Istikbal Haberleri

Istikbal Haberleri

Saatcı: Gençler Bizim Geleceğimiz

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, yerel seçimler öncesinde Maliye kavşağı, Ovacık Köprüsü civarı ve Baha Şıkman Caddesi’nde esnafları ziyaret etti.

Demirel; “Ülkü ocaklarında fidanlar yetiştiği sürece Cumhuriyet ilelebet payidar kalacaktır”

Ülkü Ocakları İl Başkanı Burak Demirel, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı. Demirel mesajında, “Türk milletinin istiklal ve istikbalini her şartta muhafaza ve müdafaa edeceği, şanlı tarihine bakıldığında açıkça görülmektedir. İstiklal harbimizi zaferle sonuçlandıran Türk Milleti, bu eşsiz zaferini taçlandırdığı Cumhuriyetimizin 98. kuruluş yıl dönümünü kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz.” Dedi.

Milletvekili Gökcan’dan “19 Mayıs Atatürk´ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı” Mesajı…

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan; “Türk Milleti'nin istiklal ve istikbal umutlarının inanca dönüştüğü, kurtuluş meşalesinin yakıldığı ve adeta küllerinden yeniden doğduğu gün olan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun.”

İstiklal Şairimize İstikbalden Mektup Yarışması'nda Türkiye üçüncüsü oldu

Gençlik ve Spor Bakanlığı, İstiklâl Marşı’nın Kabulünün 100. Yılı ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Etkinlikleri dolayısıyla “İstiklal Şairimize İstikbalden Mektup Yarışması” düzenledi. Yarışmaya 13-17 Yaş kategorisinde 1.447, 18-25 Yaş Kategorisinde ise 1.565 olmak üzere toplam 3.012 genç katıldı. Muğla’dan başvuran ve Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Tıp Fakültesi 1. Sınıf öğrencisi olan Funda Parlak, yazdığı mektubuyla 1.565 kişi arasından dereceye girerek Türkiye üçüncüsü oldu.