Kayıp Haberleri

Kayıp Haberleri

Büyükşehir Bodrum’da Kayıp Kaçağı Önlemek için 340 Bin Metre Yeni İçme Suyu Hattı Yaptı

Muğla Büyükşehir Belediyesi Bodrum’da içme ve kullanma suyunun aktarımı sırasında meydana gelen kayıp ve kaçağın önlenmesi adına bugüne kadar 340 bin metre uzunluğunda yeni içme suyu hattı yaptı. 2014 yılından bu yana yapılan bu çalışmalar ile birlikte Bodrum’da kayıp kaçak 0 oranında azaltılarak yılda 5,14 Milyon m³ su tasarrufu sağlandı.

Bodrum FK’da o sakatlık düşündürüyor

Bodrum FK'da Celal Dumanlı'nın sakatlanması, Trendyol 1. Lig'de Play-Off hedefleyen takım için büyük bir kayıp. İsmet Taşdemir, forvet hattı için alternatif transfer arayışına girdi. Dumanlı'nın MR sonuçları bekleniyor.

Zafer Partisi İlçe Başkanının Ölüm Sebebi Belirlendi

Muğla'nın Dalaman ilçesinde iki gündür kayıp olan Zafer Partisi Dalaman İlçe Başkanı Ramazan Şahin, aracının yanında ölü olarak bulunurken olayla ilgili bir kişinin tutuklandığı öğrenildi. İddiaya göre olay anında bölgede bulunan kadının verdiği ilk ifadesinde yaşanan tartışmanın ardından Şahin'in başına taşla vurduğunu söylediği ortaya çıktı.

Fethiyespor Derince Engelini Kayıpsız Aşmak İstiyor

TFF 2.Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Fethiyespor, ligin 13. Hafta mücadelesinde evinde Belediye Derincespor'u konuk edecek. Mücadelenin hazırlıkları sürüyor.

Si-Ser Fethiye İşitme Cihazları Muhtarlara Seminer Düzenledi

Si-Ser İşitme Cihazları Fethiye Şubesi, Muhtarlarla İşitme Teknolojileri ve İşitme Kayıplı Bireyler Üzerine Kahvaltıda Buluştu.

Kayıp 3 şahıs bulundu

 08 Eylül cumartesi gününü pazara bağlayan gece saat 00.00 civarında Darboğaz mevkiinde kayıp şahısların olduğu ihbarı üzerine yapılan çalışmalar sonucunda kayıp üç vatandaş bulundu.

Fethiye'de Kayıp Danimarkalı Turist Ölü Bulundu

Tatil için Fethiye'ye gelen ve 5 gün önce kaybolan Danimarkalı Thomas Bjoerk Gaard Kabak Koyu yakınlarında ölü bulundu.

Muğla’ya Tatile Geldi Haber Alınamıyor

Muğla’nın Menteşe ilçesine akrabalarının yanına tatile geldiği öğrenilen 20 yaşındaki Hatice Sudenaz Doğrul isimli genç kızdan haber alınamıyor.

IŞIKLAR DEPREMZEDELER İÇİN KAPATILACAK

2007 yılından itibaren her yıl uygulanan, iklim krizi ve doğa kayıplarına dikkat çekmek için yapılan Dünya Saati uygulaması bu yıl Türkiye’de yaşanan asrın felaketi olan deprem için yapılacak. 

FETHİYE'DE KAYBOLAN ALMAN TURİSTİN CESEDİ BULUNDU

Muğla'nın Fethiye ilçesinde 24 gün önce Ölüdeniz Mahallesi'nde gezmeye çıktıktan sonra haber alınamayan Alman turist Fabian Philippe Faranz Wetzel (27), Kelebekler Vadisi uçurumunda ölü olarak bulundu.

GENEL MÜDÜR ERKILINÇ’TAN DEĞERLENDİRME: BASINIMIZI YAŞATMAYA KARARLIYIZ

Basın İlan Kurumu (BİK) Genel Müdürü Cavit Erkılınç, yasa değişiklikleri sonrası birinci önceliklerinin ilan kayıplarını telafi etmek ve gazetelerin gelirlerini artırarak çeşitlendirmek olduğunu belirterek, “Resmi ilanların geleceğine dair belirsizliğin ortadan kaldırılması ile birlikte artık yolumuz açık, hedefimiz bellidir” ifadesini kullandı.

"LUCKY" KAYIP

Yıllardır Fethiye Özgecan Anıtı'nın çevresinde yaşayan golden cinsi köpek "Lucky" 29 Mayıs Pazar akşamından beri kayıp.

Tezcan,“Takdir halkımızın”

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından il genelindeki su kayıp ve kaçaklarının en aza indirilmesi, yeni içme suyu hatlarının yapılması ve yenilenebilir enerji sistemlerinin kurulması için hazırlanan projelere Fransa Kalkınma Ajansı’ndan 63,5 milyon Euro’luk çıkan krediye Cumhurbaşkanlığı tarafından onay verilmemesi nedeni ile CHP Ortaca İlçe Başkanı Evren Tezcan basın açıklaması yaptı. 

Esenler Erok Mağlup Kırıkkale Galip

3.Lig 3.Grup’ta lider Fethiyespor 15. Haftayı da kayıpsız geçerek 37 puanla liderliğini devam ettirdi.Fethiyespor’un en yakın rakibi durumunda bulunan Esenler Erokspor Çankaya Futbol Kulübü’ne deplasmanda 3-1 mağlup olurken Kırıkkale Büyük Anadolu Spor deplasmanda Modafen’i 1-0 mağlup etti.

Taraftarımızla Karşıyaka’yı Yeneceğiz

Lider Fethiyespor Cumartesi günü Karşıyaka maçına hazırlanıyor. Son üç maçını kazanan lacivert beyazlı takım kendi evinde oynayacağı Karşıyaka maçını da kazanıp dörtte dört yapmak istiyor. Fethiyesporlu futbolcular da Karşıyaka maçını kayıpsız şekilde atlatacaklarına inanmışlar. Futbolcular Cumartesi günü taraftarlarının desteği ile Karşıyaka’yı eli boş göndereceklerini ifade ediyorlar.

Arazi anlaşmazlığı can aldı!

Seydikemer Çatak Mahallesi'nde arazi anlaşmazlığı nedeniyle meydana geldiği öğrenilen olayda Adnan B., (58) Yasin B., (29) ve Tahsin B. vurularak hayatını kaybetti. Olayın faili olduğu öğrenilen R.B. kayıplara karıştı.

TOBB nefes kredisi 1 Haziran’da yeniden başlıyor

COVID-19 virüsü salgınının işletmeler üzerindeki etkisini hafifletmek üzere TOBB Nefes Kredisi 8. defa hayata geçiyor. Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, “FTSO olarak, Birliğimiz TOBB ile birlikte üyelerimiz için tüm kaynaklarımızı seferber ediyoruz.” dedi. Krediden cirosu 10 milyon TL ve altında olan ve 2020 yılı cirosunda 2019 yılına göre % kayıp yaşayan işletmeler faydalanabilecek. Yıllık ,50 faizli Nefes Kredisi, 6 ay ödemesiz 12 taksitli olacak.

Girgin Karabel Tüneli’nin Peşini Bırakmıyor

Daha önce TBMM Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada “Tek şerit olması sebebiyle mal ve can kayıpları yaşandığını belirten CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin “Fethiye-Söğüt yolu ne zaman tek şeritten kurtulacak?” diye sormuştu.

Başkan Çoban, geç alınan bir karardı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kabine toplantısı sonrası 17 günlük tam kapanma kararını İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Ali Fatih Çoban eleştirdi. Tam kapanma kararının daha önce alınmasını gerektiğini belirten Başkan Çoban, “Geç kapanmanın bize getirdiği acı kayıplar var. Her geçen gün bir uçak dolusu insanımızı kayıp ediyoruz. Salgın dönemi bilinçsiz yönetiliyor” dedi.

Fethiyespor İskenderun’da kayıp 1-0 

3. Lig 2. Grup’ta zirve mücadelesi veren Fethiyespor, 29. haftada deplasmanda İskenderun Futbol Kulübü takımına konuk oldu. Lacivert beyazlıların 90 dakika boyunca etkili olamadığı karşılaşmanın tek golü 19. dakikada Uğur’un ayağından geldi.

LH Fethiye Belediyespor evinde de kayıp 60-90

ING Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Lokman Hekim Fethiye Belediyespor, sahasında Empera Halı Gaziantep Basketbol ile karşılaştı. Konuk takım baştan sona üstün oynadığı karşılaşmayı 90-60 kazanmayı başardı. Gaziantep ekibinde Travis Simpson 25 sayı ile maçın en skoreri oldu.

Milletvekili Ergun, “Turizm sektörünün yaraları sarılmalıdır”

İyi Parti Muğla Milletvekili ve Yerel Yönetimler Başkanı Prof. Dr. Metin Ergun’un, 2020 yılını büyük kayıplarla geçiren turizm sektörünün, 2021 yılında da benzer bir durumla karşılaşmaması için hangi hazırlıkların yapıldığı hususunu Turizm ve Kültür Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un yazılı olarak cevaplandırılması talebinde bulundu.

AKUT ve JAK ekiplerinden kurtarma operasyonu

Fethiye’nin Faralya Mahallesinde çıktığı yürüyüş sırasında kaybolan ve arkadaşları ulaşamayınca AKUT ve JAK Timinden yardım istendi. AKUT ve JAK Ekipleri geceleyin yaklaşık bir buçuk saatte kayıp şahsa ulaşıp, operasyonu başarı ile tamamladılar.

Hırsızlık olayı kameraya yansıdı

Fethiye’nin Göcek Mahallesi’nde bir mobilyacıdan MDF levhasını alıp, kayıplara karışan şahıs iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Başında kask bulunan şahsın yakalanması için güvenlik kamera görüntülerini Jandarmaya teslim eden iş yeri sahibi Taylan Tayfun Aydın, “Bu şekilde habersiz alıp götürmesine üzüldüm. Gelip isteseydi, para bile almazdım” ifadelerini kullandı.

İşte yüz yüze eğitimin ayrıntıları…

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, basın toplantısı düzenledi. Öğrenme kayıplarının giderilmesi için kapsamlı bir programa başlayacağız diyen Selçuk, "15 Şubat'ta tüm bağımsız anaokullarımızı da tam zamanlı açma kararı verdik. 1 Mart'ta okullar 8. ve 12. sınıflara kapılarını açacak" dedi.

Ormanlık alanda zehirli kemikler bulundu

Muğla’nın Fethiye ilçesinde çobanlık yapan bir kişi, ormanlık alana atılan zehirli kemikler nedeniyle bir köpeğinin zehirlendiğini, diğerinin ise kayıp olduğunu iddia etti.

Fethiyespor evinde hep kazandı

3. Lig 2 Grup’ta liderlik koltuğunda oturan Fethiyespor’da, Halide Edip Adıvarspor karşısında alınan farklı galibiyetin sevinci yaşanıyor. İstanbul temsilcisini Ali Han, Yakup (2) ve Anıl Arıcıoğlu’nun golleri ile farklı mağlup eden lacivert beyazlılar, sahasında oynadığı maçlardan kayıp vermeden hep 3 puanla ayrıldı. Fethiyespor evinde 7 maçta 21 puan toplarken, deplasmandaki 6 maçta ise 5 puan toplayıp, 26 puanla liderlik koltuğuna kuruldu.

Sayıştay MUSKİ’nin usulsüzlüklerini raporladı

Muğla Büyükşehir Belediyesi bünyesinde bulunan Muğla Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nün (MUSKİ), 2019 yılında yaptığı faaliyetlerdeki usulsüzlükler Sayıştay Raporuna yansıdı. Raporda MUSKİ’nin 2019 yılında gerçekleştirdiği usulsüzlükler gün yüzüne çıktı. Raporda, “Dünya Bankasından Sağlanan Kredilerin Amacına Uygun Olarak Kullanılmaması, Ecrimisil Bedellerinin Mevzuata Uygun Olarak Hesaplanmaması, İçme Sularındaki Kayıp Oranlarının Yasal Sınırlara İndirilememesi” gibi bulgular yer aldı.

LH Fethiye Belediyespor evinde kayıp 76-105

ING Basketbol Süper Ligi’nde mücadle eden Lokman Hekim Fethiye Belediyespor, sahasında Bahçeşehir Koleji ile karşılaştı. Geçtiğimiz hafta Empera Halı Gaziantep Basketbol maçında sakatlanan Erick Neal’ın yokluğunda Lokman Hekim Fethiye Belediyespor, baştan sona kötü bir oyun çıkarınca sahasında Bahçeşehir Koleji’ne 105-76 mağlup oldu.

“Hayvanlar kardeşimi yiye yiye bitiriyor”

Muğla’nın Bodrum ilçesindeki ağaçlık alanda bir köpek tarafından bulunan kafatasının, yakındaki bir tersanede boya ustası olarak çalışan ve 24 Aralık’tan bu yana kayıp olan Mehmet Ali Koran’a ait olduğunun ortaya çıkması üzerine gözaltına alınan 4 şüpheliden 1’i tutuklandı. 3 şüpheli ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı. Mehmet Ali Koran'ın abisi Nihat Koran konuştu. Nihat Koran, kardeşinin cinayetinde başkaca faillerinde olabileceğini söyledi.