Orka Otel Haberleri

Orka Otel Haberleri

Faik Torunoğulları Hatrına Mevlid Okutuldu

Orka Hotels Yönetim Kurulu Onursal Başkanı merhum Hacı Faik Torunoğulları, vefatının birinci senesinde sevenleri tarafından unutulmadı. Fethiye Ovacık Mezarlığı’nda gerçekleşen mevlid programıyla merhuma çokça dua edildi.

Fethiyeli Boks Şampiyonu Alcu, FTSO ‘yu ziyaret etti

Fethiye’nin yenilgisiz Avrupa ve Dünya Boks Şampiyonu Kubilay Alcu ve Orka Otelleri Yönetim Kurulu Üyesi Ercan Torunoğulları Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası  Başkanı Osman Çıralı’yı makamında ziyaret etti.

Sarıyer ve Torunoğulları’ndan hayırlı olsun ziyareti

AK Parti Muğla İl Başkan Yardımcısı Sayın Özkan Sarıyer ve ORKA Otelleri Yönetim Kurulu Üyesi Ercan Torunoğulları, Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş’ı ziyaret etti.

WBC Profesyonel Boks Gecesi Fethiye’de Yapılacak

Fethiye’de 17 Eylül Pazar günü Orka Oteller Grubu öncülüğünde WBC profesyonel boks gecesi düzenlenecek. Son yıllarda yapılmış en büyük boks organizasyonlarından biri olan Orka Boks Gecesi, Orka World Theme Park’da düzenlenecek.

TORUNOĞULLARI AİLESİNİN ACI GÜNÜ

Bünyesinde Orka Otellerini de barındıran Orka Şirketler Grubunun Kurucusu ve Onursal Başkanı Hacı Faik Torunoğulları 84 yaşında hayatını kaybetti. Hacı Faik Torunoğulları’nın Fethiye Merkez Yeni Camiindeki cenaze merasimine turizm, sanat, spor ve iş dünyası ile bürokratların yoğun katılımı oldu.