Stratejik Haberleri

Stratejik Haberleri

FTSO'dan dijital pazarlama eğitimi

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nda (FTSO) yapılan ‘Dijital Pazarlama Eğitimi’nde satış ve pazarlama yapan şirketler için dijital reklamcılık ve pazarlama konularında kapsamlı bilgiler verildi.

FTSO'dan Personeline Eğitim

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nın (FTSO) 2024-2028 yılı hedef ve planlarının belirleneceği ‘FTSO 2024-2028 Stratejik Planı’nın hazırlanması öncesi, Meclis ve Yönetim Kurulu üyeleri ile çalışanların katıldığı FTSO Stratejik Plan Eğitimi gerçekleştirildi.

Ege Hikayesi Pandeminin Yarattığı Krizi Fırsata Çevirdi

Kurulduğu günden itibaren kapsadığı TR32 bölgesinde yer alan Aydın, Muğla ve Denizli illerinin kalkınmasına yönelik çalışmalar gerçekleştiren Güney Ege Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (GESİFED) Ege Hikayesi Projesinin 2022-2024 Stratejik hedeflerini belirledi. GESİFED Yönetim Kurulu Başkanı Oktay Mersin, “COVID-19 nedeni ile yaşadığımız krizi fırsata dönüştürdük ve EGE Hikayesi projemizin sürdürülebilirliğinin en önemli adımı olan 2022-2024 yılı stratejik hedeflerimizi belirledik. Şimdi planları gerçekleştirme zamanı başlıyor” dedi.

Başkan Aras Re360 Gayrimenkul Buluşmasında Konuştu

2017’den beri her yıl gerçekleştirilen Türkiye'deki gayrimenkul sektörü ve paydaşlarını buluşturan, kamu ve özel sektör işbirliğiyle sektörü daha ileriye götürmeye, küresel ekonomiye, dijital dönüşüme, gayrimenkulde sosyal etki ve şehirlere değinilen RE360 Gayrimenkul Buluşması, MIPIM Stratejik partnerliğiyle İstanbul’da düzenlendi. Etkinlikte, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras da “Yerel Yönetim Anlayışının Kamusal Yatırımdaki Rolü” başlığı ile konuşma yaptı.

CHP’li Erbay; Turizm sektörümüz acil destek bekliyor

Turizm sektörünün Türkiye için önemli gelir ve istihdam kaynarından biri olması nedeniyle stratejik öneme sahip sektörlerden birisi olduğunu dile getiren CHP Muğla Milletvekili Av. Burak Erbay, turizm sektörünün içinde bulunduğu zor durumdan çıkması ve gelecek senelerde varlığını devam ettirebilmesi için acilen destek paketi açıklanması çağrısında bulundu.