Kurban Bayramına Haberleri

Kurban Bayramına Haberleri

Saklıkent Kanyonu Kurban Bayramına Hazır

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Saklıkent Kanyonu’nun Kurban Bayramı’na hazır olduğunu belirterek; “Yemyeşil doğası, temiz ve serin havasıyla Saklıkent Kanyonu, 9 günlük Kurban Bayramı tatilinde misafirlerini bekliyor” dedi.

Fethiye Kurban Bayramı'na hazır

Kurban Bayramına sayılı günler kala, Fethiye’de hareketlilik boy gösteriyor. Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat, vatandaşların rahat bir bayram geçirmeleri için devletin bütün imkanlarının seferber edildiğini açıklarken, Fethiye Belediyesi Başkan Yardımcısı Oğuz Bolelli ise, “Fethiye Belediyesi olarak ilçemizdeki yol çalışmalarını en azından ana halterlerde bitirerek, trafik sıkışıklığını bir nebze de olsa kaldırmak istiyoruz” dedi.

Kaymakam Fırat, “Hedef kitlemiz gençler”

İlçe Sağlık Müdürü Ruhsar Doyuk ile birlikte Hükümet Konağında yeni açılan aşı uygulama noktasındaki sağlık görevlilerini ve aşı olmak isteyen vatandaşları ziyaret eden Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat, incelemelerde bulundu. Kurban bayramına kadar hedefin aşılanmayı tamamlamak olduğunu belirten Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat, “Kurban Bayramına kadar hedefimiz ilçemizde aşılanmadık insan bırakmamak” dedi.