TORUNOĞULLARI AİLESİNİN ACI GÜNÜ

Bünyesinde Orka Otellerini de barındıran Orka Şirketler Grubunun Kurucusu ve Onursal Başkanı Hacı Faik Torunoğulları 84 yaşında hayatını kaybetti. Hacı Faik Torunoğulları'nın Fethiye Merkez Yeni Camiindeki cenaze merasimine turizm, sanat, spor ve iş dünyası ile bürokratların yoğun katılımı oldu. 

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Orka Şirketler Grubunun Kurucusu, Fethiye Turistik Otelciler Birliği eski başkanı ve Orka Hotel Yönetim Kurulu Üyesi Yavuz Torunoğulları, Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Torunoğulları, Beşiktaş eski yöneticisi Erdal Torunoğulları ile Orka Hotels Yönetim Kurulu Üyesi Faik Torunoğulları'nın babası Hacı Faik Torunoğulları tedavi gördüğü Fethiye Lokman Hekim Esnaf Hastanesinde 84 yaşında hayatını kaybetti. Hacı Faik Torunoğulları’nın Fethiye Merkez Yeni Camiindeki cenaze merasimine büyük katılım oldu. Hayırsever kişiliğinin yanı sıra yatırımcılığı ile tanınan Hacı Faik Torunoğulları’nın cenaze merasimine Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı, Kars 65. Dönem Milletvekili Ahmet Arslan, Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, Jandarma Genel Komutan Yardımcısı Korgeneral Halis Zafer Koç, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, Teknik Direktör Yılmaz Vural, Sanatçı Onur Akın, Sanatçı Hadise’nin Eski Eşi Mehmet Dinçerler, Sinema Sanatçısı Çetin Altay, Beşiktaşlı Eski Futbolcular Tamer Tuna ve Uğur Boral, Fethiye Cumhuriyet Başsavcısı Günşafak Karartı, İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Çiçek, İyi Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Behçet Saatci, FTSO Başkanı Osman Çıralı, Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı, AK Parti İlçe Başkanı Turgay Öztürk, İyi Parti İlçe Başkanı Tolga Turgutoğulları, CHP İlçe Başkanı, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir ailesi ve sevenleri katıldı. Hacı Faik Torunoğulları’nın evlatları ve Torunoğulları ailesi taziyeleri Merkez Yeni Camiinde kabul etti. Cami çevresi gönderilen çelenklerle çiçek bahçesine dönerken, Beşiktaş Kulüp Başkanı Ahmet Nur Çebi’nin çelengi dikkat çekti. 
Aslen Karslı olan ve yıllardır Fethiye’de yaşayan, Türkiye’de başta İstanbul olmak üzere pek çok il ve ilçesinde, ayrıca Hollanda’da turizm yatırımları bulunan Torunoğulları ailesinin büyüğü Hacı Faik Torunoğulları’nın cenaze namazını Fethiye Müftüsü Kamil Oktay kıldırdı. Helallik alınmasının ardından Hacı Faik Torunoğulları’nın cenazesi Ovacık Çatallar aile mezarlığında dualarla toprağa verildi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN