Tadilat Haberleri

Tadilat Haberleri

Tadilattaki Okulun Durumu Ne Olacak?

Muğla'nın Fethiye ilçesinde muhtemel bir depreme karşı Şehit Yüzbaşı Özgür Özekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde güçlendirme çalışmaları devam ediyor. Çalışmaların ne zaman tamamlanacağı merak konusu oldu.

Kaymakam Karaman’dan Tadilattaki Okula Ziyaret

Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, Fethiye Şehit Yüzbaşı Özgür Özekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin devam eden deprem güçlendirmesi ve onarım çalışmalarını yerinde incelemek üzere ziyarette bulundu.

Baha Şıkman Caddesi Aşınma Tabakası Serimi Tamamlandı

Fethiye Belediyesi tarafından yürütülen Baha Şıkman Caddesi’nde yürütülen sıcak asfalt BSK aşınma tabakasının seriminin tamamlandığı belirtildi.

Şehit Fethi Bey Park’ında tadilat çalışmaları sürüyor

Fethiye’nin gözde parklarından biri olan Şehit Fethi Bey Parkı’nda onarım ve tadilat çalışmaları devam ediyor. 

BAŞKAN KARACA, “TİYATRONUN ÖNÜNDEN GEÇEN YOL İLE İLGİLİ PLAN TADİLATI YAPIYORUZ”

Muğla'nın Fethiye ilçesinde deniz kıyısında hem de şehir merkezinde yer alan, ender antik tiyatrolardan Telmessos Antik Tiyatrosu yaklaşık 7 yılın ardından kapılarını ziyaretçilere açtı. 

ÇOCUK BİLİM PARKI YENİDEN KAPILARINI AÇIYOR

Menteşe Belediyesi Çocuk Bilim Parkı kapılarını yeniden açıyor. Pandemi nedeniyle bir süre kapalı olan Çocuk Bilim Parkı yapılan bakım, onarım ve tadilat çalışmalarının ardından bugün ziyaretçilerine yeniden açılacak.

KAFELER SEZONA HAZILANIYOR

Yaz sezonunun gelmesine az bir zaman kala turizm sezonunun açılmasını bekleyen kafeler tadilat, bakım, onarım çalışmalarına hız verdi.

HAZIRLIKLAR RAMAZAN BAYRAMI’NA

Yaz sezonunun gelmesine az bir zaman kala turizm sezonunun açılmasını bekleyen işyerleri tadilat, bakım, onarım çalışmalarına hız verdi. Tüm hazırlıklarını Ramazan Bayramı’na göre yapan turizmciler bayramdan sonra piyasaların hareketleneceğini düşünüyor.

İŞYERLERİ SEZONA HAZIRLANIYOR

Yaz sezonunun gelmesine az bir zaman kala turizmden para kazanan işyerleri tadilat, bakım, onarım çalışmalarına hız verdi.

Bodrum Belediyesi barınaklarında can dostlar emin ellerde

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, modernize ve tadilat çalışmalarının devam ettiği Torba Geçici Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde incelemelerde bulundu. Başkan Aras, ameliyathane, yoğun bakım ve tedavi odalarını yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Vali Orhan Tavlı, Menteşe Devlet Hastanesi ile Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde İncelemelerde Bulundu

Muğla Valisi Orhan Tavlı, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin yeni hizmet binasına taşınmasının ardından kent merkezinde bulunan ve tadilat çalışmalarının ardından geçtiğimiz yıl hizmete açılan Menteşe Devlet Hastanesi’nde incelemelerde bulundu.

Kaymakam Fırat’tan iş adamlarına teşekkür

Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat, hükümet konağının tamir ve tadilatı esnasında destek veren iş adamlarına teşekkür belgesi sundu. Kaymakam Fırat, geçtiğimiz günlerde tamir ve tadilatı tamamlanan hükümet binasının yapımına destek olan iş adamlarını ödüllendirdi. Kaymakamlık binasında destek veren iş adamlarına teşekkür belgesi sunan Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat, “kaymakamlık binamızın çehresinin değişimine destek verdiğiniz için sizlere teşekkürü bir borç bilirim” ifadelerini kullandı.

STK temsilcilerine teşekkür belgesi takdim etti  

Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat, Fethiye Hükümet Konağı’nın tamirat ve tadilat çalışmalarına yaptığı katkılardan dolayı STK temsilcilerine teşekkür belgesi takdim etti. 

Kaymakam Fırat’tan Başkan Çıralı’ya teşekkür belgesi

Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat, Fethiye Hükümet Konağı’nın tamirat ve tadilat çalışmalarına yaptığı katkılardan dolayı Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı’ya teşekkür belgesi verdi. 

Küçük çocuk harçlıklarını okulunun tadilatı için bağışladı

Muğla'nın Köyceğiz ilçesi Zeytinalanı Şeyh İlkokulu öğrencisi Ege Erken, harçlıklarını okulunun tadilatı için bağışladı.

İlçe Başkanı Öztürk incelemelerde bulundu

AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk beraberinde Yönetim Kurulu Üyeleri Zafer Aykaç ve Salih Dündar ile birlikte; Fethiye Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü yanındaki kapalı spor salonunda ve tadilatı devam eden Fethiye İlçe Gençlik Merkezi Spor Kompleksinde incelemeler gerçekleştirdi. AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk “İlçemiz gençlerini spora teşvik etmek amacıyla çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Menteşe Belediyesi’nden Kooperatiflere Destek

Menteşe Belediyesi kırsal kalkınmaya yönelik kurulan kooperatiflere desteklerini sürdürüyor. Yerkesik Kırsal Kalkınma Kooperatifine tahsisi yapılan atıl vaziyetteki binanın tüm tadilat, bakım, onarım, çevre ve bahçe düzenlemesi ile peyzaj çalışmalarını gerçekleştiren Menteşe Belediyesi ‘Aromatik Bitki Yetiştiriciliği’ projesine de destek sağladı.

Öztürk, “Ak Parti’nin erken seçim düşüncesi ve planı yok”

AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk, mesaisinin büyük bir bölümünü, Çarşı Caddesi üzerinde yeni kiraladıkları ilçe binasının tamamlanması için geçiriyor. Yönetim kurulundaki arkadaşları ile birlikte, yeni ilçe binası tadilatını tamamlamak için gayret sarf eden AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk, 2021 yılı etkinlikleri için planlamalara başladıklarını ifade ederken, “2021-2022 yılı çalışmalarını, 2023 yılı seçimleri için yapacaklarını, Ak Parti ve Cumhur İttifakının bir erken seçim düşüncesinin bulunmamaktadır” dedi.

Ziraat Bankası Geçici olarak Çarşı Caddesi’nde hizmet verecek

Fethiye’de Atatürk Caddesi üzerinde bulunan Ziraat Bankası Fethiye Şubesi hizmet binasının tadilata alındığı belirtildi. Hafta sonu taşınma işlemleri yapılırken, şube Çarşı Caddesi üzerinde bulunan yeni yerinde geçici olarak faaliyetlerini sürdürecek.

Kaymakam Fırat, 'Tadilat çalışmaları devam ediyor'

Yıllardır eski binasında hizmet veren Fethiye Kaymakamlığı, başlanan tadilatla yepyeni bir görünüme kavuşacağı bildirildi. Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat, 'Kaymakamlık binasının iç ve dış kısmı ile bahçede peyzaj düzenlemesi devam ediyor. Çalışmalar tamamlandığı zaman çok güzel olacağını düşünüyorum' dedi.

Muğlaspor Tesisleri Büyükşehir Belediyesi Tarafından Tadilata Alındı

Muğlaspor Kulübü futbol takımı, 18 Temmuz’da başlayacak olan lig öncesi Ortaköy kampını sürdürürken, Sıtkı Koçman tesisleri ise Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından bakım ve onarıma alındı.

İnsan Hakları Parkı'nda Çalışmalar Başladı

Vakıflar Bölge Müdürlüğü'nün yürüttüğü Kurşunlu Camii tadilatı uzun süredir devam ederken, yaklaşık bir ay önce Menteşe Belediyesi tarafından Kurşunlu Mendanı'nda da çalışmalar başladı. Çardaklar ve oturma gruplarının sökülmesinin ardından meydanda bulunan havuzun yıkımı gerçekleştirildi.

Menteşe Devlet Hastanesi Acil Servisi Açıldı

Menteşe Devlet Hastanesi'nin acil bölümü tadilat ve onarım çalışmaları sonrası hizmet vermeye başladı.

Bakan'dan Muğla'daki Gardiyanlara Teşekkür

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, kaldıkları okulun tadilatını yapan izolasyon sürecindeki infaz koruma memurlarına telefonla arayarak teşekkür etti.

Kurşunlu Meydanında Çalışmalar Başladı

Vakıflar Bölge Müdürlüğü’nün yürüttüğü Kurşunlu Cami tadilatı ile Muğla Valiliği ve Menteşe Belediyesi ortaklığında gerçekleştirilecek meydan projesi çalışmaları başladı. Proje kapsamında ilk olarak meydanın etrafı kapatıldı. Çardaklar ve oturma gruplarının sökülmesinin ardından meydanda bulunan havuzun yıkımı gerçekleştirildi.

Kurşunlu Camii, Meydanıyla Bütünleşiyor

Vakıflar Bölge Müdürlüğü'nün yürüttüğü Kurşunlu Camii tadilatı ile Muğla Valiliği ve Menteşe Belediyesi ortaklığında gerçekleştirilecek meydan projesine yönelik Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş açıklamalarda bulundu.

Galata Port Faaliyete Geçince Fethiye’de Nasibini Alacak

İstanbul’daki Galata Port’un tadilatta olması nedeni ile kurvaziyer gemilerin Fethiye’ye uğramadığını belirten İMEAK Deniz Ticaret Odası Başkanı Şaban Arıkan “Bu tadilat bitiyor. Bu yıl Galata Port’a uğrayacak gemiler mutlaka Fethiye’de uğrayacaktır umudundayım.” dedi.

Decoyap Kapılarını Açtı

İnşaat sektörünün en kapsamlı buluşması olarak bilinen Bodrum Dekorasyon Tadilat ve İnşaat Malzemeleri Fuarı ‘Decoyap Bodrum’ renkli görüntülerle açıldı.

Ortaca'da Yol Yapım Bakım ve Tadilat İşleri Sürüyor

Ortaca Belediyesi ekipleri, ilçe genelinde bakım, tadilat ve yol yapım çalışmalarını sürdürüyor.

Yangının İzleri Siliniyor

75. Yıl Milas Devlet Hastanesi Diş Polikliniklerinde geçtiğimiz pazar günü meydana gelen yangınla ilgili tadilat çalışmaları tamamlandı. Hastane Başhekimi Uz. Dr. Tarık Çubukcuoğlu, polikliniklerin yangından 2 gün sonra yeniden hizmet vermeye başladığını söyledi.