Hoş Geldin Bebek Haberleri

Hoş Geldin Bebek Haberleri

Hoş geldin Bebek İle Yüzler Gülüyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi “Hoş geldin Bebek Yaşama Sırası Sende” projesi ile 2023 yılında 687 aileye ulaştı.

Başkan Akdenizli'den Devlet Hastanesi’nde Dünyaya Gelen İlk Bebeğe Ziyaret

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Seydikemer Devlet Hastanesi’nde doğan ilk bebeği ve ailesini ziyaret etti. Hayırlı olsun temennisinde bulunan Başkan Akdenizli aileye “Hoş Geldin Bebek” çantası hediye etti.

Milas Belediyesi'den 'Hoş Geldin Bebek' Projesi Devam Ediyor

Sosyal belediyecilik anlayışı doğrultusunda vatandaşların en özel günlerinde yanlarında olmak, onları bilgilendirmek ve mutluluklarını paylaşmak amacıyla Milas Belediyesi tarafından hayata geçirilen Hoş Geldin Bebek Projesi ile son 4,5 yılda 2 bin 375 aileye ulaşıldı. Projenin ilk hayata geçtiği 2016 yılından bugüne ise 5 bin 598 bebeğe “Hoş Geldin” denildi.

Seydikemer Belediyesi'nden Sevgi Dolu Sürpriz

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli öncülüğünde, yeni bebek heyecanı yaşayan ailelerin mutluluğunu paylaşmak amacıyla, “Seydikemer’imize Hoş Geldin Bebek” hediyesi dağıtımına başlandı. 

PROJENİN 400. BEBEĞİ MERYEM BEBEK

Fethiye Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nün tarafından başlatılan “Hoş Geldin Bebek” projesi 400. aileye ulaştı. Yeni doğan bebeklerin tüm ihtiyaçlarının karşılandığı ürünlerin bulunduğu çanta ailelere teslim ediliyor. 

Hoş geldin bebek projesi ile 232 aile dağıtım gerçekleştirildi

Fethiye Belediyesi’nin, ‘Hoş geldin Fethiyeli bebek’ sloganıyla başlattığı sosyal yardım projesi tüm hızıyla devam ediyor. Belediye ekipleri proje başladığı andan itibaren 232 aileye dağıtım yapıldı.

Bodrum Belediyesi’nden ‘’Hoş Geldin Bebek’’ projesi

Bodrum Belediyesi tarafından gerçekleştirilen projede yeni doğan bebeklere ev ziyareti yapılarak hediyeler veriliyor.

Bodrum Belediyesi halkın yanında

Bodrum Belediyesi ilgili birim müdürlükleri ihtiyaç sahibi vatandaşların yanı sıra çeşitli programlar kapsamında vatandaşları ziyaret ediyor. Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü ekipleri, halkın talep ve şikayetlerini dinlerken Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri ise ihtiyaç sahiplerine, gıda paketleri dağıtımına devam ediyor. 

Büyükşehir Ailelerin Mutluluklarına Ortak Oluyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından ihtiyaç sahibi ailelerin anne karnında ve doğumdan sonra 24 aylık süreçteki bebeklerin sağlıklı beslenmeleri, sağlıklı büyüme ve gelişimlerinin sağlanması için 2017 yılının Ekim ayında başlatılan ‘Hoş Geldin Bebek Yaşama Sırası Sende’ projesi tüm hızıyla devam ediyor.