Parke Haberleri

Parke Haberleri

Kızılcık Şerbeti Nilay bakın ne yaptı! Polislerin yanında uyuşturucu..

Polisin radarına takılan motosikletten indirilen Selçuk Ç.’nin üzerinde uyuşturucu çıktı. Polis arama yaparken yanlarına gelen Feyza Civelek, torbacıya “Getirdin mi malzemeyi” diye sorunca uyuşturucu alışverişi yaptığı anlaşıldı. Torbacıya dava açıldı, Civelek hakkında ise takipsizlik kararı verildi.

Alim Karaca “Müfettişler Çöp Tenekelerinin Sac Kalınlığını, Parkelerin Boyunu Bile Ölçtüler”

Fethiye Belediye Başkanı ve aynı zamanda CHP'den yeni dönem adayı Alim Karaca, seçim kampanyası çerçevesinde mahallelerde halk buluşmalarına devam ediyor. Alim Karaca Cumartesi akşamı Çatalarık sakinleriyle bir araya gelerek, yurttaşların belediyeden taleplerini ve seçim sürecine ilişkin değerlendirmelerini dinledi.

Seydikemer’de Parke Yol Yapım Çalışmaları Devam Ediyor

Seydikemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde parke çalışmalarına devam ediyor.

Menteşe'de yollar modern görünüme kavuştu

Menteşe Belediyesi tarafından yapılan yol çalışmaları kapsamında kırsaldan kente yollar güvenli ve modern bir görünüme kavuştu. 2023 yılında 53 bin 500 metrekare kilit parke taşı kaplama, 82 bin 426 metrekare beton yol kaplama, 20,5 kilometre yol açımı ve 700 kilometre yol tesviye çalışması yapılarak vatandaşların hizmetine sunuldu.

Belediye Parke Kaplama Çalışmalarına Başladı

Menteşe Belediyesi, Düğerek Mahallesindeki yol üst kaplama çalışmalarına başladı. Yapımı Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından tamamlanan alt yapı çalışmalarının ardından, 40 bin metrekarelik parke kaplama çalışması Menteşe Belediyesi tarafından yapılacak. 

Büyükşehir Parke Kaplama Çalışmalarına Devam Ediyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi sorumluluk alanı içerisinde bulunan kırsal mahallelerde parke kaplama çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler bu güne kadar il genelinde 71 bin m2 parke çalışması yaptı.

Kamuoyuna ve Yetkililere Çağrımızdır!

Bugün buraya, eğitimini aldığımız ve bizim için kutsal olan mesleğimizi yaparken karşı karşıya kaldığımız ve artık tahammül edilemez noktaya gelen şiddeti kamuoyuyla paylaşmak ve yetkililere sesimizi duyurmak için toplandık. Türk Veteriner Hekimleri Birliği Merkez Konseyi ve 81 ilimizi temsil eden 56 Veteriner Hekim Odası’nın yöneticileri ve üyeleriyle birlikte eş zamanlı olarak, bütün ülkede bu basın açıklamasını kamuoyuyla paylaşmaktayız.

Başkan Akdenizli; “Yüreklere, Gönüllere Girmeye Devam Edeceğiz”

Seydikemer Belediyesi, Döğer Mahallesi’nde yollarının olmamasından dolayı engelli kızlarını sırtlarında taşımak zorunda kalan Koca ailesinin kapısının önüne kadar parke taşı döşedi.

Seydikemerli Havvana, kadınlara hem örnek hem de iş kapısı oldu

Seydikemer'de terzilik yaparken ek iş olarak 4 yıl önce lavanta işine başlayan Havvana Toru, çevresindeki kadınlara hem örnek hem de iş kapısı oldu. Siparişlere yetişmeye çalışan genç kadın, yaklaşık 50 dönüm alanda gerçekleştirdiği lavanta üretimi işini diğer kadınlara da tavsiye etti.

Yarınlarınızı Planlarken Yalnız Değilsiniz

Menteşe Belediyesi üniversite tercihlerinizi yaparken rehber ve danışmanlık hizmetiyle sizleri yalnız bırakmıyor.

Kavurucu Sıcaklar Etkisini Gösteriyor

Türkiye'de Temmuz ayıyla birlikte ülke genelinde sıcaklıklar tavan yaparken Muğla’da El Nino etkileri artmaya başlıyor. Afrika üzerinden gelmesi beklenen sıcak hava dalgası ile önümüzdeki günlerde rekor sıcaklıkların görüleceği belirtiliyor.

Başkan Akdenizli, Kilit Parke Taşı Döşeme Çalışmalarını İnceledi

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Kadıköy Mahallesinde devam eden kilitli parke taşı döşeme çalışmalarını yerinde inceledi.

YARALARI SARMAK İÇİN 2. KEZ PARKEYE ÇIKACAKLAR

Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele veren Bodrum’un takımı Çağdaş Bodrum Spor, 21. Hafta mücadelesinde Ankaragücü Mamak Belediyesi ile kendi evinde bu hafta ikinci kez deprem mağdurları için parkeye çıkıyor.

BELEDİYE ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Bodrum Belediyesi, ilçe genelinde sürdürdüğü asfalt ve sathi kaplama yol çalışmalarıyla birlikte beton yol yapımı ve parke taş döşeme çalışmalarına devam ediyor

FETHİYE BELEDİYE BAŞKANINDAN KAPSAMLI 2022 DEĞERLENDİRMESİ

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca 2022 yılının geniş bir değerlendirmesini yaparken, Fethiye Belediyesi'nin yıl boyunca yaptığı çalışmaları özetledi ve 2023 yılından beklentilerini dile getirdi.

KARAÇULHA’DA TAPU DAĞITIM TÖRENİ VE HALK KONSERİ YAPILACAK

Fethiye’nin en büyük mahallelerinden birisi olan Karaçulha’da yaşayan vatandaşlar Cuma gününü heyecanla bekliyorlar. Bir yandan, geçen sezon Muğla 1. Amatör Küme play-off müsabakalarında Marmaris Belediyespor'u yenerek Muğla Süper Amatör Lig'e yükselen Karaçulhaspor 2022 – 2023 sezonunun açılışını yaparken, bir yandan da bölge sakinleri yıllardır bekledikleri tapularına kavuşacaklar. Karaçulhaspor’un köklü bir kulüp olduğunu belirten Kulüp Başkanı Mehmet Dalca ve Başkan Yardımcısı Ahmet Çolak tüm Karaçulha ve Fethiye halkını konsere davet ettiler. 

İKAMETGAHI SEYDİKEMER’E YAPALIM, DAHA ÇOK HİZMET ALALIM

Seydikemer Belediyesi’nin Ceylan Mahallesinde devam eden parke çalışmalarını yerinde inceleyen Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz’e teşekkür eden Ceylan Muhtarı Erdoğan Kiraz, Seydikemer’e daha çok yatırımların gelmesi için vatandaşların ikametgahlarını ilçeye aldırmaları gerektiğine dikkat çekti.

BAŞKAN OTGÖZ, KIBRIS GAZİSİ’NİN TALEBİNİ YERİNE GETİRDİ

Seydikemer’in Yayla Karaçulha Mahallesinde yaşayan Kıbrıs Gazisi Durmuş Ali Dağdelen, kışın çamurdan yazın tozdan dolayı mağduriyet yaşadığı evinin sokağına yapılan parke yol dolayısıyla Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz’e teşekkür etti.

PARKE ÇALIŞMASI BAŞLADI

Fethiye Belediyesi tarafından Atatürk Caddesi ve İnönü Bulvarı’nın birleştiği bölgede yapılan altyapı çalışmalarının ardından parke çalışmaları başladı. Yapılan çalışmaların ardından olun en kısa sürede trafiğe açılacağı bildirildi.

KABAK KOYU YOLU YAPILDI

Fethiye Belediyesi, Dünyaca Ünlü Kabak Koyu’na inen yolda hem genişletme hem de parke çalışması yaptı.

KARAGEDİK MAHALLESİNE BÜYÜK YATIRIM

Fethiye’nin Karagedik Mahallesine 52 bin metre karelik parke yatırımı yapılıyor. Yatırımdan mahalle halkının memnun kaldığını ve emeği geçen herkese teşekkür eden Muhtarlar Derneği Başkanı ve Karagedik Muhtarı Niyazi Canözü, “Mahallemize 50 yıl sonra ilk defa böyle bir yatırım yapıldı. Mahalle halkımız bu yatırımdan çok mutlu. Mahallemize bu yatırımı yapan Fethiye Belediye Başkanımız Alim Karaca’ya teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.

ÜST YAPI ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Bayram tatili nedeniyle 9 gün ara verilen yol yapım çalışmaları Köprübaşı Mevkii’nde devam ediyor. Alt yapı çalışmalarının tamamlandığı bölgede parke yapım çalışması başladı.

PARKE ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

Fethiye Belediyesi İnönü Bulvarı’nda altyapısı biten alanlarda sıcak asfalt (BSK) çalışmasına devam ederken, aynı zamanda bulvarın hemen yan kısmında yer alan 137. sokakta ise parke çalışmaları tamamlandı.

PARKE ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

Fethiye Belediyesi İnönü Bulvarı’nda altyapısı biten alanlarda sıcak asfalt (BSK) çalışmasına devam ederken, aynı zamanda bulvarın hemen yan kısmında yer alan 137. sokakta ise parke çalışmaları tamamlandı.

Seydikemer'de cadde ve sokaklar yenileniyor

Seydikemer Belediyesi tarafından ilçede başlatılan kilitli parke döşeme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Ortaca Belediyesi yol bakım çalışmalarına devam ediyor

Ortaca Belediyesi ekipleri tarafından yapılan yol bakım, asfalt kaplama ve kilitli parke çalışmaları devam ediyor.

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca 2021 Yılını Değerlendirdi

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca 2021 yılının kapsamlı bir değerlendirmesini yaparken, Fethiye Belediyesi’nin bu yıl yaptığı çalışmaları özetledi ve 2022'den beklentilerini dile getirdi.

Başkan Otgöz, Pınara Antik Kent Yolundaki Çalışmaları İnceledi

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, kilitli parke taş döşenen Pınara Antik Kenti’ndeki yolda incelemelerde bulundu. Seydikemer ilçesinde bulunan antik kentlerin ilçenin tanıtımında büyük rol oynadığını dile getiren Başkan Otgöz, yapılan çalışmalarının turizmi geliştirmek için de önemli olduğunu vurguladı.

Karaca Yol Ve Altyapı Çalışmalarını Yerinde İnceledi

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Çatalarık Mahallesi’nde devam eden parke yol ve kaldırım ile İnönü ve Atatürk Caddelerinde ise altyapı çalışmalarını yerinde inceledi.

Seydikemer’de yol çalışmaları devam ediyor

65 Mahallesi bulunan Seydikemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler stabilize yol ve parke çalışmalarına devam ediyor.