Sakiler Haberleri

Sakiler Haberleri

“Sakiler” Barbunn’da kulakların pasını sildi

Fethiye'nin en gözde mekânlarından BarBunn CafeBistro'da “Yaz Konserleri” kapsamında Sakiler grubu sevenleriyle buluştu.

BarBunn’da Yaz Konserleri Başlıyor

Fethiye'nin en gözde mekânlarından BarBunn Cafe Bistro'da “Yaz Konserleri” kapsamında Derya Bedavacı, Sakiler ve Gökhan Tepe sahne alacak. 

Bu yaz, Barbunn’da yıldızlar geçidi vardı

Fethiye'nin en gözde mekanlarından BarBunn kafe Bistro'da bu yaz yıldızlar geçidi vardı. Müziğin sevilen isimleri Sakiler, Merve Özbey, Hande Ünsal, Derya Bedavacı, Murat Dalkılıç, Berkay Şahin ve Ebru Yaşar BarBunn kafe Bistro'da sevenleri ile buluştu. Fethiye bölgesinde böyle organizasyonların olabileceğine değinen BarBunn kafe Bistro işletme sahibi Nacit Çatal, “Çoğu sanatçımızı bölgemizde ilk defa ağırladık ve Fethiye’mizde de böyle organizasyonların olabileceğini göstererek bölgemize hizmet etmenin mutluluğunu yaşadık” dedi.

Barbun Cafe Bistro’da “Sakiler Grubu” Unutulmaz Bir Konser Verdi

Fethiye'nin en seçkin mekanlarından birisi olan Barbun Cafe Bistro’da unutulmaz bir yaz konseri gerçekleşti. İlk single çalışmaları ‘Dünyadan Uzak’la” büyük bir başarıya imza atan Sakiler grubu, Barbun Cafe Bistroda unutulmaz bir konser verdi.