Muhtar Aday Haberleri

Muhtar Aday Haberleri

Gizli, “Mahallemizin Sorunlarını Hep Birlikte Çözeceğiz”

Fethiye’nin Karaçulha Mahallesine daha iyi hizmet etmek için aday olan Muhtar Adayı Hasan Gizli, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Hasan Gizli, “Mahalle sakinlerimiz ile birlikte hareket ederek mahallemizin sorunlarını hep birlikte çözeceğiz” dedi.

Hasan Gizli Çaba Göstereceği Vaatlerle Dikkat Çekiyor

31 Mart’ta yapılacak olan Yerel seçimlerde Fethiye Karaçulha Mahallesi için muhtar adayı olan Hasan Gizli seçim vaatleri ile öne çıktı.

Muhtar Adayı Kaya Kaya’dan Kadınlara Keşkek İkramı

Ölüdeniz muhtar adayı Kaya Kaya, 8 Mart Kadınlar Günü’ne özel, Fethiye Ölüdeniz mahallesinde keşkek dağıttı.

Gizli'den muhtarlık adayı açıklaması

Karaçulha Mahallesi Muhtar Adayı Hasan Gizli çalışmalarına devam ediyor. Merhum babasından ve 2 dönemde abisinden edindiği bilgi ve birikimi ile doğup, büyüdüğü mahalleye hizmet etmek için aday olduğunu belirten Gizli; “mahalleme hizmet etmek istiyorum” dedi.

Karaçulha Muhtar Adayı Hasan Gizli Çalışmalarını Sürdürüyor

Fethiye Karaçulha Mahallesine hizmet noktasında elini taşın altına koyan Muhtar Adayı Hasan Gizli, çalışmalarını sürdürüyor. Karaçulha Mahallesi Muhtar Adayı Hasan Gizli, “mahalle sakinlerimiz ile birlikte hareket ederek mahallemiz için büyük başarılara imza atacağız” dedi.

Kökten, Muhtar Adaylarının Seçim Ofisini Ziyaret Etti

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, Karaçulha’da yaptığı ziyaretlerde mahalleye muhtar adayı olan iki adayın seçim ofislerini ziyaret ederek başarılar diledi.