Ilgi Haberleri

Ilgi Haberleri

Büyükşehir Belediyesi 100 Yaş Evinde Yazlık Sinema Günleri

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Menteşe’de bulunan Nilüfer Caner 100 Yaş Evinde düzenlediği yazlık sinema günleri ile vatandaşlara keyifli anlar yaşatıyor. Yıl boyunca çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapan 100 Yaş Evlerinde, yaz aylarına özel olarak gerçekleştirilen etkinlikler büyük ilgi görüyor.

Başkan Özdemir, açık rögar kapağıyla ilgili yetkilileri uyardı

Türkiye Görme Engelliler Derneği Muğla Şube Başkanı Mehmet Özdemir, Milas’a bağlı Aydınlıkevler Mahallesi Akkent Caddesi üzerinde kaldırımda yer alan rögar kapağının açık durumda olduğunu belirterek yetkilileri uyardı.

Başkan Çıralı'dan 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı Mesajı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajda, “İletişimin vazgeçilmez olduğu bilgi çağında görevini, gece-gündüz demeden özveriyle yerine getiren tüm basın emekçilerinin 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutluyor görevlerinde başarılar diliyorum.” dedi. 

5.İdil Biret Müzik Festivali’ne Sanatseverlerden Yoğun İlgi

Muğla Büyükşehir Belediyesi “İdil BİRET” müzik festivali ile Fethiye ve Marmaris’te sanatseverlere unutulmaz iki gece yaşattı.

Müzikli Fethiye Akşamları ilgi görüyor

Müzikli Fethiye Akşamları, Aysun Karasaçlı ve Mustafa Selçukoğlu konseriyle 3. Etap Sahil Bandı’nda devam etti.

CHP Fethiye İlçe Başkanlığı’ndan Eğitim Maratonu Sonrası Açıklama

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Başkanlığı, dün gerçekleştirilen ve ilk kez yapılan Eğitim Maratonu ile ilgili Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi’nde basın açıklaması yaptı.

Büyükşehir Belediyesi'nden Sosyal Belediyecilikte Öncü Adımlar

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Başkan Ahmet Aras öncülüğünde sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışmalarını sürdürüyor, vatandaşları yakından ilgilendiren projeleri bir bir yerine getirmeye devam ediyor. Muğla Büyükşehir Belediyesi sosyal belediyecilik anlayışı ile hayata geçirdiği ve hizmete sunacağı projeler ile vatandaşların yaşam kalitesi arttırmayı hedefliyor.

Kadın futbolunun yıldızı Alisha Lehmann, Türkiye'ye geldi

Dünyanın ''en güzel futbolcusu'' olarak anılan Alisha Lehmann, Türkiye'ye geldi. Kadın A Milli Takımı'nın İsviçre ile oynadığı maçta yer alan 25 yaşındaki oyuncu tribünlerdeki seyircilerden büyük ilgi gördü.

Akyaka’daki kazayla ilgili Muğla Valiliği’nden açıklama

Muğla’nın Ula İlçesindeki Akyaka Mahallesinde sabah saatlerinde freni patlayan tur otobüsünün karıştığı kazayla ilgili Muğla Valiliği açıklama yaptı.

Bahriye Üçok Halk Evi vatandaştan ilgi görüyor

Fethiye Belediyesi, piyasaya gelen tüm büyük zamlara rağmen halk evlerinde çayı son 5 yıldır olduğu gibi 1 TL'ye satmaya devam ediyor. Vatandaşlar ise halk evindeki fiyatlardan oldukça memnun…

Muğla’nın Huzuru Güvenlik Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Muğla Valisi Dr. İdris Akbıyık basın mensuplarıyla bir araya gelerek, il genelinde yürütülen asayiş ve güvenlik konularında yürütülen çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu.

Fethiye’de Emekli Vatandaşlar, Emekli Maaşlarından Dolayı Tepkili

Muğla’nın Fethiye ilçesinde röportaj yaptığımız emekli vatandaşlar Selahattin Acar ile Mustafa Akboyun, aldıkları emekli maaşının kendilerine yetmediklerini belirterek bu konuyla ilgili düşüncelerini aktardılar.

Fethiye Yarımadası’ndaki Yapılaşma Mercek Altında Ağustos Ayında Geniş Katılımlı Toplantı Yapılacak

Fethiye ve Seydikemer Meslek Kuruluşları Güç Birliği Platformu’nda, Fethiye Yarımadası’ndaki yapılaşmalar ele alınarak, söz konusu projelerin çevresel etkilerinin değerlendirilmesi amacıyla Ağustos ayında geniş katılımlı bir toplantı yapılması ve ilgili kurumlarla durumun istişare edilmesi kararlaştırıldı.

Yaz aylarında kar şerbetine ilgi yoğun

Yerli ve yabancı vatandaşların serinlemek için tükettiği kar şerbeti yaz aylarının gözdesi olmaya devam ediyor.

Sıcaklarda serinletiyor: Fethiye’de kavun ve karpuz ilgi görüyor

Artan sıcaklıklardan dolayı halk serinletici çareler ararken kavun ve karpuza olan talep artmaya devam ediyor.

Meteoroloji uyardı: Fethiye’de o saatlerde sakın dışarı çıkmayın!

Fethiye İlçe Meteoroloji Müdürlüğü’nün Eyyam-ı bahur sıcaklarının etkilerinin sürdüğü bu günlerde, aşırı sıcakların sağlık üzerine etkileriyle ilgili art arda uyarılar yaptı.

Büyükşehir ve Fethiye Belediyesi Faralya’da Vatandaşları Dinledi

Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Fethiye Belediyesi Faralya Mahallesi’nde 1/5000 ölçekli nazım imar planı ile ilgili bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Fethiye'de Otizm Parkı Çalışmaları Hızla Sürüyor

Fethiye Belediyesi ve hayırsever iş insanı Niyazi Mete tarafından yaptırılmakta olan, "Muğla'nın ilk otizm merkezi" ünvanını taşıyacak "Niyazi Mete Otizm Parkı" inşaatı Akarca mahallesinde hızla devam ediyor. Öte yandan, ilgili Belediye personeli, Fethiye Otizm Derneği yöneticileri ve konunun uzmanlarından oluşan bir heyet; Aydın / Efeler Belediyesi bünyesindeki Otizm Yaşam Merkezi'nde temas ve incelemelerde bulundu.

Çalış-Der Başkanı Ay’dan, Fethiye Kaymakamı Ertaş’a ziyaret

Çalış Turizm ve Tanıtma Derneği Başkanı Mete Ay, dernek yönetim kurulu üyesi Hüseyin Küp ile birlikte Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş’ı ziyaret ederek dernek çalışmaları hakkında Kaymakam Ertaş’a bilgi verdiler.

Ula Tazelenme Üniversitesi Yıl Sonu Konseri ’Ne İlgi Yoğun Oldu

26 Haziran 2024 günü akşamı saat 20.30’da Muğla Tazelenme Üniversitesi Ula Kampüsünün hazırlamış olduğu, Resim Sergisi ve Türk halk müziği konseri Ula Belediyesi Nail Çakırhan salonunda yapıldı. Resim sergisi açılışı ile başlayan program Konser ile devam edip halk tarafından büyük ilgi gördü.

Muğla’da Yerel Tohum Merkezi Öğrencileri Toprakla Buluşturdu

Muğla Büyükşehir Belediyesi Yerel Tohum Merkezi, Türkiye’nin farklı şehirlerinden gelen 30 öğrenciye kapılarını açtı. İstanbul Üsküdar İlçesinden gelen 13 yaşındaki Beris Özdemir, daha önce videolardan izlediği tohumlama tekniğini ilk kez kendi yaptı. Özdemir, “İlk defa böyle bir yere geliyorum. Daha önce zaten tarımla ilgili videolar izlemiştim ama ilk defa canlı olarak yapıyorum. Çok güzeldi ve eğlenceliydi.” diye konuştu.

Sosyal Güvenlik Denetmenleri FTSO’yu Ziyaret Etti

Muğla Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü’nde görevli Sosyal Güvenlik denetmenleri Hüseyin Özdeş ve Selahattin Koçyiğit, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nı (FTSO) ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı ile bir araya geldi. Denetmen Özdeş ve Koçyiğit görüşmede, yılsonuna kadar sektör ayrımı yapmadan yaygın ve yoğun denetimler yapacaklarını, ayrıca ihbar ve şikâyetlerle ilgili olarak da denetimlerin devam edeceği söyledi.

Süper Lig Hakemleri Fethiye’de Başkan Karaca’yı Ziyaret Etti

Süper Lig hakemleri Fethiyeli Emre Kargın ve Bahattin Şimşek, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca'yı makamında ziyaret etti. Ziyarette, hakemler yeni sezona dair hazırlıkları ile ilgili Başkan Karaca ile istişarede bulundu.

Türkçe Pop Müzik Konseri Fethiye’de İlgi Gördü

Fethiye Alzheimer Derneği ve FMS Korosu işbirliğinde Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi'nde düzenlenen Türkçe pop müzik konseri müzikseverlerden tam not aldı.

Özdemir, engellilerin ÖTV muafiyeti hakkında konuştu

Engelli bireylere sağlanan ÖTV indiriminde önemli değişiklikler kapıda. Meclis’in gündemindeki yeni vergi paketiyle, engellilere sağlanan ÖTV muafiyetine kısıtlama getirilecek ve mirasçılar, veraset yoluyla intikal eden araçlar için vergileri ödemek zorunda kalacak. Konuyla ilgili Türkiye Görme Engelliler Derneği Muğla Şube Sekreteri Mehmet Özdemir açıklamada bulundu.

Çalış Plajına Yoğun İlgi

Fethiye'nin dünyaca ünlü plajları arasında yer alan Çalış Plajı, tatilcilerin vazgeçilmez noktası oldu. Dokuz günlük bayram tatilini fırsat bilen tatilciler, Çalış Plajı'na akın etti.

Akmaz Plajında Bayram Yoğunluğu

Fethiye Belediyesi çatısı altındaki Fethiye Belediye Hizmetleri Turizm ve Ticaret A.Ş. tarafından 2022 yaz aylarında işletilmeye başlanan Akmaz Halk Plajı ve mesire alanı, yenilenen konsepti ve uygun fiyatlarıyla hem yerli hem de yabancı turistlerin ilgi odağı oldu.

Fethiye’de Halk Plajlarına Yoğun İlgi

Bayram tatili yoğunluğu bayramın dördüncü gününde de devam ediyor.Fethiye’de bulunan ücretsiz halk plajları tatilcilerle doldu taştı

Başkan Aras “Bayramda her türlü duruma karşı hazırız”

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, büyükşehir ve MUSKİ’nin bayram hazırlıkları ile ilgili bir açıklama yaptı.

Başkan Akdenizli, '“Çocuklarımızın Geleceği İçin Çok Çalışıyoruz”

Seydikemer Belediye Başkanı Önder Akdenizli, Çaltıözü Şehit Er Ramazan Bilgiç İlköğretim Okulu öğrencilerinin karne heyecanına ortak oldu.