Urantaş Haberleri

Urantaş Haberleri

URANTAŞ’TAN DEPREM BÖLGESİNE DESTEK

Fethiye Urantaş Firması tarafından ilk etapta deprem bölgesine destek amaçlı 1 kepçe ve 1 tırını afet bölgesine gönderdi.

URANTAŞ BETON’DAN YERLİ ÜRETİME DESTEK

Ülkemizde son zamanlarda gelişen yerli üretim furyasına katılan Grp Pump firması, ilk iş makinesini üretti. Yerli üretime destek olan Urantaş firması ise 001 kodlu olan ilk yerli üretim makineyi satın aldı. Makineyi düzenlenen kokteyl ile tanıtan yetkililer yerli üretime desteğin devam edeceğini belirttiler.

Karaca, "Gün siyaset değil, birlik beraberlik günüdür"

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, orman yangınlarında birlik ve beraberlik örneği gösteren, anında müdahale ve destekleriyle büyük alkış toplayan Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Fethiye Grup Amirliği ve yangına araçlarıyla destek veren Urantaş İnşaat, Yiğit Beton, Balcı Beton, Sarıkaya Beton şirketlerine teşekkür ziyaretinde bulundu. Yangınlarda emek veren vatandaşlara da teşekkür ederek konuşmasına başlayan Karaca, “Bugünler siyaset günleri değil, birlik ve beraberlik günleridir” dedi.

Çamköy eski halde yangın çıktı!

Fethiye ve Seydikemer’de çıkan orman yangınlarına beton mikserleri ve iş makineleri ile günlerce su taşıyıp, yangın söndürme çalışmalarına katılan Urantaş, Yiğit, Sarıkaya, Birlik firmaları gibi birçok inşaat firması gönüllere taht kurdu. Beton mikserleri ile durmadan su taşıyan ekipler yangınların söndürülmesine önemli bir rol aldı.

Yangınlarda beton ve inşaat firmalarının seferberliği örnek oldu

Fethiye ve Seydikemer’de çıkan orman yangınlarına beton mikserleri ve iş makineleri ile günlerce su taşıyıp, yangın söndürme çalışmalarına katılan Urantaş, Yiğit, Balcı, Sarıkaya, Birlik firmaları gibi birçok inşaat firması gönüllere taht kurdu. Beton mikserleri ile durmadan su taşıyan ekipler yangınların söndürülmesine önemli bir rol aldı.