Tebrik, Haberleri

Tebrik, Haberleri

Muğla Başkanı Muhsin Erçetin Yönetime Girdi

81 ilde şubesi ve yaklaşık 7900 üyesi olan Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneğinin 14. olağan seçimli Genel Kurul Toplantısı Ankara’da yapıldı.

Başkan Akdenizli’den Anlamlı Davranış

Seydikemer’de 31 Mart yerel seçimlerini kazanarak tekrar belediye başkanı olan Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, vatandaşların kutlama için çiçek ve hediye göndermek yerine Türk Kızılayı’na bağış yapmalarını istedi.

Başkan Gümüş, “Sportif alanda katkı sağlamaya devam edeceğiz”

Ula ilçesinde düzenlenen Büyük Atatürk Koşusunda Menteşe Belediyesi Atletizm Takımı sporcularından 2014 doğumlu Meryem Düzen birinci, 2013 doğumlu Baran Üçüncü ikinci, 2013 doğumlu Nazif Daş ise üçüncü olarak madalya kazandılar.

Altın madalya alan öğrenciler Kaymakam Ertaş’ı ziyaret etti

Antalya'da düzenlenen Uluslararası Gastronomi ve Mutfak Yıldızları Buluşması yemek yarışmasında 2 kategoride 2 madalya alan Şehit Yüzbaşı Özgür Özekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri Aleyna Delioğlu ve Sude Delioğlu, Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş’ı ziyaret etti.

ŞAMPİYON BOKSÖR OLPAK’DAN KAYMAKAM BALCI’YA ZİYARET

Katılmış olduğu 7'inci maçında Uluslararası Şampiyonluk Kemeri kazanan Fethiye’nin ilk profesyonel boksörü Sezer Olpak, Fethiye Kaymakamı Alper Balcı’yı ziyaret etti.