Kayboldu Haberleri

Kayboldu Haberleri

Fethiye'de 80 Yaşındaki Kadın Sır Oldu!

Fethiye’de Tuzla mahallesinde Alzheimer hastası olan Gülümser Göztepe kayboldu.

KATİL ZANLISINA AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET

Fethiye'de kaybolduktan yaklaşık 15 ay sonra Dalaman ilçesinde ormanlık alanda cesedi bulunan kişiyi öldürdüğü iddia edilen sanığa, ağırlaştırılmış müebbet ile 10 yıl hapis cezası verildi.

Kaybolan şahsı AKUT Fethiye Ekibi kurtardı 

AKUT Fethiye Ekibi, gece saatlerinde Seydikemer’e bağlı Gerişburnu Mahallesi’nde 47 yaşındaki Hatice Özkan’ın kaybolduğu bilgisini aldı. Seydikemer İlçe Emniyet Müdürlüğü, UMKE ve MAG gönüllülerinin de katılımı ile gerçekleştirilen arama tarama faaliyeti sonrasında; öğle saatlerinde Hatice Özkan’a ulaşıldığı belirtildi. 

Küçük Adal’ı ailesine teslim ettiler 

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekipleri, Pazaryeri Mahallesi’nde kaybolduğu anlaşılan 2 yaşındaki Adal Eftal Ulutaş’ı ailesine teslim ettikleri belirtildi. 

Muğla Kadın Platformu "Bir Kişi Daha Eksilmeye Tahammülümüz Yok" 

Muğla'da kaybolduktan 5 gün sonra Menteşe İlçesi'nde ormanlık alanda cesedi bulunan Pınar Gültekin için Muğla Kadın Platformu basın açıklaması gerçekleşti. 

Datça’daki Şüpheli Ölümün Sebebi Belirlendi

Geçen hafta damadına ait evi satmak üzere İstanbul’dan Datça’ya gelen ve burada kaybolduktan sonra cesedi bulunan 74 yaşındaki Tanju Erkut’un ölüm sebebi belirlendi.

Rodos’ta Kayboldu Bodrum ve Marmaris’te Aranıyor

İngiliz Diane Davison’un bulunması için 12 adalar ile birlikte Bodrum ve Marmaris’ te araştırma yapıldığı öğrenildi.