Sevgi Haberleri

Sevgi Haberleri

Maçoğlu Fethiye’de sevgiyle karşılandı

Geçmiş dönem Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu, Bahriye Üçok Parkı’nda vatandaşlar ile bir araya geldi.

Vali Akbıyık Anneler Günü Mesajı Yayınladı

Muğla Valisi Dr. İdris Akbıyık, Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Vali Akbıyık, mesajında annelerin sınırsız sevgi, sabır ve fedakarlıklarıyla hayatımızı şekillendiren en önemli kişiler olduğunu vurguladı.

Çocuklardan Saatcı'ya Sevgi Seli

Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı'ya çocuklar büyük ilgi gösterirken, kendisiyle fotoğraf çektirmek için adeta sıraya girdi. Esnaf ziyaretş sırasında Saatcı'nın etrafını çeviren 100 kadar çocuk Saatcı'dan park ve spor sahası istedi.

Başkan karaca’dan istiklal marşı’nın kabulünün 103. Yıldönümü mesajı

“Bugün milletimizin bağımsızlık aşkının ve vatan sevgisinin en güçlü ifadesi olan İstiklal Marşımızın Türkiye Büyük Millet Meclisinde ‘Milli Marş’ olarak kabul edilişinin 103. yılını büyük bir gururla kutluyoruz.

Nikâh Salonları 29 Şubat'ta Boş Kaldı

Takvimlerin 4 yılda bir denk geldiği 29 Şubat, Fethiye'de dünya evine girecek çiftlerin tercih etmediği bir gün oldu. 29 Şubat 2024 tarihi için sadece 6 çift nikâh başvurusu yaptı.

Elma Music&Dance’ta Sevgililer Günü Eğlencesi

14 Şubat Sevgililer Günü’ne Fethiye’nin gözde eğlence mekânlarından biri olan Elma Music&Dance’ta düzenlenen program ile girmek isteyen çiftler, dj eşliğinde doya sıya eğlendiler.

14 Şubat Sevgililer Günü’nde Bora Gölbaşı Rüzgârı Esti

Bora Gölbaşı, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde Fethiye’nin en nezih mekanlarından biri olan Barbunn Cafe Bistro’da sahne aldı.

Fethiye’de 14 Şubat’ta Nikâh Akını

Fethiye’de evlenmek isteyen çiftler nikâh tarihi olarak 14 Şubat Sevgililer Günü’nü tercih etti.

Başkan Adayı Kökten, Sevgililer Gününü Kutladı

Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla sahil bandında çiftlere ve vatandaşlara çiçek takdim etti. 

Aday Adayı Kökten, “Şenliğe arkadaşlarımızla birlikte katıldık”

Myra İnşaat Ahmet Yasin Çolak ana sponsorluğunda İsmail Peynirci'in sunumuyla "Yöremiz Yörük Geceleri" programına davet edilen AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Muhammet Kökten, düzenlenen programa 50 araçla katılırken vatandaşlar tarafından sevgiyle karşılandı.

Aday Adayı Kökten vatandaşlar tarafından ilgi görüyor

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Muhammet Kökten, kendi partisinin yanında diğer seçmenlerde de büyük ilgi görüyor.

"Çocuklarımızın mutluluğu her şeyden önemli"

Fethiye Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği’nin, Fethiye Sevgi Evi Erkek Yetiştirme Yurdu’nda düzenlediği kahvaltı etkinliğine; Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Fethiye Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği Başkanı Çiğdem Karaca ve Muğla Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Osman Toprakçı ile birlikte katıldı.

Sevgi Yurdu çocuklarına mangal etkinliği

Fethiye Kartalları, sevgi yurdunda kalan çocuklarla mangal etkinliğinde bir araya geldiler. Aksazlar Beach’de gerçekleştirilen mangal etkinliğinde neşeler yerindeyken, mangal renkli görüntülere sahne oldu.

Belediyeden Okuma Seferberliği Projesi başlatıldı

Muğla Büyükşehir Belediyesi Cumhuriyet’in 100.Yılında çocuklarda ve gençlerde okuma alışkanlığını arttırmak ve kitap sevgisini aşılamak için Okuma Seferberliği Projesi başlattı.

Seydikemer Belediyesi'nden Sevgi Dolu Sürpriz

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli öncülüğünde, yeni bebek heyecanı yaşayan ailelerin mutluluğunu paylaşmak amacıyla, “Seydikemer’imize Hoş Geldin Bebek” hediyesi dağıtımına başlandı. 

Zabıta 197 yaşında

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, sahada yaptığı tüm uygulamalar ve denetimlerle vatandaşlarımızın sağlığı, huzur ve esenliği için gece gündüz demeden, özverili bir şekilde sevgi ve hoşgörüyle halkımızın yanında ve hizmetinde olan zabıta teşkilatının 197'inci kuruluş yıl dönümünü kutladı.

Rafet El Roman Sevgisi Seki Çayırına Sığmadı

Seydikemer'in Seki Mahallesinde 30'uncusu düzenlenen Geleneksel Seydikemer Seki Yağlı Pehlivan Güreşleri ve Halk Konseri kapsamında sahne alan ünlü sanatçı Rafet El Roman sevilen şarkılarını seslendirdi. Seydikemerlilerin Rafet El Roman sevgisi Seki Çayırına sığmadı, alan binlerce vatandaş tarafından doldu taştı.

Vali Tavlı'nın Kurban Bayramı Mesajı

Ülkemizin ve aziz milletimizin birlik ve beraberliğini karşılıklı sevgi ve saygı duygularıyla pekiştiren mübarek Kurban Bayramı’nı idrak etmenin mutluluğunu ve sevincini yaşıyoruz.

Cinayet zanlısı iki sevgiliye ağırlaştırılmış müebbet verildi

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde, dere yatağında ölü bulunan 24 yaşındaki Kerim Bozan'ı öldürdükleri iddiası ile yakalanıp tutuklanan İngiliz uyruklu Elizabeth Rose Oleary ile sevgilisi Iraklı Hayder Mahdı Karaeem, Fethiye 2. Ağır Ceza Mahkemesindeki karar duruşmasında yine birbirlerini suçlarken, her iki tutuklu sanık da ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

BAŞKAN AKDENİZLİ, BABALAR GÜNÜ’NÜ KUTLADI

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Babalar Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Babaların fedakarlığın ve karşılıksız sevginin simgesi olduğunu kaydeden Başkan Akdenizli, şehit babaları başta olmak üzere tüm babaların ve baba adaylarının babalar gününü kutladı.

CHP Vekil Adayı Demir: kötüler kaybedecek, hoşgörü kazanacak

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muğla Milletvekili Adayı Mehmet Demir, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na Erzurum’da gerçekleştirilen saldırıya yönelik kötülerin kaybedeceğini hoşgörü ve sevginin kazanacağını söyledi.

Fethiye Kaymakamı Sayın Yusuf İzzet KARAMAN’ın “Ramazan Bayramı” Mesajı

Birlik, beraberlik, sevgi ve kardeşlik duygularının yoğun olarak yaşandığı rahmet ve mağfiret dolu Ramazan ayını geride bırakıp, Ramazan Bayramı'na kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Yakup Otgöz’e Milas Selimiye’de büyük sevgi seli

AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Yakup Otgöz, seçim çalışmaları kapsamında il genelindeki ziyaretlerine devam ediyor. Ziyaretler kapsamında Milas İlçesi Selimiye Mahallesini ziyaret eden Otgöz’e 7’den 70’e herkes büyük ilgi gösterdi.

MİLAS BELEDİYE BAŞKANI MUHAMMET TOKAT’IN 8 MART KADINLAR GÜNÜ MESAJI

Sevgi… Emek… Bereket… Hoşgörü sembolü KADINLARIMIZ... Ezilen… Hor görülen… Cinayete kurban giden KADINLARIMIZ...

BİR DİZİ ANLAMLI ZİYARET

Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu, Fethiye Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Tuğba Baki, Hayırsever Esnaflardan Bekir Kaya, Fethiye Huzurevi, Sevgi Evleri, Fethiye Bakım Rehabilitasyon Merkezi ve 2 ayrı evi ziyaret etti.

FETHİYE  “DOĞA DOSTU OKULLAR” PROJESİ BAŞLIYOR 

Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde Doğa Dostu Derneği ve Habitat işbirliğiyle hayvan ve doğa sevgisi, ekolojik okuryazarlık ve geri dönüşüm bilincine katkı sunmak amacıyla yürüteceğimiz “Doğa Dostu Okullar” projemizin protokolü 10 Kasım 2022 tarihinde imzalanmıştır.

BAŞKAN OTGÖZ’DEN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. Başkan Otgöz; “Ülkemizin aydınlık geleceğini eğitimle inşa eden, nesillere bilgiyi, ahlakı, davranış biçimini saygı ve sevgiyle, sabırla nakış gibi işleyen en büyük değerlerimiz öğretmenlerimizdir” dedi.

ATAMIZ 'SEVGİ, SAYGI VE MİNNETLE' ANILACAK

Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 84. yıldönümü dolayısıyla 10 Kasım Perşembe günü Beşkaza Meydanı Atatürk Anıtı önünde tören düzenlenecek.

KAYMAKAM ALPER BALCI’DAN, 15 TEMMUZ MESAJI

15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü için Fethiye Kaymakamı Alper Balcı mesaj yayınladı. Balcı yayınladığı mesajda ‘15 Temmuz gecesi Devletimizin bekası için canlarını feda ederek, şehadet şerbeti içen aziz şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle, saygıdeğer ailelerini şükranla anıyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum’ dedi.

FATİH ÇOBAN’DAN BAYRAM KUTLAMASI

İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Ali Fatih Çoban Kurban Bayramı nedeni ile kutlama mesajı yayınladı. Çoban mesajında “Kurban Bayramı’nızı en kalbi duygularımla kutlar saygı ve sevgilerimi sunarım” dedi.