Ilgi Haberleri

Ilgi Haberleri

Fethiye Depreminin Yıldönümünde Fotoğraf Sergisi

1957 yılında Fethiye’de meydana gelen depremin yıldönümü nedeniyle düzenlenen fotoğraf sergisi, vatandaşlardan büyük ilgi gördü.

Fethiye’de 'Vay Başımıza Gelenler' rüzgârı esti

Fethiye'de yaşayan oyuncular Vay Başımıza Gelenler adlı tiyatro oyununu Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi'nde sahneledi. Bir kez daha kapalı gişe oynayan oyuna Fethiyeli sanatsever vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Lezzet Sokağı vatandaştan ilgi görüyor

Likya Kadın Kooperatifi ve Fethiye Belediyesi öncülüğünde hizmete sunulan projede ayaküstü lezzetler tek bir sokak üzerinde, modern mutfak karavanlar içerisinde hazırlanıyor. Vatandaşların ilgisi ise oldukça yoğun…

13. Yeşilüzümlü Dastar ve Kuzugöbeği Mantar Festivali İkinci Gününde Yoğun İlgi Görüyor

13. Yeşilüzümlü Dastar ve Kuzugöbeği Mantar Festivalinin ikinci gününde Doç. Dr. Hakan Allı’nın ‘geçmişten günümüze kuzugöbeği mantarının tıbbi ve ekonomik önemi’ konulu paneli yoğun ilgi gördü.

Fethiye’de Boks Gecesi Kubilay Alcu Sahnede!

Fethiyeli Yenilgisiz Profesyonel Boksör Avrupa Dünya ve WBC Orta Doğu Boks Şampiyonu Kubilay Alcu, 27 Nisan Cumartesi akşamı 19.30'da Beşkaza Meydanı’nda rakibi Hemrayev ile karşılaşacak.

Fethiye Babadağ Eşsiz Manzaralar ve Yamaç Paraşütü

Fethiye, Türkiye'nin güneybatısında muhteşem plajları, tarihi zenginlikleri ve doğal güzellikleriyle ünlü bir tatil destinasyonu olarak bilinir. Bu bölgenin en gözde cazibe merkezlerinden biri ise Babadağ'dır. Babadağ, sadece muhteşem manzaraları ve temiz havası ile değil, aynı zamanda sunduğu çeşitli aktivitelerle de tatilcilerin ve macera severlerin ilgisini çekmektedir. Babadağ nerde? Babadağ'a nasıl gidilir? Babadağ Teleferik Nerededir? Babadağ yamaç paraşütü nasıl yapılır? Sorularının cevabı sizlerle?

Karaca, ‘Fethiye’ye hizmet etmek için buradayız’

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Cumhuriyet Halk Partisi ilçe binasında düzenlenen bayramlaşma programına katıldı. Buraya seçim süreci ile ilgili çeşitli açıklamalarda bulunan Karaca, “Çok çalıştık ve seçimi büyük bir farkla aldık” dedi.

Karaca, ‘Güzel işler yapacağız’

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Muğla Büyükşehir Belediyesi’nde düzenlenen ilk meclis toplantısına katıldı. Toplantıyla ilgili açıklama yapan Karaca, “Büyükşehir için Fethiye’den görevlendirme yapıldı” dedi.

Bayram için ev yapımı baklavalar satışta

Bayramın vazgeçilmez tatlılarından biri olan baklava, özel günlerde sofraları süsleyen lezzetli bir seçenek. Ev yapımı baklava yapan ve pazarda satışını gerçekleştiren Sadike Hanım ise ilgiden memnun.

Karayiğit, ‘Hal Yasası’nın Bir An Önce Çıkması Lazım!’

Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit, girdi fiyatlarının devamlı yükselmeye devam ettiğini belirterek bir an önce hal yasasının çıkması gerektiğini söyledi. Karayiğit, Karaçulha Hali ile Fethiye’de kurulan pazarlardaki fiyat farkı ile ilgili de çeşitli açıklamalarda bulundu.

Cep telefonu tarifelerine zam geldi!

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK), Mobil Haberleşme Hizmetleri Azami Ücret Tarifesini güncelledi. Cep telefonu tarifelerine yüzde 65 oranında zam yapıldı.

Saatcı: Bunun Adı Yapay Zeka Değil Yapay Aşağılıktır

Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, kendisi ile ilgili sosyal medyada dolaşıma sokulan yapay zeka ürünü ses kayıtları ile ilgili açıklama yaptı. Hukukçu kurmaylarının konuyla ilgili suç duyurusunda bulunduğunu söyleyen Saatcı, “Bunun adı yapay zeka değil, yapay alçaklıktır. Buna tevessül edenleri lanetliyorum.” dedi.

Seydikemer’de Fark Daha Da Açılıyor

Seydikemer Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli’nin rakip belediye başkan adayları ile arasındaki oy farkı günden güne açılıyor. Her gittiği mahallede partili partisiz herkesin ilgisiyle karşılaşan Başkan Akdenizli, Eşen Mahallesi’nde düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada; “2 aydır çok güzel teveccühle karşılaşıyoruz. İnşallah yarından sonra bunu da sandıklarda hep birlikte göreceğiz” dedi.

Saatcı, “Sonuç Güzel Olacak”

Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, kendisi ile ilgili 'seçimlerden çekilecek' şeklinde ortaya atılan iftiralara cevap verdi. "Yalan söylerken bari üstürublu söyleyin" diyen Saatcı, önde götürdüğü yarışı zaferle taçlandıracaklarını belirtirken 2024 seçim başarısının bütün seçim başarılarından daha güzel olacağını açıkladı.

Karaca, "Nif’teki Oyumuzu Artırmak İstiyoruz"

Fethiye Belediye Başkanı ve CHP Fethiye Belediye Başkan adayı Alim Karaca,  seçime sayılı günler kala, halk buluşmaları kapsamında Nif’te vatandaşlarla biraraya geldi. Karaca, soğuk havaya rağmen Nif sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği buluşmada son 5 yıldır yaptıklarını ve tekrar seçilmesi halinde yapacaklarını anlatarak vatandaşları bilgilendirdi.

Bakan Osman Aşkın Bak, “Fethiye’ye yeni ve modern bir stat yapacağız"

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Fethiye’de sporcu gençlerle buluştu. Fethiye’ye yapılacak spor yatırımları ile ilgili bilgiler aktaran Bakan Bak, Fethiye’ye 10 bin kişilik modern bir stadyum yapılacağını ifade etti. 

Kökten "19 İlçe Arasında Fethiye İlk 5’te"

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, yerel seçimler öncesinde ekibi ile birlikte Nif Mahallesi’ni ziyaret etti. “Nif’in çok büyük hizmetlere ihtiyacı var” diyen Başkan Adayı Kökten, halkın Sağlık Ocağı ile ilgili taleplerini bildiğini belirtti. Fethiye'nin il olması konusuna da değinen Kökten "Fethiye İl OLcak ilk beş ilçe arasında" diye konuştu.

Saatcı, “Herkes Kendine Yakışanı Yapar”

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı beraberindeki heyetle birlikte Muğla makası ile köprübaşı arasındaki esnafları ziyaret etti. Çatalarık Sosyal Tesisleri’nde yaşanan olayla ilgili konuşan Saatcı, “Herkes kendine yakışanı yapar” dedi.

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’dan Hayvanseverlere Söz

Fethiye Belediye Başkanı ve aynı zamanda Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye Belediye Başkan adayı Alim Karaca, Fethiye Hayvanseverler Dayanışma ve Yardımlaşma Grubu kurucusu Selda Korhan Kaya ve grup üyelerinden Cengiz Güven ile görüşmesinde patili canlar için bugüne kadar yaptıkları çalışmalar ve önümüzdeki dönem yapmayı planladıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Aday Saatcı’dan Esnaf Ziyareti

Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, seçim çalışmaları kapsamında Günlükbaşı Mahallesi’nden Taşyaka Mahallesi’ne kadar uzanan güzergahta esnaf ziyareti yaptı. Meclis üyesi adaylarıyla birlikte gerçekleştirilen ziyarette, esnafın Saatcı’ya ilgisi büyük oldu. Özellikle dışarıdan gelip Fethiye’ye yerleşen esnaf, Fethiye’nin mimarı olan Saatcı ismini çok merak ettiklerini söylüyor.

Özgür Özel Aday Belirleme Sürecinde Beni Aradı!

Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, rakipleri tarafından yapılan algı oyunlarıyla ilgili bir vatandaşın sorusunu cevaplandırdı.Vatandaşın "Başkanım, seçime bir hafta kala çekileceğiniz dedikodusu yapıp milletin aklını karıştırıyorlar. Biz inanmıyoruz da, sizden de duymak istiyoruz" sorusuna Saatcı net cevap verdi. Seçimi kaybetme korkusu yaşayanların her seçim öncesinde böyle söylemler geliştirerek aciziyetlerini ortaya koyduğunu söyleyen Saatcı, "Allaha şükürler olsun şimdiye kadar çıktığımız hiçbir yoldan geri adım atmadık. 1 Nisan’dan sonra da Sizlere hizmetkârlık yapmaya devam edeceğiz" dedi.

Karagedik'te Saatcı’ya Yoğun İlgi

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, seçim çalışmaları kapsamında Karagedik Mahallesi'nde halk buluşması gerçekleştirdi.

Behçet Saatcı çalışanlara bakın ne söz verdi?

Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı 20 yıllık görev süresi boyunca çalışanlarının hakkını teri kurumadan verdiğini hatırlatırken, 1 Nisan'dan sonra da çalışanların maaş ve zamlarını zamanında alacaklarını söyledi.

Çocuklardan Saatcı'ya Sevgi Seli

Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı'ya çocuklar büyük ilgi gösterirken, kendisiyle fotoğraf çektirmek için adeta sıraya girdi. Esnaf ziyaretş sırasında Saatcı'nın etrafını çeviren 100 kadar çocuk Saatcı'dan park ve spor sahası istedi.

Esnaftan Behçet Saatcı’ya Büyük İlgi

Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.

Kökten, Fethiye’de 12 Ay Turizm İçin Adımını Attı

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, göreve seçilmeden hizmetlerin hayata geçirilmesinde önemli rol oynuyor. Turizmin 12 aya yayılması için projeler hazırlayan Başkan Adayı Kökten, Fethiye Kalesi’nin restorasyonu ile ilgili olarak Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile görüştüğünü söyledi.

Kökten, Tersane Esnafının Sorunlarını Dinledi

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, tersane esnafını ziyaret ederek sorunları dinledi. Tekne imalatı ile bu bölgenin ekonomiye katkı sağladığını belirten Kökten, yeni tersane projesinin de ilgiyle karşılandığını söyledi.

Yumurta üretim çiftliğinin açılışı yoğun ilgi gördü

Yeşilüzümlü Halkevi ve Fethiye Belediyesi ile Likya Fethiye Kadın Girişimi, Üretim, İşletme Kalkınma Kooperatifi'nin işbirliğiyle Yeşilüzümlü'de yaptırılan yumurta üretim çiftliği törenle hizmete açıldı.

Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel’den Açıklamalar

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, 30.Hafta müsabakasında İskenderunspor ile deplasmanda 2-2 berabere kaldı. Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, oynanan bu karşılaşma ile haftaya oynayacakları Uşakspor maçı ile ilgili düşüncelerini aktardı.

Başkan Akdenizli “Rekor Oy İle Kazanacağız”

Seydikemer Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli, 31 Mart seçimlerinde sandıklardan en az yüzde 80 oy alacaklarını belirterek, Muğla ve Türkiye’de rekor kırmak istediklerini söyledi. Gittiği her ortamda Seydikemer’li vatandaşlar tarafından yoğun ilgi ve alaka ile karşılaşan Akdenizli, “Amacımız 25 belediye meclis üyesinden oluşan Seydikemer Belediyesinde, Cumhur İttifakı olarak 25 meclis üyesini de alacağız” dedi.