Hazırlık, Haberleri

Hazırlık, Haberleri

Fethiyespor’da Tek Hedef Uşak’tan Alınacak 3 Puan

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 31.Hafta müsabakasında Fethiyespor, Uşakspor ile evinde karşılaşacak. Mücadele, 17 Mart Pazar günü saat 14.00’te Fethiye Şehir Stadı’nda oynanacak. Lacivert beyazlılar yaptığı antrenmanlar ile bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Fethiyespor’un rakibi Karaman FK

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 15. Hafta mücadelesinde Fethiyespor, 26 Kasım Pazar günü evinde Karaman Futbol Kulübü’nü konuk edecek. Lacivert beyazlılar mücadelenin hazırlıklarını sürdürüyor.

Sanat Tiyatrosu Resim Kurslarına Kayıtlar Başladı

Milas Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde açılacak Milas Sanat Tiyatrosu Resim Kurslarına kayıtlar başladı. Ücretsiz olarak gerçekleştirilecek kurslar kapsamında Güzel Sanatlar Liselerine hazırlık, üniversiteye hazırlık ve yetişkinler için yağlı boya ve akrilik boya çalışmaları düzenlenecek.

Fethiyespor’da Soma Mesaisi Başladı

TFF 2.Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Fethiyespor, Iğdır FK maçının ardından verilen 1 günlük izin sonrası karşılaşacağı Somaspor mücadelesi hazırlıklarına başladı.

Hazırlıklar Afyon'da devam ediyor

TFF 2.Lig kırmızı grupta mücadele eden Fethiyespor, sezon hazırlıklarına Afyon'da devam ediyor.

NAZİLLİ BEL. SPOR KARŞILAŞMASI HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

Sezon hazırlıklarına hız kesmeden devam eden Fethiyespor, 29 Temmuz Cuma günü seyircisi önünde Nazilli Bel. Spor ile hazırlık karşılaşmasına çıkacak.

Fethiyespor’un karşılaşması ertelendi

Büyükçekmece Tepecikspor ile Fethiyespor ve Orduspor ile Esenler Erokspor arasında oynanacak olan TFF 3. Lig 3. Grup 27. Hafta mücadeleleri olumsuz hava koşullarından dolayı ertelendiği açıklandı.

Yaz hazırlıkları devam ediyor

Milas Belediyesi yaz döneminin yaklaşmasıyla birlikte kenti yaza hazırlamaya devam ediyor.