Kıyafet Haberleri

Kıyafet Haberleri

Fethiyespor Yönetiminden 'Kırmızı-Beyaz Kıyafet' Çağrısı

TFF 2.Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Fethiyespor, bugün 18.00'de evinde İskenderunspor ile karşılaşacak. Fethiyespor yönetimi, yaptığı açıklamada 'Cumhuriyetin 100. Yılı' kapsamında taraftarlardan kırmızı-beyaz kıyafetler giymeleri konusunda çağrıda bulundu.

Büyükşehir’in Eğitim Desteği Devam Ediyor 

Muğla Büyükşehir Belediyesi 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılında öğrenciler için öğrencilere beslenme, kırtasiye, okul kıyafeti, çorba ikramı desteklerine devam ediyor. 

Yörük kıyafeti ile oy kullandı

Cumhurbaşkanı seçiminin ikinci turunda oy kullanan Oktay Durukan, yöresel yörük kıyafetiyle oy kullandı.

GELİNLİK VE DAMATLIK YERİNE YÖRESEL KIYAFET GİYDİLER

Seydikemer'de bir çift, Belediyede kıydırdıkları nikaha Yöresel kıyafetle katıldılar. Renkli anların yaşandığı nikahta, yeni evlenen çift amaçlarının gelenek ve görenekleri yaşatmak olduğunu ifade ettiler.

Muğla Bisikletine MUGİAD imzası

Muğla Genç İş İnsanları Derneği MUGİAD Muğla’nın Profesyonel Bisiklet takımı KARYA GSK’ ya forma ve kıyafet sponsoru oldu.  Bu sene Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu başta olmak üzere bir çok Uluslararası ve Ulusal Bisiklet Yarış ve organizasyona ev sahipliği yapacak Muğla’nın ilk Profesyonel Bisiklet takımı da bu sene ulusal ve Uluslararası yarışmalarda boy gösterecek.

Terzilik can çekişiyor

Yıllar önce en parlak mesleklerden biri olan terzilik mesleği çırak bulunmamasından ve ekonomik nedenlerden dolayı bitme noktasına geldi. Kıyafet  sektöründe fabrikasyona geçilmesi de terzilik mesleğini zora sokan nedenlerden.

Elele Butik Dayanışma Merkezi ile İhtiyaç Sahibi Vatandaşların Yüzü Gülüyor

Menteşe Belediyesi’nin El Ele Butik Dayanışma Merkezi ile ihtiyaç sahibi vatandaşların yüzü gülüyor. Dayanışma Merkezi sayesinde Ocak ayından bu yana 4 bin 700 vatandaş kıyafet, 102 vatandaşta mobilya ve beyaz eşya ürünlerinden faydalandı.

Evi Yanan Aileye Kızılay’dan Yardım Eli

Türk Kızılay Menteşe Şubesi ekipleri Muğla'nın Menteşe İlçesi Akbük Mahallesi'nde meydana gelen yangında evi tamamen yanan 57 yaşındaki Halil İbrahim Uysal ve eşini ziyaret ederek, yakınlarında misafir olarak kalan aileye kıyafet ve gıda kolisi yardımında bulundu.

2021 yılının ilk 3 ayında 184 aileye yardım yapıldı

Fethiye Belediyesi’nin yardımlaşma eli Dükkan Senin Mağazası’nda, 2021 yılının ilk üç ayında 184 aileye kıyafet ve eşya yardımı yapıldığı bildirildi.

Elit, otizmli çocuklar için maviye büründü

2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü nedeniyle Nursel Özdemir Eğitim Kurumları’nda gün boyu etkinlikler düzenlendi. Otizme konusunda farkındalık oluşturmak için etkinliğe katılanlar, mavi kıyafetleriyle dikkat çekti. Nursel Özdemir Eğitim Kurumlarının Elit şubesinde gerçekleşen etkinlikte özel çocuklar canlı müzik eşliğinde eğlenirken doyasıya resim de yaptılar. Kurum Sahibi Salih Dündar “Azımsanmayacak kadar fazla olan otizmin farkında olunması ve bu bireylerin de topluma kazandırılması adına çalışmalarımızı her daim sürdürüyoruz” dedi.

Karaçulha’nın sevilen siması son yolculuğuna uğurlandı

Fethiye’nin Karaçulha Mahallesi’nde yaşayan 68 yaşındaki Muzaffer Yıllıkçı, korona virüsü tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Yıllıkçı’nın cenazesi özel kıyafetli görevliler tarafından defnedildi.

Yörüklerin Yalçın ağabeyi, koronavirüs kurbanı

Muğla’da Yörük kültürünü gerek kıyafetleriyle gerek yaşam tarzıyla yaşatmaya çalışan Yalçın Kaya (69), ‘Kovid-19’ teşhisiyle tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Kuran Kursu’nun Bahçesi Çöp ve Atıklarla Dolu !

FERDİ YAVUZ- Muğla’nın Menteşe İlçesi’nde bulunan Şeyh Camii Kuran Kursu’nun bahçesi çöp ve atıklarla dolu. Kuran Kursu’nun bahçesinde bulunan çöp kovaları ağzına kadar çöple dolu halde duruyorken, burada bulunan kadın kıyafetleri ise dikkat çekti. Ayrıca çöplerin yanına, seccadenin bile atılması vatandaşlar tarafından tepkiyle karşılandı. 

Muğla'da Kamu Çalışanları İçin Serbest Kıyafet Uygulaması

Muğla İl Hıfzısıhha Meclisi tarafından Korona virüs tedbirleri kapsamında yeni kararlar alındı. Buna göre kamu kurumlarında üniforma giymesi gereken meslekler ve yöneticiler hariç kamu çalışanlarının serbest kıyafet ile mesaiye gelmesi uygun görüldü.

Bando Takımının Kıyafeti Tartışmaya Yol Açtı !

FERDİ YAVUZ- Fethiye Belediye Bandosu koruyucu kıyafeti, eldiven ve maskelerini takarak mahalle, cadde ve sokakları gezerek konser verdi. Belediye’nin bando takımının giydiği koruyucu kıyafet bir tartışmaya yol açtı. Muğla Sağlık Sen Şube Başkanı Özcan Çiçek; “Koruyucu ekipmanların bando ekibi tarafından da boş sokaklarda kullanılıyor olması müsriflik değil midir?” dedi.

Yardımlar Fethiye Belediyesi’ne Teslim Edildi

Türkiye Sakatlar Derneği Fethiye Şubesi, Elazığ’daki deprem bölgesine kışlık çocuk, kadın ve erkek kıyafetleri yolladı.

Kalpleri Küçük, Bağışları Büyük

Emirbeyazıt İlkokulu öğrencileri çocuk kıyafetlerinden oluşan yardım kolilerini elele butik mağazasına bağışladılar. Minik öğrencilerin bağışladığı kıyafetler elele butik aracılığı ile ihtiyaç sahibi çocuklara ulaştırılacak.