Tahmin Haberleri

Tahmin Haberleri

Fethiye dikkat! Meteorolojiden Toz uyarısı

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi’nden yapılan açıklamada, bölgede yarın sabah saatlerinden itibaren itibaren Kuzey Afrika ve Suriye kaynaklı toz taşınımı etkisi altında kalacağı tahmin edildiği belirtildi.

Fethiye yağmura teslim oldu

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi, Muğla genelinde şiddetli sağanak ve şiddetli uyarısında bulundu. Yapılan uyarıların ardından Fethiye yağmura teslim oldu.

Fırtına Ölüdeniz’de Maddi Zarara Yol Açtı

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi tarafından yapılan uyarılar sonrasında Ölüdeniz’de fırtına etkili oldu. İşletmelerde maddi hasar meydana geldi.

Fethiye Ölüdeniz’de Fırtına Etkili Oldu

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi tarafından yapılan uyarılar sonrasında Fethiye Ölüdeniz’de fırtına görüldü. Uçuşlar ise iptal edildi.

Fırtına Nedeniyle Deniz Taştı

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi'nden yapılan açıklama sonrasında Fethiye’de şiddetli yağış ve fırtına etkili oldu. Şiddetli fırtına ise Şehit Fethi Bey Parkı’nda zaman zaman deniz taşmasına sebep oldu.

Fethiye’de Şiddetli Yağış Etkili Oluyor

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi’nden yapılan açıklama sonrasında Muğla'nın Fethiye ilçesinde şiddetli yağış ve fırtına etkisini göstermeye devam ediyor.

2024 Yılı Tahmini Bütçesi Oylandı

MUTSO Meclisi 2023 yılı son meclis toplantısını gerçekleştirdi. Odanın 2024 yılı tahmini  bütçesi oylandı. 

Yurtta hava durumu

Yapılan son değerlendirmelere göre, yurdun kuzeydoğu kesimleri ile İç Ege'nin parçalı, yer yer çok bulutlu, İzmir, Manisa ve Aydın illerinin doğu kesimleri, Balıkesir'in güneydoğusu, Doğu Karadeniz kıyıları, Van, Hakkari ve Ağrı illerinin doğusunun yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın Marmara’da kuzeydoğu yönlerden kuvvetli (40-60 km/saat) esmesi bekleniyor.

Yurtta hava durumu

Yapılan son değerlendirmelere göre, yurdun kuzey kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Marmara’nın doğusu, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, Balıkesir'in kuzeyi, Çanakkale'nin doğusu ile Ardahan çevreleri yerel sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Fethiye’de bu hafta hava durumu nasıl olacak?

Meteoroloji'nin değerlendirmelerine göre yeni haftanın ilk günü 7 Ağustos'ta sıcaklıkların kuzey kesimlerde biraz azalacağı, Fethiye’de ise önemli bir değişiklik olmayacağı, yurt genelinde mevsim normalleri üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

Fethiye 45 dereceyi görecek

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezinden yapılan uyarıda, Muğla bölgesinde sıcak hava dalgası nedeniyle hava sıcaklığı 40-45 derece dolayında seyredeceği belirtildi.

Fethiye 40 Dereceyi Görecek

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre Fethiye, Cumartesi günü rekor seviyeyle 40 dereceyi görecek.

Karaca, “Fethiye’yi 1 milyona yakın turistin ziyaret ettiği tahmin ediliyor”

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Fethiye’yi 1 milyona yakın turistin ziyaret ettiğini belirterek açıklamalarda bulundu.

FETHİYE İÇİN SAĞANAK VE GÖK GÜRÜLTÜLÜ YAĞIŞ BEKLENİYOR

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi Fethiye için sağanak ve gök gürültülü yağış uyarısında bulundu. 

ELEKTRİKTEN YANGIN ÇIKTI EV KULLANILAMAZ HALE GELDİ

Fethiye’de tek katlı bir evde elektrik kontağından çıktığı tahmin edilen yangın, ekipler tarafından söndürüldü. Yangın sonucunda evin kullanılamaz hale geldiği bildirildi.

METEOROLOJİ UYARDI! YAĞMUR BEKLENİYOR

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin Ve Uyarı Merkezi tarafından yapılan açıklamada 21 Kasım Pazartesi günü Muğla civarında kuvvetli yağışlara karşı dikkatli olunması konusunda uyarı yapıldı.

FETHİYE HAFTA SONU YAĞIŞLI

Meteoroloji’den alınan bilgilere göre Fethiye’de hafta sonu yağışlı geçmesi tahmin ediliyor.

VATANDAŞ ASGARİ ÜCRET HAKKINDA KONUŞTU

Milyonlarca vatandaşın heyecanla beklediği asgari ücret zammında ilk tahminler yapıldı. Yılın ikinci yarısında da enflasyon verilerinin açıklanmasıyla, yeni yıla 2 ay kala vatandaşlar arama motorlarında “Yeni asgari ücret zammı belli oldu mu?” sorusu sorulmaya başladı. FRT TV olarak biz de asgari ücretle ilgili çeşitli soruları Fethiye’de yaşayan vatandaşlara yönelttik.

FETHİYE'YE BEKLENEN YAĞIŞ ERKEN GELDİ

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin Ve Uyarı Merkezi tarafından yapılan açıklamada 7 Ekim Cuma günü Muğla civarında kuvvetli yağış bekleniyordu. Beklenen yağış bir gün önceden geldi.

METEOROLOJİ UYARDI! YAĞMUR BEKLENİYOR

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin Ve Uyarı Merkezi tarafından yapılan açıklamada 7 Ekim Cuma günü Muğla civarında kuvvetli yağışlara karşı dikkatli olunması konusunda uyarı yapıldı.

SEYDİKEMER DEVLET HASTANESİ’NDE ÇALIŞMALAR SONA YAKLAŞIYOR

Seydikemer’e biz dizi ziyaret dolayısıyla gelen AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete, Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz ve AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Salih Gümüş ile birlikte Seydikemer Devlet Hastanesi’nde incelemelerde bulundular. Başkan Otgöz burada yaptığı konuşmada; “Kaş’tan bu yana, Kalkan’dan bu tarafa, Dirmil tarafı o bölgeler komple buraya gelecek. Ben Fethiye’nin yüzde 40 yükünü azaltacağını tahmin ediyorum” dedi.

METOROLOJİ’DEN UYARI: SEL VE SU BASKINI OLABİLİR

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 10 il için sarı kodlu uyarı yaptı. Bu iller arasında Muğla’da bulunuyor. Yapılan tahminlere göre Fethiye’de Pazartesi’den Perşembe’ye kadar kuvvetli yağış olacağı belirtilirken, ani sel ve su baskınlarına karşı vatandaşların tedbirli olunması istendi.

MEZARLIKLARDA BAYRAM YOĞUNLUĞU

Kurban Bayramı nedeni ilke arife gününden itibaren mezarlıklarda dua etmek isteyen vatandaşlar tarafından yoğunluk oluşacağı tahmin ediliyor.

FIRTINAYA DİKKAT

Denizlerde, Fethiye-Kaş arasında rüzgârın, (21.06.2022 Salı) öğle saatlerinden itibaren batı ve kuzeybatı yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde (50-75km/sa) fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor.

Teknecileri fırtına beklentisi bile durduramadı

Meteoroloji’den yapılan uyarılara göre bölge genelinde fırtına olması tahmin ediliyor. Fırtına beklentisinin ardından bazı tekne esnafları tura çıkmazken, kimileri de fırtınayı umursamayıp turlarına devam etti.

SARHOŞ MÜŞTERİ OTELİ YAKTI

Foça Mahallesi’nde bulunan bir otelin odasında çıkan yangın itfaiye ekiplerinin zamanında müdahalesi ile büyümeden söndürüldü. Yangının otel odasında kalan alkollü müşterinin dikkatsizliği sonucunda çıktığı tahmin ediliyor.

SICAKLIKLAR AZALIYOR

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Tahmin ve Uyarı Merkezi tarafından yapılan açıklamada, 11.04.2022 Pazartesi günü Balkanlar üzerinden gelen soğuk hava nedeniyle bölgemizin iç kesimlerinde hava sıcaklıklarının 5,10 derece azalması bekleniyor.

METEOROLOJİ’DEN ÇİFTÇİYE KÖTÜ HABER

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 4. Bölge Müdürlüğü’nden alınan son tahminlere göre bu akşam saatlerinden itibaren 22 Mart tarihine kadar hava sıcaklıklarının akşam ve gece saatlerinde 0 ila -2 derecelere kadar düşeceği belirtildi.

METEOROLOJİ’DEN ÇİFTÇİYE KÖTÜ HABER

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 4. Bölge Müdürlüğü’nden alınan son tahminlere göre bu akşam saatlerinden itibaren 22 Mart tarihine kadar hava sıcaklıklarının akşam ve gece saatlerinde 0 ila -2 derecelere kadar düşeceği belirtildi.

HAFTASONUNA KADAR HAVA GÜNEŞLİ

Fethiye’de güneşli havanın hafta sonuna kadar etkili olacağı tahmin ediliyor. Güneşli havaları özleyen vatandaşlar ise soluğu sahilde aldı.