Sesim Haberleri

Sesim Haberleri

Kamuoyuna ve Yetkililere Çağrımızdır!

Bugün buraya, eğitimini aldığımız ve bizim için kutsal olan mesleğimizi yaparken karşı karşıya kaldığımız ve artık tahammül edilemez noktaya gelen şiddeti kamuoyuyla paylaşmak ve yetkililere sesimizi duyurmak için toplandık. Türk Veteriner Hekimleri Birliği Merkez Konseyi ve 81 ilimizi temsil eden 56 Veteriner Hekim Odası’nın yöneticileri ve üyeleriyle birlikte eş zamanlı olarak, bütün ülkede bu basın açıklamasını kamuoyuyla paylaşmaktayız.

KADINLAR, VOLEYBOL MÜSABAKASINDA “SESİMİZİ DUYAN VAR MI?” DİYECEK

Milas Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel düzenlenecek voleybol müsabakası ile kadınlar “Sesimizi Duyan Var mı?” diyecek.

25 KASIM GÜNÜ’NE ÖZEL TİYATRO

Tamer Levent yönetmenliğinde “Uyandığımda Sesim Yoktu” isimli tiyatro gösterisi Özer Olgun Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Burcu Görek ve Dilara Gül’ün sergilediği oyun büyük alkış topladı.

Fethiye İlçe Müftüsü Oktay; "FRT TV, pandemide sesimizi duyurdu"

SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı aynı zamanda Muğla İnternet Gazetecileri Derneği Başkanı Seda Köktener, Fethiye İlçe Müftülüğüne ziyarette bulundu.

Sağlık-Sen Muğla Şubesi "Sesimizi Duyan Var Mı? "

Muğla Sağlık-Sen Şube Başkanlığı koronavirüs tedbirleri kapsamında son alınan kararlar da sağlık çalışanlarının muaf tutulmasına tepki gösterdi.