Mezarlıklar Haberleri

Mezarlıklar Haberleri

Kaymakam Karaman, “Bugün rahat yaşıyorsak, aziz şehitlerimiz sayesindedir”

15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü etkinlik programı kapsamında Hallaç ve Taşyaka mezarlıklarına anlamlı ziyaretler gerçekleştirildi. Ziyarette Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman’a Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu ve Fethiye İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Çiçek eşlik etti.

Arife günü mezarlıklar ziyaret edildi

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde arife günü nedeniyle vatandaşlar tarafından mezarlıklara yoğun ziyaret gerçekleştirildi.

MEZARLIKLARDA BAYRAM YOĞUNLUĞU

Kurban Bayramı nedeni ilke arife gününden itibaren mezarlıklarda dua etmek isteyen vatandaşlar tarafından yoğunluk oluşacağı tahmin ediliyor.

Arife Günü Mezarlık Ziyareti

Arife günü vatandaşlar mezarlıklara giderek vefat etmiş yakınlarına dualar ederek çiçek bıraktılar.

Ayrı mezarlıklarda toprağa verildiler

Fethiye’nin Göcek Mahallesinde ormanlık alanda ağaca yan yana asılı vaziyette cesedi bulunan Songül O. (37) ve ipinin kopması sonucu ağacın dibinde bulunan Sedat K. (45), ayrı ayrı mezarlıklarda toprağa verildi. İddialara göre Sedat K.'nın Muğla'da berber olarak çalışan ağabeyine, Songül O. ile birlikte yan yana gömülme talebi olduğu ancak yerine getirilmediği öğrenildi. Sedat K. ve Songül O. Kendi mahalle mezarlıklarında dualarla toprağa verildiler.

Büyükşehir’den ‘Zeytin Budama Teknikleri’ Konulu Eğitim

Muğla Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar personeline yönelik “Zeytin Budama Teknikleri” konulu eğitim programı düzenlendi.