Türkiye Şampiyonu Haberleri

Türkiye Şampiyonu Haberleri

Büyükşehir sporcuları Avrupa Gençlik Şampiyonasına katılacak

Antalya’da düzenlenen Türkiye Şampiyonası Ulusal Egemenlik Kupası yarışmalarında ok atan Muğla Belediye sporcuları büyük başarı elde etti. Büyükşehir okçularından Hazal Burun 21 yaş altı kadınlar Türkiye Şampiyonu oldu. 

Büyükşehir Okçuları Türkiye Şampiyonu Oldu

Muğla Büyükşehir Belediyesi okçuları Antalya’da düzenlenen 100. Yıl Cumhuriyet Türkiye Şampiyonasında 11-12 yaş makaralı yay kadın kategorisinde Türkiye Şampiyonu oldu.

Fethiyeli Sporcular Türkiye Şampiyonu Oldu

Fethiyeli güreşçiler, 20-24 Ağustos tarihleri arasında Yozgat ilinde yapılan Anadolu Yıldızlar Ligi Minikler Serbest Güreş Türkiye Şampiyonu oldu.

Afyonkarahisar’dan Fethiye’ye şampiyonlukla döndü

Fethiyeli Muaythai sporcusu Zarife Hira Salman, Afyonkarahisar’da düzenlenen Türkiye Muaythai Federasyonu Çocuklar ve Gençler Milli Takım seçmelerinde kendi kategorisinde Türkiye şampiyonu oldu.

Muğlalı Hokeycilerden Türkiye Şampiyonluğu

24-30 Temmuz 2023 tarihleri arasında Antalya'nın Alanya ilçesinde yapılan 54 takımın katıldığı U15 Hokey Türkiye Şampiyonasında GSB Spor Okulları ve Ortaköy Spor Kulübü ve Ege Yıldızları Spor Kulübü sporcularından oluşan Muğla İl Karması Kız Hokey Takımı Türkiye Şampiyonu oldu.

Muğla Serbest Güreş Tarihinde Bir İlk

14-16 Temmuz 2023 tarihleri arasında Ankara’da yapılan U13 Minik Erkler Serbest Güreş Türkiye Şampiyonasında 2 altın, 2 bronz madalya ile müsabakaları tamamlandı. Yaklaşık 1.250 sporcunun katılımıyla gerçekleşen müsabakaların sonucunda Muğla Fethiye Gençlik ve Spor ilçe Müdürlüğü olarak takım halinde “Türkiye Şampiyonu” gururu yaşandı.

Fethiye’ye 2 altın 2 bronz madalya ile döndüler 

Yaklaşık 1250 sporcunun katılımıyla gerçekleşen müsabakaların sonucunda Muğla Fethiye Gençlik ve Spor ilçe Müdürlüğü, takım halinde “Türkiye Şampiyonu” oldu.

ÖZEL SPORCU TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU

Antalya’da gerçekleştirilen “Özel Sporcular Atletizm Türkiye Şampiyonası’nda” Fethiye Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü sporcusu Beyza Akşen Keskin, cirit atmada kendisine ait olan rekoru yenileyerek Türkiye şampiyonu oldu.

TEKNOFEST’İN ŞAMPİYONU KAVAKLIDERE ROKET TAKIMI

Kavaklıdere Roket Takımı, TeknofestKaradeniz Roket Yarışmasında Türkiye Şampiyonu oldu. 

Karagedik Ortaokulu Türkiye Şampiyonu

Gençlik ve Spor Bakanlığı Okul Sporları tarafından Aydın- İncirliova’da düzenlenen Bocce, Bowling ve Dart Federasyonu Anadolu Yıldızlar Ligi maçlarına Muğla’yı temsilen kız ve erkek takımları ile katılan Karagedik Ortaokulu Bocce Branşı’nda Türkiye Şampiyonu oldu.

BELEDİYESPOR KÜREK TAKIMI’NDAN BÜYÜK BAŞARI

Fethiye Belediyesi Kürek Takımı, Deniz Küreği Kadınlar (1x) yarışında Simge Zeynep Gündüz ile Türkiye Şampiyonu oldu.

Köyceğiz’in Gururu Selvi İlyasoğlu

Kadınlar Güreş Şampiyonası’nda Selvi İlyasoğlu Türkiye Şampiyonu olarak altın madalyanın sahibi oldu.

Muğla Gençlik ve Spor Kulübü Türkiye şampiyonu oldu

Eskişehir'de düzenlenen Durgunsu Kano Türkiye Şampiyonası'nda Minik Erkekler Kategorisinde Muğla Gençlik ve Spor Kulübü Türkiye Şampiyonu, Minik Kadınlar, Yıldız Erkekler ve Büyük Kadınlar Kategorisinde ise Türkiye 3.sü oldu.

İşitme Engelliler Yüzme’de Türkiye Şampiyonundan İlman’a ziyaret

10 Haziran 2021 tarihinde Balıkesir’de gerçekleşen İşitme Engelliler Milli Takım Seçmeleri Yüzme Yarışlarında Muğla’dan katılan sporcu, şampiyon olarak milli takıma seçildi.

LGS Şampiyonu Muğla’dan

Muğla’nın ortaca ilçesinde yaşayan Alperen Özcan, LGS’de tüm soruları doğru cevaplayarak 500 tam puanla, Türkiye şampiyonu oldu.

Bodrum’lu çocuklar 4 günde 15 altın madalya ile 2021 Türkiye şampiyonu oldular

Bodrum’lu çocuklar dört günde 15 ayrı dalda Türkiye Şampiyonu oldular. Bodrum tarihinde görülmemiş bir galibiyet ile Milli Takıma hak kazandılar.

Bravo sisteminin 2020 Türkiye Şampiyonu

OPET Petrolcülük A.Ş. tarafından hizmet kalitesini belirlemek adına yılda en az 4 kez yapılan ‘Gizli Müşteri’ denetimlerinin tamamından tam puan alan Akdenizli Opet 2, 2020 yılı Türkiye şampiyonu oldu.