Kebap Haberleri

Kebap Haberleri

Fethiye'de Ciğerci Bekir Hizmete Açıldı

Akarca Mahallesi Şehit Nihat Oran Caddesi no:11/c’de ciğer ile etli ekmeği ve çokça eşsiz lezzet ile kaliteyi Fethiyeliler ile buluşturan Ciğerci Bekir, yıllardır tecrübesi bulunan ustaları ile bu sektöre adından söz ettiren işletmeler arasında bulunuyor. Ciğerci Bekir işletmecisi Hazal Kırıcı ile kebapçı ustası Turgut Usta mikrofonlarımıza açıklamalarda bulundu.

Muğla sulu kebabı coğrafi işaretini aldı

MUTSO tarafından başvurusu yapılan Muğla Sulu Kebabı, coğrafi işaretini aldı.

Rokka Restaurant, Kayaköy’ün eşsiz güzelliğinde hizmetleriyle fark yaratıyor

Tarihi M.Ö üç binli yıllara kadar dayanan ve birçok uygarlığa ev sahipliği yapmış Kayaköy’ün mistik aurasında, organik kahvaltı, Anadolu lezzetleri ve kebap çeşitleriyle hizmet veren Rokka Restaurant, misafirlerine eşsiz bir deneyim sunuyor.

SIKIŞAN YAVRU KEDİ KURTARILDI

Ölüdeniz’de bir kebap salonunun tabelasına sıkışan yavru kedi itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Yörük Obası Kafe Restoran Yenilenen Yüzüyle Hizmette

Fethiye'de bulunan Yörük Obası Kafe Restoran kebap çeşitlerinin yanı sıra pide ve ızgara çeşitleri ile adından söz ettiriyor.

Zentara’da sezon bitmiyor

Zentra Beach, leziz ve hijyenik bir ortam arayanların buluşma noktası haline geldi. Tamamen doğal ve organik kahvaltısının yanı sıra kebap ve ızgara çeşitleri ile de adından söz ettiren işletme, sonbaharın keyfini çıkarmanız için tüm imkanları sunuyor.

Fethiye’nin Tek Kadın Kara Fırın Ustası

Fethiye’de lahmacun ve pide deyince akla gelen Elif Sultan Pide ve Kebap salonunda çalışan ve 15 senedir kara fırın ustası olan, bu işe gönül veren Zeynep Kocagül, duygularını FRT TV mikrofonuna anlattı. Bir kadının istedikten sonra başaramayacağı bir şeyin olmadığını vurgulayan kara fırın ustası Zeynep Kocagül, “İşimi severek yapıyorum. Bir kadının yapmak isteyip de yapamayacağı hiç bir şey yok” dedi.

Adana’nın lezzeti Fethiye’de 

Fethiye’de hizmete açılan Elif Sultan Kebap, Adana’nın lezzetlerini orijinal haliyle sunuyor. Kalitesi, lezzeti ve sunumu ile iddialı olan işletme; deneyimli kadrosu ile Adana’ya gitmeden Adana’yı yaşamak isteyenlerin tek adresi. 

Ağaçtan düşen kargaya sahip çıktılar

Fethiye’nin Göcek Mahallesi’nde kebap restoranı işleten Şahin Arslan, 6 ay önce ağaçtan düşen kargaya sahip çıktı. O günden bu yana işletmeden ayrılmayan Cino isimli karga, müşterilerin ve çevrenin maskotu oldu.