Kaplan Haberleri

Kaplan Haberleri

“Cevizin faydaları saymakla bitmez”

Her derde deva olan cevizin faydaları saymakla bitmiyor. Cuma pazarında satış yapan Musa Kaplan ise FRT TV’ye cevizin faydalarını anlattı.

Yıldız Kaplan ibadet edenlere saldırdı

Oyuncu Yıldız Kaplan, Göcek’te teknesinde ibadet eden insanları gizlice kayda alıp "Gerçek Müslümanlık budur." ifadelerini kullandı.

Milletvekili adayı Tan esnaf ziyaretlerini sürdürüyor

Ortaca'da beraberinde Ak Parti Muğla Milletvekili Adayı Yakup Otgöz, İlçe Başkanı Burak Kaplan ile birlikte esnaf ziyaretleri gerçekleştiren AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Eylem Tan, '' 21 yıl önce bir hayal kurmuştuk.

ORTACA BELEDİYESİ YATIRIMLARA DEVAM EDİYOR

Fevziye ve Sarıgerme Mahalleleri bağlantı yolları saygı asfalt ile kaplandı. Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir “Biliyorsunuz kültürümüzde yol medeniyettir. Bu kapsamda ilçemizde bulunan yolların yenileme çalışmalarını ara vermeksizin yapıyoruz. Biz inanıyoruz ki yerel yönetimlerin başarısı şehirleri bayındır hale getirilmesi nispetinde değerlendiriliyor. İlçemizde çok şükür sorunlu yollarımız kalmadı dedi.

İLK ADIM KREŞİ’NDEN ANNELER GÜNÜ ETKİNLİĞİ

İlk Adım Kreşi, Barbunn Bistro’da anneler günü için özel bir etkinlik düzenledi.

DENİZ TAKSİLERİNDE İHALE SIKINTISI

Ülkemizin Dünyaya açılan kapılarından bir tanesi olan Ölüdeniz’de sürat tekneleri kısa süreli tur düzenleyerek turizme katkı sağlayan Ölüdeniz Taksi Bot Kooperatifi Üyeleri, Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından 13 Nisan tarihinde yapılacak olan deniz taksi plakası ihalesinde yer alan şartlar nedeni ile sıkıntılı günler yaşıyor.

Fethiyespor zor şartlar altında Erokspor maçında

Lider Fethiyespor 19. hafta mücadelesinde Erokspor ile karşılaşıyor. İstanbul’da yoğun kar yağışı olması nedeniyle saha zemini kar ile kaplanmış durumda bulunuyor. Görevliler karşılaşmanın oynanacağı sahayı maç saatine yetiştirmeye çalışıyorlar. 

Seydikemer'de asfalt çalışmaları tamamlandı

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz’ün talimatı doğrultusunda başlatılan asfalt çalışmaları tamamlandı. 18 mahalle asfaltla buluşurken toplamda 54 kilometre yol asfaltla kaplandı.

Karabükspor Maç Öncesi FRT TV’ye konuştu

Fethiyespor evinde Kardemir Karabükspor’u ağırlayacak. Takımı ile Fethiye’ye gelen Kardemir Karabükspor temsilcileri maç öncesi FRT TV’ye değerlendirmelerde bulundu.

Ak Parti Gençlik Kollarından "Mahalle Bizim Gençlik Bizim" etkinliği kapsamında ziyaret gerçekleştirdi

Ak parti İl Gençlik Kolları Başkanı Burak Kaplan ile Ak parti Fethiye Gençlik Kolları Başkanı Sinan Cengil beraberinde Karaçulhalı gençler, "Mahalle Bizim Gençlik Bizim" etkinliği kapsamında Karaçulha Gönüllüleri Derneğine ziyarette bulundu.

Doğalgaz için önemli adım

Milas’ın en önemli sorunlarının başında hava kirliliği geliyor. Kentin yıllardır beklediği doğalgaz konusuyla ilgili seçildiği günden bu yana birçok girişimde bulunan ve doğalgaz talebini en gür şekilde haykıran Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat bugün Akmercan Muğla Doğalgaz Bölge Müdürü Sayın Serdar Kaplanoğlu’nu ziyaret etti. 

Doğalgaz gelmeyecek tartışmalarına nokta konuldu

Menteşe kent merkezinin doğalgaza kavuşmasının akabinde Kentsel Sit Alanı içerisinde yer alan mahallelere doğalgaz gelmeyecek tartışmaları, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş ile Akmercan Muğla Doğalgaz Bölge Müdürü Serdar Kaplanoğlu arasında imzalanan protokol ile sona erdi.  Kentsel Sit Alanı içerisinde yer alan Karşıyaka, Balıbey, Kiramettin ve Karamehmet Mahalleleri, Akmercan Muğla Doğalgaz Bölge Müdürlüğü ile yapılan protokol çerçevesinde 2021 yılında doğalgaza kavuşacak.  Protokol kapsamında, Düğerek Mahallesinde ilk kazma geçtiğimiz günlerde vurulurken, Yeniköy ve Ortaköy Mahallelerinde de doğalgaz çalışmalarına bu yıl başlanacak. 

Gökcan, Düğerek ve Ortaköy'ü doğalgaza kavuşturuyoruz

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, Menteşe İlçe Başkanı Eray Çiçek, Akmercan Muğla Doğalgaz Bölge Müdürü Serdar Kaplanoğlu ve Düğerek Mahalle Muhtarı Mehmet Ortayol ile birlikte doğalgaz temel atma törenine katıldı.

AK Gençler Cumhurbaşkanı Erdoğan ile biraraya geldi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz günlerde çalışmalarını Muğla'nın Marmaris ilçesinde bulunan Okluk Koyu'ndaki Cumhurbaşkanlığı Konutu'nda sürdürdü. Buradaki programı esnasında AK Parti Muğla İl Gençlik Kolları Başkanı Burak Kaplan ve İlçe Gençlik Kolları Başkanlarından oluşan bir heyet Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaret etti.

Başındaki 14 şarapnel parçası ile hayatını sürdürüyor

Doğu ve Güneydoğu’da güvenlik güçleri vatan ve millet uğruna canı pahasına savaşıyor. Bu zorlu mücadelede çok sayıda kahramanlık destanları yaşanıyor. Bu kahramanlık destanlarının birinin başrolünde ise Hakkâri’de vatani görevini yaparken başına isabet eden 14 şarapnel parçasıyla hayatını sürdüren Muğlalı Gazi Jandarma Çavuş Rıfat Kaplan bulunuyor. 

Muğla’ya müjdeler 

AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete, AK Parti Muğla Milletvekilleri Mehmet Yavuz Demir, Yelda Erol Gökcan, AK Parti’li 6 Belediye Başkanından ve Gençlik Kolları Başkanı Burak Kaplan’dan oluşan Muğla heyeti, TBMM’de Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu ile bir araya geldi. 

Behçet Saatcı İyi Parti’ye dönecek mi?

İYİ Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Tolga Akalın ve Tekirdağ Milletvekili Enez Kaplan, Muğla İyi Parti teşkilatı ile bir araya geldi. Akalın, Gerçek Fethiye Gazetesi muhabiri Ferdi Yavuz’un “Behçet Saatcı İYİ Parti’ye dönecek mi?” ve “İYİ Parti il başkanı kim olacak?” sorularına cevap verdi.

Il Gençlik Kollarının heyecanı koronavorüsü unutturdu

AK Parti Muğla Gençlik Kolları Başkanlığı’nda yaşanan başkanlık değişimi sonrası Halil Talha Ülkü, başkanlığı Burak Kaplan’a devretti. Devir teslim töreninden sonra yaşanan kalabalıkta gençliğin heyecanı akıllara korona virüs salgınını getirdi.

CHP’li Dursun Kaplan’dan, Başkan Osman Gürün’e Eleştiri!

Muğla’daİl Genel Meclis Üyeliği ve başkan vekilliği yapan CHP’li Marmaris Belediyesi eski Başkan Yardımcısı Dursun Kaplan, CHP’li Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün’e, hem seçimlerden hem de sel ve su baskınlarından dolayı tepki gösterdi. Bu durum CHP Muğla’da neler oluyor dedirtti.