Kapılarını Açıyor Haberleri

Kapılarını Açıyor Haberleri

Marmaris Boat Show, Setur Netsel Marmaris Marina’da Kapılarını Açıyor

Marmaris Ticaret Odası (MTO) ve Marmaris Uluslararası Yat Kulübü (MIYC) iş birliğinde, Marmaris Belediyesi destekleriyle düzenlenen “Marmaris Boat Show Setur Netsel Marmaris Marina Etkinlik Alanı’nda 25-28 Ekim tarihlerinde 11:00-19:00 saatleri arasında ziyaretçiyle buluşacak.

Fethiye Tarım Fuarı Agritech Kapılarını Açıyor

Bu yıl 12’cisi düzenlenen Fethiye Tarım Fuarı Agritech, Çamköy Kapalı Pazar Yeri’nde kapılarını açıyor.

ÇOCUK BİLİM PARKI YENİDEN KAPILARINI AÇIYOR

Menteşe Belediyesi Çocuk Bilim Parkı kapılarını yeniden açıyor. Pandemi nedeniyle bir süre kapalı olan Çocuk Bilim Parkı yapılan bakım, onarım ve tadilat çalışmalarının ardından bugün ziyaretçilerine yeniden açılacak.

ZEHRA KULELİ BEACH SEZONA AÇILIYOR

Fethiye’nin muhteşem koylarından biri olan Zehra Kuleli Beach, 1 Haziran’da kapılarını açıyor.

TARIM ve SERACILIK FUARI AÇILIYOR

Fethiye Tarım ve Seracılık Fuarı 23 Mart tarihinde saat 10.00’da vatandaşlara kapılarını açıyor. 170’e yakın firmanın ve çeşitli etkinliklerin olacağı fuar 4 gün boyunca ziyaretçilerine açık olacak.

Menteşe Mutfak Kültürü Atölyesi Saburhane’de Açılıyor

Muğla Mutfak Kültürü’nün kayıt altına alınarak gelecek kuşaklara aktarılması, kentin gastronomi potansiyelinin turizmle entegre edilmesi, yeme – içme ve kültür turizminin canlandırılması amacıyla “Menteşe Mutfak Kültürü Atölyesi ve Saburhane Semt Pazarı” 21 Ekim Perşembe günü saat: 10.30’da tarihi Şaraphane’de kapılarını açıyor.