Turnava Haberleri

Turnava Haberleri

Güllük 14. Yıldırım Satranç Turnuvası sona erdi

Türkiye Satranç Federasyonu Milas Temsilciliği ile Milas Belediyesi Spor Kulübü işbirliğiyle Milas’ın Güllük Mahallesi’nde satranç turnuvası düzenlendi.

“Satranç Turnuvası” için geri sayım başladı

Seydikemer Belediyesi tarafından düzenlenen30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında “Satranç Turnuvası” için geri sayım başladı.

Satranç Turnuvası kayıtları başladı

Türkiye Satranç Federasyonu Milas İlçe Temsilciliği ve Milas Belediye Spor Kulübü Derneği işbirliği ile bu yıl 14’üncüsü düzenlenecek olan Yıldırım Satranç Turnuvası'na kayıtlar başladı.

Ula Muhtarlar Derneği Futbol Turnuvası Devam Ediyor

Ula Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü koordinesinde organize edilen "Ula Muhtarlar Derneği Futbol Turnuvası" oynanan yarı final maçları ile devam ediyor.

Şampiyon Milli Eğitim Müdürlüğü

‘Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası’ dün oynanan final maçıyla son buldu. Milli Eğitim Müdürlüğü ile Fethiye Baro Temsilciliği arasında oynanan müsabakada Milli Eğitim Müdürlüğü maçı 3-0 kazanarak turnuvanın şampiyonu oldu.

Bu senenin şampiyonu Ölüdeniz Mahallesi oldu

Final’de Patlangıç Mahallesi’ni 3-0’lık net bir skorla yenen Ölüdeniz Mahallesi, bu sene ikincisi düzenlenen turnuvanın şampiyonu oldu.

SATRANÇ TURNUVASI ÖDÜLLERİNİ ATMACA TAKTİM ETTİ

Muğla Mavi Yeşil Okullar Projesi Satranç Ligi İl Turnuvası Finalleri ve Afiş Yarışması'nda dereceye giren öğrencilere ödülleri İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Atmaca tarafından makamında verildi.