Katkı Haberleri

Katkı Haberleri

Avcı, “Kubilay Alcu sayesinde Fethiye’de boks yaygınlaştı”

Muğla'nın Fethiye ilçesinde bugün saat 19.30'da Beşkaza Meydanı'nda Fethiye Arena Uluslararası Profesyonel Boks Gecesi yapılacak. Türkiye’ye boksun gelmesinde önemli katkısı olan eski boksör Serdar Avcı açıklamalarda bulundu. Avcı yaptığı açıklamada Kubilay Alcu sayesinde Fethiye’de boks yaygınlaştı dedi.

Muğla’da Müteahhitler, Dernek Kurdu

Muğla’da inşaat sektörünün gelişmesine yönelik “Muğla 48 Müteahhitler Derneği” kuruldu. Muğla 48 Müteahhitler Derneği Başkanı Efkan Zeytinoğlu, “ Müteahhitlerimizin ortak sorunlarına çözümler bulmak ve Muğla’da inşaat sektörünün gelişimine katkı sağlamak için böyle bir dernek kurduk. Bu nedenle Muğla il genelindeki tüm müteahhitlerimizi derneğimize üye olmaya davet ediyorum” dedi.

ADD Fethiye Şubesi’nden anlamlı kermes

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) tarafından eğitim-öğretime katkı sağlamak amacıyla gelenekselleşen kermes etkinliği bu yılda düzenlendi.

Ayaydın; “Kimsenin şüphesi olmasın”

AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Aydın Ayaydın, 31 Mart Yerel Seçim sonuçları dolayısıyla bir açıklamalarda bulundu Ayaydın, “Muğla’nın menfaatleri neyi gerektiriyorsa katkı sunmaya devam edeceğimden kimsenin şüphesi olmasın.” dedi.

Kökten, Tersane Esnafının Sorunlarını Dinledi

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, tersane esnafını ziyaret ederek sorunları dinledi. Tekne imalatı ile bu bölgenin ekonomiye katkı sağladığını belirten Kökten, yeni tersane projesinin de ilgiyle karşılandığını söyledi.

Özmen, ‘Maçta üstün taraf bizdik’

Fethiyespor'un tecrübeli stoperi Sezer Özmen, 68 Aksaray Belediyespor karşılaşmasında bir gol atarak takımına 3 puanda katkı sağladı. Mücadele sonrasında ise açıklama yapan Özmen, FRT TV’ye konuştu.

ÇYDD Konser Programı Düzenledi

Fethiye Belediyesi katkılarıyla Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Fethiye Şubesi tarafından ‘Kıssadan Hisse’ adlı konser düzenlendi.

‘Kızlar’ Adlı Dans Gösterisine Yoğun İlgi

Fethiye Belediyesi’nin katkılarıyla Ceyda Tanç Dans Grubu tarafından ‘kızlar’ adlı çağdaş dans gösterisi yoğun ilgi gördü.

“Hedefimiz Marmaris’i Sağlık Ve Kış Turizminde Önemli Bir Konuma Taşımak”

Kızılbük GYO uzmanlığıyla yükselen Kızıbük Thermal Wellness Resort, Türkiye’nin en önemli turizm yatırımlarından biri olarak öne çıkıyor. Sadece yaz sezonunda değil yılın 365 günü açık olacak termal tesis, bölge halkının istihdamına katkı sağlarken tatilde sağlığa yatırım yapanların da tercihi olacak.

‘Kitap İmza Günü' Özer Olgun Kültür Merkezi'nde

Fethiye Edebiyat Grubu tarafından Fethiye Belediyesi katkılarıyla düzenlenen 'Kitap İmza Günü' programı Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi'nde kitapseverleri bekliyor.

Karaca, 'Tanıtım adına çok katkılı olduğunu düşünüyorum'

Bu yıl 27. kez düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) organizasyonuna katılan Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca izlenimlerini aktardı. Başkan Karaca, “Fethiye 2024 yılında yeni bir rekor kıracak” diye konuştu.  

Uğur Mumcu ve Ali Gaffar Okkan’ı Anma Programı Düzenlendi

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Fethiye Belediyesi’nin katkılarıyla, Osman Batur Keser ile İbrahim Kurnaz’ın hazırladığı Uğur Mumcu ve Ali Gaffar Okkan’ı anma programı düzenlendi. Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi’nde yapılan anma programına çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.

Tip Proje Uygulamasına Bugüne Kadar 269 Başvuru Yapıldı

Menteşe Belediyesi tarafından 2015 yılında hayata geçirilen Tip Proje uygulamasına bugüne kadar 269 başvuru yapıldı. Tip proje uygulaması ile kırsalda yaşayan vatandaşlara ekonomik anlamda önemli bir katkı sağlanırken, kaçak yapılaşmanın da önüne geçiliyor.

DRL Dış Ticaret’e EMİB’ten birincilik ödülü 

Ege Maden İhracatçıları Birliği (EMİB) tarafından düzenlenen 2022 ödül töreninde İhracata katkı sağlayan yeni üyeler ödüllendirildi. Fethiye merkezli DRL Dış Ticaret 2022 yılında en fazla ihracatı gerçekleştirerek birincilik ile ödüllendirildi. 

Milas'ın Tarih Kokan Mahallesi Kapıkırı’nda Büyük Proje Başladı

Milas Belediyesi, Muğla'nın Milas İlçesi'ne bağlı Kapıkırı Mahallesi'nde, Zeytintepe Mevkii'nde bulunan 5 bin metrekarelik alanda önemli bir restorasyon ve çevre düzenleme projesine başladı. İmar ve Şehircilik Müdürlüğü KUDEB Şefliği bünyesinde hazırlanan proje; otopark alanı, ziyaretçi ihtiyaç üniteleri, gölgelikli çok amaçlı sosyal etkinlik alanları, seyir terası, rekreatif amaçlı iskele ve peyzaj düzenlemeleri ile bölge turizmine büyük katkı sağlayacak.

Kalp ve diyabet hastaları dikkat!

Yeni yıla sayılı saatler kala yılbaşı gecesine yönelik planlar da şekilleniyor. Kimileri yeni yılı dışarıda karşılamaya hazırlanırken kimileri ise sevdiklerini kendi kuracakları yılbaşı sofrasında ağırlayacak olmanın heyecanını yaşıyor. Ancak dikkat! Gerek sofrada geçirilecek sürenin uzunluğu gerekse sofradaki yemeklerin lezzetli olması adına katkı maddeleri, yağ, şeker, tuz ve kalori oranlarında aşırıya kaçılabilmesi sağlık açısından bazı tehlikeleri beraberinde getirebiliyor!

Başkan Gümüş, “Sportif alanda katkı sağlamaya devam edeceğiz”

Ula ilçesinde düzenlenen Büyük Atatürk Koşusunda Menteşe Belediyesi Atletizm Takımı sporcularından 2014 doğumlu Meryem Düzen birinci, 2013 doğumlu Baran Üçüncü ikinci, 2013 doğumlu Nazif Daş ise üçüncü olarak madalya kazandılar.

Başkan Gürün; “Dağıttığımız fidanlarla Muğla’mızın ürün çeşitliliğine katkı sağladık”

Muğla Büyükşehir Belediyesi üreticilere destek sağlamak ve tarımsal üretimi arttırmak için il genelinde bugüne kadar 151 bin 780 meyve fidanı dağıtımı yaptı.

Kapsamlı ve yararlı buluşma

Mardin’de Kültür ve Turizm Bakanlığının katkıları ve Mardin Gazeteciler Derneği ev sahipliğinde  düzenlenen “Anadolu Basın Buluşmaları “na katılan gazeteciler Mardin’in Tarihi  ve kültürel değerlerine hayran kaldı.

Aday Adayı Kökten düzenlenen kermes etkinliğine katıldı

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Muhammet Kökten, Fethiye Gazi Ortaokulu’nda düzenlenen kermes etkinliğine katıldı.

‘Neye Niyet Neye Kısmet’ Göz Doldurdu

Fethiye Belediyesi katkılarıyla Özer Olgun Kültür Merkezi’nde düzenlenen “Neye Niyet Neye Kısmet” adlı oyun, seyircilerden tam not aldı.

Başkan Gürün, 'Çöpten elektrik üreterek doğayı koruyor, ekonomiye katkı sağlıyoruz'

Muğla Büyükşehir Belediyesi il genelinde kurduğu Biyokütle Enerji Tesisleri ile bugüne kadar çöpten 336 Milyon TL değerinde olan 196 Milyon 172 bin 336 kilowatt elektrik üretti.

“Korku ve Sefalet” sahneye çıkacak

Milas Belediyesi ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'nin katkılarıyla sahne alacak olan ‘Korku ve Sefalet’ adlı oyun 25 Kasım Cumartesi günü Belediye Toplantı ve Düğün Salonu’nda sanatseverlerle buluşacak.

Kadınların Güçlenmesine Ve Toplumsal Kalkınmaya Destek

Milas Belediyesi, Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde açacağı "Cilt Bakımı - Makyaj ve Manikürist" kursları ile kadınların ev ekonomisine katkı sağlamasına destek olmayı hedefliyor.

100’üncü Yılda 100 Fethiye Çiçeği

2. Karagözler Kürek Merkezi Alanının arkasında bulunan merdivenlerin, cumhuriyetin 100.Yılına 100 Fethiye Çiçeği ile boyanması etkinliği, Fethiye Belediyesi ve Likya Kadın Kooperatifinin katkılarıyla düzenlendi.

Fethiye ve Bölgenin Ticari Gelişmesine Katkı Sağlayacaklar

Fethiye’de bölgenin ve ilçenin tanıtımından ticaretin gelişmesine, tarım ve hayvancılıktan sosyal projeler üretilmesine kadar pek çok yararlı çalışmalar yapabilmek için Fethiye’nin seçkin iş insanlarının bir araya gelerek kurduğu kısa adı LİİDER olan Likya İş İnsanları Derneği, pek çok konuda proje üretmek için gece- gündüz çalışıyor.

Mavi Nefes Projesi Eğitim Otobüsü yola çıktı

DenizTemiz Derneği/ TURMEPA ve Garanti BBVA iş birliği ile başlatılan, deniz kirliliğini önlemek adına Marmara Denizi’nde atık yüzey temizliği ve bölge illerinde deniz temizliği konusunda farkındalık eğitimlerini kapsayan Mavi Nefes Projesi devam ediyor. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla gerçekleştirilen törenle açılışı yapılan

İşitme engelli bireylerin sosyalleşmelerine katkı

23 Eylül Cumartesi günü Bodrum Belediyesi destekleriyle Marmara İşitme Engelliler Derneği bünyesinde işitme engelli bireyler için Sessiz Kafe açıldı.

Gazeteci Zeynep Oral O Büyülü İnsanları Anlattı

Cumhuriyet Gazetesi Yazarı Zeynep Oral Dibeklihan’da söyleşide İnkilap Kitabevi tarafından yeniden baskısı yapılan “O büyülü İnsanlar” kitabındaki insanları ve kitaba konu olan isimler ile yaşadıklarını anlattı. Zülfü Livaneli’nin de anıları ile katkı koyduğu söyleşi sonunda “O büyülü İnsanlar” kitabını okurları için imzaladı...

Belediyeden Eğitim Seferberliği

Milas Belediyesi, 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı boyunca farklı dallarda devam edecek kurslarla öğrencilerin kendilerini geliştirmelerine ve akademik başarılarını artırmalarına katkı sağlayacak.