği yurtdışı alacak sigorta programları” konulu bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıya konuşmacı olarak katılan Türk Eximbank Ege Bölge Sigorta Pazarlama Koordinasyon Müdürü Zeynep Kandiyeli ve Eximbank İzmir Şube Müdürü Hüseyin Egemen Kılıç, otelcilere bilgiler aktardı.

FETOB'DA BİLGİLENDİRME TOPLANTISI
Toplantıda konuşan FETOB Başkanı Bülent Uysal “Toplantımızın amacı biliyorsunuz son yıllarda bölgede ve Türkiye’de pek çok turizm acentesinde iflaslar yaşandı. Bu iflaslarla alakalı olarak Türk Eximbank’ın geliştirmiş olduğu alacak sigorta programı var. Bu konuyla alakalı olarak ta biz, Türk Eximbank yetkilileri Fethiye’ye davet ettik. Otelcilerimizi, konaklama sektöründekileri bilgilendirmek adına. Bu toplantıda da bu alacak sigorta sisteminin nasıl işleyeceğini, hangi konuda hangi alacaklıları kapsadığı gibi teknik detaylar var. Bu konular hakkında detaylı bilgiler verilecek. İzmir Bölge’den gelen Eximbank yetkililerine de ayrıca teşekkür ediyorum. Malum Fethiye’de turizm sezonu başladı. 1 Mayıstan itibaren de bölgedeki tesislerimizin hepsi açılmış olacak. Bu vesileyle iyi bir turizm sezonu diliyorum” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN