Kesinleşmiş Hapis Cezası Haberleri

Kesinleşmiş Hapis Cezası Haberleri

10 YIL KESİNLEŞMİŞ HAPİS CEZASI OLAN ŞÜPHELİ YAKALANDI

Muğla İl Jandarma Komutanlığınca aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar sonucu, 10 yıl 25 gün kesinleşmiş hapis cezası ile yakalama kararı bulunan C.U. isimli şahıs Fethiye ilçesi Üzümlü Mahallesinde Fethiye İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından düzenlenen operasyon ile yakalandı.

KESİNLEŞMİŞ HAPİS CEZASI OLAN ŞAHIS YAKALANDI

Muğla'nın Fethiye ilçesinde 13 yıl 5 ay kesinleşmiş hapis cezası ile yakalama kararı bulunan C.Ç. isimli şahıs Fethiye İlçe Jandarma Komutanlığı JASAT Timleri tarafından yapılan operasyonla yakalandı.

DOLANDIRICILIK YAPAN ŞAHIS YAKALANDI

Fethiye İlçe Jandarma Komutanlığı JASAT Timleri tarafından yapılan operasyonla hakkında “Kamu Kurum ve Kuruluşları vb. Tüzel Kişilerin Araç Olarak Kullanılması Suretiyle Dolandırıcılık” suçundan 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası ile yakalama kararı bulunan B.A. isimli şahıs yakalandı.

Tacizci jandarmadan kaçamadı

Seydikemer İlçe jandarma Komutanlığı Ekipleri tarafından Seydikemer İlçesi Arsa Mahallesi’nde, hakkında “çocuğun cinsel istismarı” suçundan 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası ile yakalama kararı bulunan Ş.K. isimli şahıs yakalandı.

Jandarmada’dan kaçamadı

Fethiye İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler tarafından yapılan operasyonlar sonucunda hakkında “kasten yaralama, görevi yaptırmamak için direnme” suçlarından 5 yıl 10 ay kesinleşmiş hapis cezası ile yakalama kararı bulunan B.D. isimli şahıs yakalandı.

Uyuşturucu satıcısı yol kontrolünde yakalandı

Bodrum İlçe jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler tarafından Kızılağaç yol kontrol noktasında yapılan uygulama sırasında hakkında uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapma ve sağlama” suçundan 14 yıl 7 ay kesinleşmiş hapis cezası ile yakalama kararı bulunan B.E. isimli şahıs yakalandı.

14 yıl hapis cezası bulunan E.C.K. yakalandı

14 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan E.C.K. Bodrum İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yakalandı.

Seydikemer’de yakalandı

Hakkında 7 ayrı suç kaydı olan ve 2 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan C.K. Seydikemer’de yakalandı.

Tacizci Devriyede Yakalandı

Kavaklıdere İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından gerçekleştirilen Önleyici Kolluk Devriyesi sırasında hakkında Nitelikli Cinsel Saldırı’ suçundan 5 yıl 10 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan O.Y. isimli şahıs yakalandı.

16 yıl hapis cezası bulunan şahsı JASAT yakaladı

Muğla’nın Fethiye ilçesinde 16 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve firari durumda olan şahıs yakalanarak cezaevine gönderildi.

JASAT ve Seydikemer Jandarma aranan şahıslara geçit vermiyor

Muğla’nın Seydikemer ilçesinde, hakkında 3 yıl 1 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan hükümlüyü jandarma yakaladı.

Jandarma tarafından yakalandı

Muğla’nın Seydikemer ilçesinde Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Ticareti Yapma veya Sağlama Suçundan 14 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs jandarma tarafından yakalandı.