Toprakçı Haberleri

Toprakçı Haberleri

"Çocuklarımızın mutluluğu her şeyden önemli"

Fethiye Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği’nin, Fethiye Sevgi Evi Erkek Yetiştirme Yurdu’nda düzenlediği kahvaltı etkinliğine; Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Fethiye Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği Başkanı Çiğdem Karaca ve Muğla Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Osman Toprakçı ile birlikte katıldı.

Toprakçı, Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü’nü Ziyaret Etti

Aile ve Sosyal Hizmetler Muğla İl Müdürü Osman Toprakçı, Marmaris Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü’nü ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

Muğla genç işe yerleştirmede Türkiye üçüncüsü

İstihdam sağlamaya yönelik faaliyetlerin görüşüldüğü ve yapılan çalışmaların değerlendirildiği 2022 yılı birinci İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı Ermaş Mermer Ula fabrikasında Muğla Valisi Orhan Tavlı Başkanlığında yapıldı.

Otel odasında ölü bulundu

Muğla'nın Bodrum ilçesine tatile gelen Abdullah Toprakçı isimli vatandaş kaldığı otel odasında ölü bulundu.

SHM Müdürü Seringen Huzurevi Müdürü oldu

Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Fethiye’deki kurumlarında yeni atamalar gerçekleştirdi. Fethiye SHM Müdürü Sevim Seringen, Fethiye Huzurevi Müdürlüğüne görevlendirilirken; Fethiye SHM Müdürlüğü’ne de Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürü Tuğba Baki atandı.

Toprakçı, Kreş ve Gündüz Bakımevlerini Denetledi

FERDİ YAVUZ- Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Osman Toprakçı, Kreş ve Gündüz Bakımevi ile Çocuk Kulüpleri’ne denetlemelerde bulundu.

İl Müdürü Toprakçı’dan Yaşlılara Evde kalın Çağrısı

Muğla Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Osman Toprakçı Korona virüs salgın hastalığına karşı alınan önemleri değerlendirdi.

Muğla'da Yaşlılar Haftası Etkinlikleri İptal Edildi

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Engelli/Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından yaşılılara yönelik alınacak tedbirler Muğla Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Osman Toprakçı tarafından paylaşıldı.

Toprakçı'nın İlk Ziyareti Huzurevi Sakinlerine

Muğla Aile Çalışma Ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Vekili  Osman Toprakçı Fethiye ilçesi ziyaret programları kapsamında; Shçek Fethiye Belediyesi Huzurevi Müdürlüğünü, Fethiye Engelsiz Yaşam Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Müdürlüğünü,Fethiye Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğünü,Fethiye Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğünü,Fethiye Şükrü Bircan Çocuk Destek Merkezi Müdürlüğünü ziyaret ederek hizmet modellerinden faydalanan engelli, yaşlı ve çocuklarla bir araya geldi.