Müftülüğü Haberleri

Müftülüğü Haberleri

"Kudüs Bilinci "konferansı düzenlendi

Fethiye Şehit Sümer Deniz Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi'nde; Fethiye İlçe Müftülüğü evsahipliğinde, Gençlik Koordinatörlüğü, TDV Fethiye temsilciliği ve Fethiye Birlik ve İyilik Platformu tarafından "Kudüs Bilinci "konferansı düzenlendi.

Kaymakam Ertaş kermes açılışına katıldı

Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu ile birlikte Fethiye İlçe Müftülüğü, Karaçulha 15 Temmuz Şehitleri Erkek Kuran Kursu ve Çamköy Hz. Fatıma Kız Kuran Kursu'nun ihtiyaçları için düzenlenen yardım kermesinin açılışına katıldı.

Fethiye Müftülüğü'nden “Yardım Kermesi” açıldı

Fethiye İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen yardım kermesi Hüseyin Yılmaz İmam-Hatip Ortaokulu karşısında açıldı.

Fethiye İlçe Müftülüğü Yardım Kermesi Düzenliyor

Fethiye İlçe Müftülüğü, Karaçulha 15 Temmuz Şehitleri Erkek Kuran Kursu ve Çamköy Hz. Fatıma Kız Kuran Kursu’nun ihtiyaçları için yardım kermesi düzenliyor. Fethiye İlçe Müftüsü Kamil Oktay, düzenlenecek kermes ile ilgili bilgileri mikrofonlarımıza aktardı.

“Kan bağışı sizden hediye kitap bizden”

Fethiye’de Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle, Fethiye İlçe Müftülüğü, “Kan bağışı sizden hediye kitap bizden” konulu kan bağışı kampanyasını başlattı.

Hocahanımlar’dan esnaf ziyaretleri

Fethiye Müftülüğü hocahanımları, esnafları ziyaret edip kandillerini kutladılar.

Kur’an kursu öğrencilerinden esnaf ziyareti

Fethiye Müftülüğü Kur'an Kursu Öğreticileri, esnaf ziyaretlerinde bulunarak, vatandaşların kandillerini tebrik ettiler.

Fethiye’de Mevlidi Nebi Etkinliği 

Fethiye Müftülüğü tarafından Karaçulha 15 Temmuz Şehitleri Kur'an Kursu'nda düzenlenen programa müftülük personelleri katıldı. 

‘Peygamberimiz, İman ve İstikamet’ Konulu Program Düzenlendi

Muğla İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından Şehit Altuğ Pek Anadolu Lisesi Konferans salonunda "Peygamberimiz, İman ve İstikamet "konulu program düzenledi.

Başkan Akdenizli, Mevlid-İ Nebi Programına Katıldı

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Seydikemer İlçe Müftülüğünce düzenlenen Mevlid-i Nebi, Camiler ve Din Görevlileri Haftası kapsamında düzenlenen programa katıldı. 

Seydikemer'de Stajyer Öğrenciler Belgelerini Aldı

Cumhurbaşkanlığınca hayata geçirilen "Kariyer Kapısı Staj Seferberliği Projesi" kapsamında Muğla Seydikemer İlçe Müftülüğü bünyesinde stajyer olarak görev alan öğrencilere belgeleri takdim edildi.

Müftü Akın göreve başladı, Müftü Çapçı'yı ziyaret etti

Çanakkale Biga Müftülüğü’nden Menteşe Müftülüğü’ne atanan Ertuğrul Akın İl Müftüsü Yaşar Çapçı’yı makamında ziyaret etti.

2023 Yılı Yaz Kur’an Kursları Sona Erdi

Fethiye Müftülüğünce bu yıl İlçe genelinde 145 kursta 2930 öğrenci ile gerçekleştirilen Yaz Kur'an Kursları sona erdi.

‘Hafızlar Yayla Şenliği’ 30 Temmuz’da

Dört yıldır Fethiye müftülüğüne bağlı Kur'an kurslarında okuyan öğrenciler için motivasyon şenliği olarak düzenlenen 'Hafızlar Yayla Şenliği' bu yıl 30 Temmuz'da yapılacak.

Müftülükten Anlamlı Konferans

Yatağan’da 15 Temmuz Etkinlikleri çerçevesinde Yatağan Merkez Yeni Camii’nde gerçekleştirilen Yatağan Müftülüğü Din Görevlilerimize yönelik "Din İstismarı ile Mücadelede Sahih Dini Bilginin Önemi" konulu konferansa Yatağan İlçe Müftümüz Durmuş Ali Çetmi, Vaiz Nurullah Ergin, Din Görevlileri ve Kur’an Kursu Öğreticileri katıldı.

“İlk Orucum, İlk Hatıram” kompozisyonu tamamlandı

Fethiye Müftülüğünün düzenlediği Fethiye İlçe Müftülüğü bünyesindeki ihtiyaç odaklı Kur’an Kursu öğrencileri arasında “İlk Orucum, İlk Hatıram” konulu kompozisyon yarışması tertip edildi.

Gençlik Haftası ve 15 Mayıs Aile Günü Kutlandı

“Gençlik Haftası ve 15 Mayıs Aile Günü” münasebetiyle Fethiye İlçe Müftülüğü Şehit Sümer Deniz Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde program düzenledi.

Ramazan ayı coşkusu Merkez Yeni Hamidiye Camiinde yaşandı

Fethiye Müftülüğü koordinesinde uygulanan Enderun usulü teravih namazı ve cumhur müezzinliği ile Ramazan ayı coşkusu Merkez Yeni Hamidiye Camiinde yaşandı.

Müftülük personelleri deprem bölgesine yolcu edildi

Fethiye Müftülüğü ’nün gönüllü personelleri Kahramanmaraş/Afşine yolcu edildi.

Yatağan Müftülüğü’nden ramazan ayında öğrencilere eğitim desteği

Yatağan İlçe Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı Yatağan Şubesi iş birliğinde Ramazan Ayında ortaokul ve lise öğrencilerine eğitim yardımında bulunuldu.

Deprem bölgesinde çalışmalar sürüyor

Deprem Bölgesinde Muğla İl Müftülüğü Tdv gönüllüsü hocalar görev yapmaya devam ediyor.

MÜFÜLÜKTEN ÖĞRENCİLERE ANLAMLI HEDİYE

Fethiye İlçe Müftülüğü tarafından Karaçulha 15 Temmuz Şehitleri Kur’an Kursunda hafızlık eğitimlerine devam eden öğrencilere 142 adet hırka dağıtımı yapıldı.

FETHİYE YENİ CAMİİ’DE DEPREMZEDELER İÇİN DUA EDİLDİ

Fethiye İlçe Müftülüğü tarafından, 11 ili etkileyen deprem felaketinde vefat eden vatandaşlar için dua ve polis memuru Mehmet Özer anısına hayır lokması ikramında bulunuldu.

SEYDİKEMER’DE DEPREMDE VEFAT EDENLER İÇİN DUA EDİLDİ

Seydikemer Kaymakamlığı, Seydikemer Belediyesi ve Seydikemer İlçe Müftülüğü tarafından, 11 ili etkileyen deprem felaketinde vefat eden vatandaşlar için dua ve hayır lokması ikramında bulunuldu.

MÜFTÜLÜK GÖNÜLLÜ YARDIM EKİBİ YOLA ÇIKTI

Fethiye ve Seydikemer Müftülüğü personellerinden 27 gönüllü, din ve manevi danışmanlık hizmeti görevi için Gaziantep’e uğurlandı.

KAYMAKAM KARAMAN SABAH NAMAZI BULUŞMASINA KATILDI

Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, Fethiye Müftülüğü tarafından düzenlenen sabah namazı buluşması etkinliğinde vatandaşlarla bir araya geldi.

MÜFTÜLÜKTEN 2022 YILI DEĞERLENDİRMESİ

Fethiye Müftülüğü tarafından yeni yıl öncesi 2022 yılının verileri paylaşıldı.

“KADINA ŞİDDETE KARŞI” BİLGİLENDİRME STANDI AÇILDI

25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü kapsamında Yeni Cami bahçesinde Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü, Fethiye İlçe Jandarma Komutanlığı, Fethiye Müftülüğü ve Fethiye Sosyal Hizmetler Müdürlüğü ortak bilgilendirme standı açıldı. 

HZ. FATIMA KIZ KUR’AN KURSU AÇILDI

Fethiye Müftülüğü ve hayırseverlerin katkılarıyla yapımı tamamlanan Çamköy Hz. Fatıma Kız Kuran Kursu törenle açıldı.

İSVİÇRELİ ÇİFT ARTIK MÜSLÜMAN

Fethiye’de yaşayan İsviçreli çift komşularından esinlenerek İslamiyet dinini seçti. Fethiye Müftülüğünde düzenlenen merasimde Kelime-i Şehadet getiren İsviçreli çift Müslüman oldu.