Izlendi Haberleri

Izlendi Haberleri

Fethiye'de öğretmenler günü ilgi ile izlendi

24 Kasım Öğretmenler Günü ülke genelinde olduğu gibi Fethiye’de de etkinliklerle kutlandı. Bu kapsamda ilk olarak çelenk sunma programı gerçekleştirildi.

Fethiye'de 'Kemal' Belgeseli İlgiyle İzlendi

Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi'nde, Cumhuriyetin 100. Yılına özel sanatçı Pınar Karakoç Ayhan'ın sunumuyla Bir Müzikal Belgesel 'Kemal' belgeseli Fethiye'deki vatandaşlar tarafından büyük ilgiyle izlendi.

Mitoloji ve Felsefe Zirvesi yoğun ilgi ile izlendi

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen Bodrum Mitoloji ve Felsefe Zirvesi’nin ikincisi, Bodrum Belediyesi Şevket Sabancı Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Sabahın İlk Işıklarıyla Sokaklar Temizlendi

Fethiye'de dün akşam saatlerinde başlayan yağış nedeniyle Ali Gaffar Okan ve Cahit Gündüz Caddesi ile kentin farklı noktalarında yollar göle döndü. Esnaflar yol kenarındaki iş yerine akan suyun girmemesi için büyük mücadele verdi. Kaldırımları aşan su nedeniyle vatandaşlar zor anlar yaşadı. 

Gerenkuyu Halk Plajı Temizlendi

Bodrum Belediyesi ve Türkiye Çevre Eğitim Vakfı Muğla Şubesi’nin ortaklaşa organize ettiği Deniz Çöpleri İzleme Programının ikincisi yapıldı. 

Gümbet Dolgu Alanı Temizlendi

Dünya Temizlik Günü kapsamında Bodrum Belediyesi ile Mis Gibi 1 Bodrum gönüllüleri iş birliğinde Gümbet Dolgu Alanında temizlik yapıldı.

HZ. Ali Camii'nde “Açık Hava Sineması”

Fethiye Çalış Mahallesi HZ. Ali Camii bahçesinde düzenlenen açık hava sineması etkinliğiyle, İslamiyet'in doğuşunu anlatan "Çağrı" filmi izlendi.

Atmaca,depremzedelerle geleneksel oyunlar izledi

Fethiye İlçe Eğitim Müdürü Ahmet Atmaca, Fethiye Sıtkı Mefharet Koçman Yurdu’nda misafir edilen, deprem bölgesinden gelen vatandaşlar ile birlikte geleneksel oyunlardan Meddah ve Karagöz Hacivat oyununu izledi.

Pantomim oyunu ilgiyle izlendi

Fethiye Belediyesi tarafından organize edilen, İlker Kılıçer’in ‘Mimdo’nun aradığı’ isimli pantomim oyunu, Şehit Fethi Bey Parkı’nda çocuklarla buluştu.

‘OCAK BELGESELİ’ İLGİYLE İZLENDİ

‘Ocak Belgeseli’ Seydikemer’in Kabaağaç Mahallesi’nin ardından Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezinde de yayınlandı.

ÇALIŞ SAHİL KUMU TEMİZLENİYOR

Bölge Turizmi’nin en önemli yerlerinden biri olan Çalış Sahili’nde temizlik çalışması yapıldı. Sahil daha kalkiteli bir sahil kumu elde edebilmek adına traktöre bağlanan elek ile temizlendi.

FTSO’da “Mağaza içi satış teknikleri ve müşteri ilişkileri yönetimi eğitimi”

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) tarafından gerçekleştirilen ‘Mağaza İçi Satış Teknikleri ve Müşteri İlişkileri Yönetimi Eğitimi’ne 24 FTSO üyesi ve çalışanı katıldı. Sinema filmlerinden kesitlerin de izlendiği eğitimde, mağaza içi satış hedefleri, etkili iletişim ve beden dili başta olmak üzere müşteri ilişkileri tüm yönleriyle ele alındı. 

Hava oyunları muhteşem gösteriler ile devam ediyor

Muğla’nın Fethiye ilçesinde, en iyi akrobasi pilotlarının katıldığı 21. Uluslararası Fethiye Ölüdeniz Hava Oyunları, Beşkaza Meydanı’nda Türk Hava Kurumu’nun sıcak hava balonu ilgiyle izlendi.

Koylarda temizlik yaptılar

Fethiye Temiz Kalsın Derneğinin Kurucusu Virginia Howes, "uzaktaki sahilleri temizleme" etkinliği düzenleyerek bir tekne turu organize etti. Fethiye Belediyesi’nin de destek verdiği etkinlikte Cennet ve Korsan koyları temizlendi.

Ölüdeniz’de At turu

Turizm sezonu Fethiye’de yavaş yavaş kendini hissettirirken Ölüdeniz Belcekız plajında tozu dumana katan atlar çevredeki yerli ve yabancı tatilciler tarafından ilgi ile izlendi.

Değirmenbaşı mevkii temizlendi

Fethiye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Değirmenbaşı Mevkii’nde temizlik çalışması yaptı.

Orta Şekerli'ye Banu Büyüksolak konuk oldu

FRT TV'de Cumartesi günleri 14:00 - 16:00 saatleri arasında yayınlanan Orta Şekerli programı bu hafta da ilgiyle izlendi. Banu Büyüksolak'ın konuk olduğu programda, Fethiye Çiftetellisi konuşuldu. Banu Büyüksolak'ın yeni çıkan klibi Fethiye Çiftetellisi Orta Şekerli'yle güne damgasını vurdu. 

Kuran Kursu’nun Bahçesi Temizlendi

FERDİ YAVUZ- Kuran Kursu’nun bahçesi hak ettiği temizliğe kavuştu.

Fethiye’de TOMA’lı Temizlik

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Fethiye Belediyesi işbirliği ile Kovid-19 salgınına karşı Fethiye caddeleri ve halkın bir araya geldiği pazar alanı TOMA’nın da katıldığı ekiple baştan sona dezenfekte edildi. TOMA ve belediye tankerlerinin temizlik çalışması dışarıda bulunan vatandaşlar tarafından ilgiyle izlendi. 

150 Futbol Sahası Büyüklüğünde Alan Hafriyattan Temizlendi

Muğla Büyükşehir Belediyesi il genelinde bugüne kadar 11 hafriyat alanında 3 Milyon 918 bin 092 ton hafriyat atığını bertaraf etti. Böylece yaklaşık 150 futbol sahasında alanın kirlenmesinin önüne geçilmiş oldu. 

Doğaya Atılan 65 Ton Atık Toplandı

Bodrum'da ormanlık alana atılan yaklaşık 65 ton atık Bodrum Belediyesi ekiplerince temizlendi.