Yunus Önder Haberleri

Yunus Önder Haberleri

Önder, “Savaşa başka ülkeler dâhil olduğu durumda döviz yükselmesi yaşanabilir”

Küresel piyasalarda savaş endişesi Küresel piyasalarda savaş etkisi hissediliyor. Petrol fiyatı bir anda yüzde 4 yükseldi, dünyada altın ve dolar da değerlendi. Bu arada İsrail, para birimindeki düşüşü önlemek için 30 milyar dolarlık döviz satış programı açıkladı. Türkiye ve Uluslararası piyasalarda yatırımcı ve ekonomist Yunus Önder, yaşanan bu durumu FRT TV aracılığıyla değerlendirdi.

Yunus Önder’den Doğum Gününde Anlamlı Bağış

Bu yıl 671’ncisi düzenlenen tarihi Elmalı yağlı güreşlerine Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk’ün davetlisi olarak katılan aslen Elmalı doğumlu olan tanınmış iş insanı Yunus Önder yapmış olduğu 1 milyon TL’lik bağışla güreşlere damga vurdu. 

İYİ PARTİ’DEN ZİRAAT ODASI’NA ZİYARET

İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Ali Fatih Çoban, yönetim kurulu üyeleri, İl Yönetim Kurulu Üyesi Yunus Önder, geçmiş dönem Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatçi ve İş İnsanı Ahmet Sakıcı Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit’i makamında ziyaret ettiler.

Önder “Faiz yükselmezse ,dolar düşmez”

Ekonomist Yunus Önder Merkez Bankasının aldığı faiz indirimi kararını yorumladı.Önder faizin 15 puana indirilmesinin doları tetiklediğini ifade etti.

Ekonomist Yunus Önder, ekonomiyi değerlendirdi

Faizler ve artan döviz kurları nedeni ile Türkiye Ve Uluslararası piyasalarda yatırımcı ve ekonomist Yunus Önder FRT TV mikrofonlarına açıklamalarda bulundu. Ekonomide Türkiye tablosunun çok acı bir durumda olduğuna değinen Türkiye Ve Uluslararası piyasalarda yatırımcı ve ekonomist Yunus Önder, “Bu CDS demek sizin ülkenizin dünya literatüründe risk puanıdır. Bugün bizim bütün dünya da 251 puan üzeri olan ülkeler yatırım yapılamaz seviyesinde ki ülkelerdir. Ne acıdır ki bugün Türkiye Cumhuriyeti devletinin uluslararası camiada ki risk puanı olan CDS’i 441’dir. Tablo bu kadar acıdır” dedi.

Yunus Önder, Yatırımcının önü açılmalı

Her hafta FRT TV'de yayınlanan Gerçek Gündem'in bu haftaki konuğu, Yatırımcı Yunus Önder'di. Program sunucusu Emrullah Gök'ün sorularını yanıtlayan Yunus Önder, ülkenin ekonomik durumunu ve yatırım hisseleri hakkında bilgiler verdi.

FGSİAD Başkanı Önder’den Başkan Cengiz’e ziyaret

FGSİAD Başkanı Önder’den Başkan Cengiz’e ziyaret Fethiye Galatasaraylı İş Adamları Derneği Başkanı Yunus Önder Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz’i; İstanbul Türk Telekom Arena Kompleksi’nde bulunan başkanlık makamında ziyaret etti. Samimi bir havada geçen ziyarette FGSİAD Başkanı Yunus Önder, öncellikle Başkan Cengiz’e sağlık sorunları ve görmüş olduğu tedavi sürecinden dolayı geçmiş olsun dileklerini iletti. Böylesine zor bir dönemde her şeye rağmen kulübün başında dimdik duruşundan dolayı duyduğu gururu ve mutluluğu Başkan Cengiz ile paylaştı; görevinde başarılar diledi. Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz de FGSİAD Başkanı Yunus Önder’in ziyaretinden son derece memnuniyet duyduğunu ifade ederek; “Yunus bizim başkanımız olması yanı sıra vefalı bir kardeşimizdir. Yaşadığım sağlık sorunlarım süresince her daim telefonla arayıp, yanımda olduğunu hissettirmiştir. Bunun yanında Galatasaray adına bölgesinde yaptıkları da hepimizin takdirle izlediği gelişmelerdir. Kendisine şahsım ve Galatasaray Spor Kulübü adına teşekkür ediyorum çalışmalarında başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı. İstanbul Türk Telekom Arena Kompleksi Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, Fethiye Galatasaraylı İş Adamları Derneği Başkanı Yunus Önder, ziyaret, Fethiye, Muğla, İstanbul,

Önder, “Tarımsal üretim durmak üzere”

Fethiye Galatasaraylı İşadamları Derneği Yunus Önder, FRT Televizyonu’nda Erdoğan Cankuş’un hazırlayıp sunduğu Pozitif Düşünce programında ülke ve bölge ekonomisi hakkında değerlendirmelerde bulundu. Önder, “Türkiye’de tarım ve sanayi üretimi durmak üzere. Türkiye üretmezse enflasyon düşmez. Siz kolay yoldan tarım alanlarına bina yapıp satarsanız, otomatik olarak üretimden düşersiniz” dedi.