Masa Tenisi Haberleri

Masa Tenisi Haberleri

Muğla Büyükşehirden Milli Takımlara 15 Sporcu

Muğla Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübe oyuncuları 4 değişik branşta 15 sporcu ile milli takımlarda forma giyiyor.

Masa Tenisi Sporcularından Büyük Başarı

Muğla Büyükşehir Belediyesi Masa Tenisi Sporcuları Zafer Kupası Turnuvası'ndan dört altın iki gümüş ve iki bronz madalya ile döndü.

1455 Genç Fidan Okula Hazır

Marmaris’te 1455 genç fidan, okul önce yaz kurslarında “halk oyunları, bale, yüzme, drama, masa tenisi, ritim perküsyon, çocuk pilatesi, modern dans, zumba, crosfit, jimnastik, resim ve Latin dansı” kurslarıyla önümüzdeki hafta açılacak okullar öncesi moral depoladı.

MENTEŞE BELEDİYESPOR’DAN 20 MADALYA 

Menteşe Belediyespor hafta sonu katıldığı Karate ve Masa Tenisi Turnuvalarından 20 madalya alarak önemli bir başarıya imza attı. Başkan Gümüş voleyboldan sonra karate ve masa tenisinden elde edilen başarılardan dolayı sporcuları tebrik etti. 

MUĞLASPORLU MİNİKLER MADALYALARI TOPLADI

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 100. yılı nedeniyle Köyceğiz'de Masa Tenisi Zafer Kupası düzenlendi.

Menteşe Spor Salonu Masa Tenisi İl Birinciliği turnuvasına ev sahipliği yaptı

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü faaliyet programında yer alan "Masa Tenisi Gençler Takım İl Birinciliği" Müsabakaları 10 Ekim Pazar günü Menteşe Spor Salonunda gerçekleşti.

15 Temmuz 2021 etkinlik takvimi

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında spor aktiviteleri düzenlenecektir. Sporcular, 15 Temmuz şehitleri için atletizm, basketbol, hentbol, kick boks, masa tenisi, yüzme ve bisiklet yarışmalarına katılacaktır.

Büyükşehir’in Kadın Masa Tenisçileri 2. Lig’de

Muğla Büyükşehir Belediyesi Kadın Masa Tenisi Takımı, 3. Lig Masa Tenisi Müsabakalarında aldıkları başarılı sonuçlarla 2. Lige yükseldi.

Okul Sporları Masa Tenisi Yıldız Kızlar ve Erkekler İl Birinciliği Tamamlandı

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Faaliyet Programında yer alan Masa Tenisi Yıldız Kızlar ve Erkekler İl Birinciliği Müsabakaları 25-26 Şubat 2020 tarihinde Ula ilçesinde bulunan Menteşe Sosyal Bilimler Lisesi Spor Salonunda gerçekleşti. 

Şampiyon Öğretmenlerden, Milli Eğitim Müdürüne Ziyaret

“Türkiye Öğretmenler Kupası” turnuvasında, Türkiye üçüncüsü olan Bodrum Erkek Masa Tenisi Takımı, İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre’yi makamında ziyaret etti.

Abdullah Şinoforoğlu Masa Tenisi Turnuvası Başladı

Menteşe Belediyesi Abdullah Şinoforoğlu Masa Tenisi Turnuvası Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezinde başladı.