Maaş, Haberleri

Maaş, Haberleri

Fethiye’de emeklilerin sesine kulak verin!

Muğla’nın Fethiye ilçesinde yaşayan emekli vatandaşlardan Kadri Macar ile Ramazan Uysal, emekli maaşını mikrofonlarımıza yaptığı açıklamada değerlendirdi. Emekliler, 10 bin lira olan emekli maaşından dolayı dert yanıyor, isyan ediyor. Emekli vatandaşlar bu sefer çok sert konuştu!

Behçet Saatcı çalışanlara bakın ne söz verdi?

Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı 20 yıllık görev süresi boyunca çalışanlarının hakkını teri kurumadan verdiğini hatırlatırken, 1 Nisan'dan sonra da çalışanların maaş ve zamlarını zamanında alacaklarını söyledi.

Emekliler'den İkramiye açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrası yaptığı açıklamada, 'Emeklilerimize bir defalığa mahsus olmak üzere 5 bin lira ödeme yapmayı kararlaştırdık. Hem emekli olup hem çalışanlar kapsam dışında olacak' demişti. Fethiye’de yaşayan emekliler, 5 bin liranın çok düşük olduğunu ifade ediyor.

Emekliye çift maaş müjdesi!

SSK Bağkur emeklisine müjde son dakika duyuruldu! Emekliler için Ekim ayı, uzun bir bekleyişin sonunda nihayet geldi.

Yılmaz'dan emekli maaşı ve enflasyon açıklaması!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Yılmaz, "Enflasyonda bir süre sonra geçici yükseliş yönünü düşüşe bırakacaktır" dedi. Emekli maaşlarına yapılacak olan düzenlemeyle ilgili konuşan Yılmaz, "Emeklimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Düşük alanları destekleyici bir yaklaşımımız olacak." ifadelerini kullandı.

Büyükşehirden 2023 Yılında İşçiye Yüzde 71.12 Zam

Muğla Büyükşehir Belediyesi ile yetkili sendika arasında işçileri kapsayan maaş ek protokol imza töreni düzenlendi.

Menteşe Belediyesi’nde en düşük maaş 4 Bin 634 TL oldu

Menteşe Belediyesi ile DİSK’e bağlı Genel İş Sendikası arasında imzalanan toplu iş sözleşmesi davullu zurnalı bayrama dönüştü. Belediyede en düşük asgari ücret 4.634,40 Türk Lirası olurken, en yüksek maaş 6.232, 81 Türk Lirası oldu.  Yapılan zamların ardından imzalanan toplu iş sözleşmesi işçiler tarafından sevinçle karşılandı.