Turhan Kovancı Haberleri

Turhan Kovancı Haberleri

Fethiye'li Siyasetçi Arenadan Çekildi

AK Parti Fethiye Eski İlçe Başkanı ve AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı olan Turhan Kovancı siyaseti bıraktığını açıkladı. 

Turhan Kovancı Aday Adaylığını Açıkladı

Bir süredir AK Parti Fethiye İlçe Başkanlığı görevini yürüten Turhan Kovancı, istifa ederek Fethiye Belediye Başkanı aday adaylığını açıkladı. Fethiye’nin sorunlarının çözümü için mutlaka hükümet desteği alınması gerektiğini söyleyen aday adayı Kovancı, birlik beraberlik mesajları verdi.

AK Parti Fethiye’de bayramlaşma töreni

AK Parti Fethiye ilçe başkanlığında düzenlenen bayramlaşma törenine AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, Fethiye İlçe Başkanı Turhan Kovancı ve partililer katıldı.  

Turhan Kovancı’dan Öğrencilere Başarı Dilekleri

Ak Parti Fethiye İlçe Başkanı Turhan Kovancı 17-18 Haziranda yapılacak olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na  (2023-YKS) girecek olan öğrencilere iyi dilek ve temennilerde bulundu.

Kovancı’nın Hayali Gerçek Oldu

Fethiye İlçe Başkanlığı görevine atandığı daha ilk gün yapmış olduğu açıklamada tüm teşkilatı toplama sözü veren Ak Parti Fethiye İlçe Başkanı Turhan Kovancı bu hayalini gerçekleştirmiş oldu. 

Gökcan, “Muğla’ya 21 Yılda 50 Milyar TL Yatırım Yaptık”

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, Fethiye İlçe Başkanlığına atanan Başkan Turhan Kovancı’ya ‘hayırlı olsun’ demek ve partililerle helalleşmek için ziyarette bulundu.

KAYMAKAM KARAMAN’I MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

Geçtiğimiz günlerde AK Parti Fethiye İlçe Başkanı olarak atanan Turhan Kovancı, Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman’ı makamında ziyaret etti.

İLÇE BAŞKANI KOVANCI, MECLİS ÜYELİĞİNDEN İSTİFA ETTİ

Geçtiğimiz günlerde AK Parti Fethiye İlçe Başkanlığına atanan Turhan kovancı, Fethiye Belediyesi Meclis üyeliğinden istifa etti.

MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI YILDIRIM'DAN BAŞKAN KOVANCI’YA ZİYARET

Seydikemerli genç siyasetçi 28. dönem AK Parti Milletvekili aday adayı Yasin Ali Yıldırım, AK Parti İlçe Başkanı Turhan Kovancı’yı ziyaret etti.

KOVANCI, AK PARTİ İLÇE BAŞKANLIĞI GÖREVİNİ ALDI

Ak Parti Fethiye İlçe Başkanlığı önünde yapılan ilçe başkanlığı devir teslim töreninde, Ak Parti Muğla Milletvekilli aday adayı Turgay Öztürk, görevini Turhan Kovancı’ya devretti. Törene, AK Parti milletvekili aday adayları, AK partililer, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı