Volkan Gülcan Haberleri

Volkan Gülcan Haberleri

Gülcan, “Cumartesi’ye kadar herkesi bekliyoruz”

Marine Tech Göcek Yat ve Tekne Ekipmanları sergisi kapılarını açtı. Fuara katılımın iyi olduğuna değinen Marmaris Fuarcılık Genel Müdürü Volkan Gülcan, mikrofonlarımıza açıklamalarda bulundu.

GÜLCAN, MARİNE TECH'İ DEĞERLENDİRDİ

Marine Tech Göcek yat ve tekne ekipmanları sergisi kapılarını açtı. Fuara katılımın iyi olduğuna değinen Marmaris Fuarcılık Genel Müdürü Volkan Gülcan, 'Bu yıl Marine Tech'in 6.sını açıyoruz.' dedi.

ÇİFTÇİLER TARIM FUARI’NDA BULUŞTU

FRT TV’den de canlı olarak yayınlanan 11. Fethiye Tarım ve Seracılık Fuarı açılış töreni yapıldı. Çamköy Kapalı pazaryeri’nde kurulan fuar 26 Mart’a kadar devam edecek.

KATILIMCILAR FETEX’TEN MEMNUN

12.si düzenlenen Fethiye Turizm, Turizm Tedarikçileri, Yiyecek Ve İçecek İhtisas Fuarı(FETEX) kapılarını misafirlerine açtı. 2 yıldan bu yana pandemiden dolayı düzenlenemeyen fuara katılan firmalar fuardan memnun olduklarını ifade etti.

Gülcan, "Marine Tech'e bu sene katılım çok iyi"

Marine Tech Göcek yat ve tekne ekipmanları sergisi kapılarını açtı. Fuara katılımın iyi olduğuna değinen Marmaris Fuarcılık Genel Müdürü Volkan Gülcan, "Bu yıl Marine tech’in 5. Sini açıyoruz. Pandemiden sonra bu şekilde bir harekete girmek hem bölge esnafı için, hem bizim açımızdan, hem sektörün meraklıları için güzel oldu. Fuara katılım beklediğimizden iyi durumda" dedi.