Hayran Haberleri

Hayran Haberleri

Fethiye'ye Hayran Kaldı

Sakarya’dan Muğla’nın Fethiye ilçesinde tatile gelen Safa Özgen, bundan sonra tatil denilince akla Fethiye’nin geleceğini belirterek Sakarya’ya döndüğünde de arkadaşlarına Fethiye’yi tavsiye edeceğini ifade etti.

Karaca, Küçük Hayranına Hediye Sundu

Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca, esnaf ziyaretleri sırasında karşılaştığı küçük hayranına hediye takdim etti.

Ünlü sunucu Gürpınar, Saklıkent Kanyonu' nu ziyaret etti

Sevilen televizyon sunucusu ve yazar İkbal Gürpınar, söyleşi programı için geldiği Seydikemer’de Saklıkent Kanyonunu ziyaret etti. Saklıkent’in güzelliği karşısında hayran kalan Gürpınar, Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdeniz’e teşekkür ederek; “Saklıkent Kanyonu adeta cennet gibi. İnsana huzur veren bir ortamı var. Belediye Başkanımıza bu güzel ilçeye beni davet ettiği için teşekkür ediyorum” dedi.

Kapsamlı ve yararlı buluşma

Mardin’de Kültür ve Turizm Bakanlığının katkıları ve Mardin Gazeteciler Derneği ev sahipliğinde  düzenlenen “Anadolu Basın Buluşmaları “na katılan gazeteciler Mardin’in Tarihi  ve kültürel değerlerine hayran kaldı.

Derya Uluğ Sahne Alacak

8.Menteşe Kültür ve Sanat Şenliği kapsamında, 6 Ekim Cuma günü konserde sevilen sanatçı Derya Uluğ sahne alacak.

Fethiye’ye Gezmeye Geldi, Hayran Kaldı

Aslen Zonguldak’lı olan, İstanbul’da yaşamını sürdüren Altan Yoltan, Fethiye’ye hem kızını ziyaret etmeye hem de gezmeye geldi. Fethiye’ye hayran kalan Yoltan, ileriki süreçte Fethiye’ye taşınmayı düşündüğünü FRT TV mikrofonlarına ifade etti.

Fethiye Semicenk’in Şarkıları İle Coştu

Fethiye Telmessos Antik Tiyatro’da sahne alan Semicenk, en güzel şarkılarını yaklaşık 2 saat boyunca hayranları için seslendirerek performansıyla kalpleri fethetti.

Fethiye’de ‘Sagopa Kajmer’ hayranları ile buluştu

Türkçe Rap kategorisinin sevilen isimlerinden Sagopa Kajmer, Telmessos Antik Tiyatro’da Fethiye’deki hayranları ile buluştu.

Fethiye’de ‘Madrigal’ Gecesi

2007’den bu yana birçok şarkısıyla müzikseverlerin gönlünde taht kuran ‘Madrigal’, Telmessos Antik Tiyatro’da konser vererek hayranları ile buluştu.    

Ortaçgil ve Tezer hayranları ile buluştu

Telmessos Antik Tiyatrosu'nda Açık hava konserleri, ünlü sanatçıları müzik severlerle buluşturmaya devam ediyor.

HAVA OYUNLARI FESTİVALİ HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

22.Uluslararası Fethiye Ölüdeniz Hava Oyunları Festivali üçüncü gününde izleyenleri hayran bırakıyor. Renkli gösterilere ev sahipliği yapana Fethiye Ölüdeniz Hava Oyunları Festivaline vatandaşın ilgisi yoğun.

Mero’nun sahne aldığı eğlence mekanı doldu taştı

Türk-Alman rapçi Mero ismi ile tanınan gerçek ismiyle Enes Meral, Bodrum'da hayranlarına unutulmaz bir konser yaşattı.

SAKLIKENT KANYONUNU BAYRAM TATİLİNDE 55 BİN KİŞİ ZİYARET ETTİ

Seydikemer’in dünyaca ünlü Saklıkent Kanyonunu, 9 günlük bayram tatili boyunca 55 bin kişi ziyaret etti. Yerli ve yabancı turistlerin büyük ilgi gösterdiği Saklıkent Kanyonuna gelenler, doğanın sunduğu eşsiz güzelliğe hayran kaldılar.

BABADAĞ’DA HAKAN ALTUN RÜZGARI

Babadağ teleferik işletmesi tarafından ev sahipliği yapılan ve birbirinden güzel seslerin bir araya geldiği “Eğlence Dorukta” etkinliğinde sahne alan Hakan Altun konserine yoğun katılım oldu. Hakan Altun birbirinden güzel şarkılarını hayranları ile birlikte seslendirdi.

AFARA UĞUR ARSLAN 1200 METREDE SEVENLERİ İLE BULUŞTU

Babadağ teleferik işletmesi tarafından gerçekleştirilen ve birbirinden güzel seslerin bir araya geldiği “Eğlence Dorukta” etkinliğinin birinci gününde Cem Adrian, ikinci gününde Hande Yener, üçüncü gününde Murat Dalkılıç ve dördüncü gününde ise Afara Uğur Arslan sahne aldı. Babadağ teleferik tarafından düzenlenen yaz konserleri kapsamında Ölüdeniz’den 1200 metre yükseklikte sevenleri ile buluşan Afara Uğur Arslan unutulmaz sahnesi ile sevenlerini hayran bıraktı.

ÜNLÜ OYUNCULAR SAKLIKENT’İN GÜZELLİĞİNE HAYRAN KALDI

Ünlü Oyuncular Başkan Otgöz’e Teşekkür Etti.

SAKLIKENT KANYONU HAYRAN BIRAKIYOR

Seydikemer ilçesinde bulunan Saklıkent Kanyonu, havaların ısınmaya başlamasıyla birlikte yerli ve yabancı turistlerin akınına uğruyor. Dünyanın her yerinden gelen misafirleri ağırlayan Saklıkent Kanyonu, muhteşem doğası ile kendine hayran bırakıyor.

KUMBURNU’NDA DJ ÇABAKÇOR RÜZGÂRI ESTİ

Ünlü DJ Doğuş Çabakçor, Dünya’nın ve Türkiye’nin göz bebeği olan Ölüdeniz Kumburnu Plajı’nda müzikseverler ile buluştu. Yaklaşık 2 saat boyunca sahne alan Çabakçor, çaldığı müziklerle hayranlarına unutulmaz anlar yaşattı.

“MÜZİK HEPİMİZİN ORTAK PAYDASI”

Fethiye ve bölgenin sevilen sipsi sanatçısı İsmail Peynirci, TRT Müzik ekranlarında Emre Dayıoğlu"nun hazırlayıp sunduğu Heybemdeki Türküler isimli programa konuk olacak. Peynirci, programda hayranlarına müzik ziyafeti çekecek.

Bodrum, Dünyaca Ünlü Dj İle Coştu

Bodrum Belediyesi'nin bu yıl ilk kez, ‘’HappyLoveYearParty’’ adıyla başlattığı yılbaşı kutlama etkinlikleri devam ediyor. 18 Aralık günü başlayan konserler ve DJ performansları ile dolu dolu süren program kapsamında, dünyaca ünlü DJ Mahmut Orhan hayranlarıyla buluştu.

Türk Yıldızları nefes kesti

21'nci Ölüdeniz Hava oyunları festivalinde Türk Yıldızları nefes kesti. Birbirine uyumu ile izleyenleri kendilerine hayran bıraktı. Türk Yıldızları gönüllerde taht kurdu.

Karadaş, “Adrenalin patlaması yaşıyoruz”

Tandem başlayan uçuşta serbest devam eden pilotlar izleyenleri hayran bıraktı. 21’inci Ölüdeniz uluslararası hava oyunları festivaline serbest uçuş gerçekleştiren Türk Hava Kurumu Serbest Paraşüt Eğitmeni Mehmet Karadaş hissettiklerini FRT TV mikrofonlarına anlattı. Korku değil vücuttaki adrenalinin yükseldiğinin altını çizen Türk Hava Kurumu Serbest Paraşüt Eğitmeni Mehmet Karadaş, “Ellerim titriyor. Resmen bir adrenalin patlaması yaşıyoruz. Korku ile alakalı değil vücudunuzdaki adrenalin patlamasından dolayı oluşan bir şey” dedi.

Merve Akar, “İnanılmaz bir atmosfer var”

21’inci Ölüdeniz uluslararası hava oyunları festivaline serbest paraşütçüler damga vurdu. Tandem başlayan uçuşta serbest devam eden pilotlar izleyenleri hayran bıraktı. 21’ci Ölüdeniz Uluslararası Hava Oyunları Festivalinden ve yaptığı uçuşu FRT TV mikrofonlarına anlatan Paraşüt sporcusu ve hava yolu pilotu Meryem Akar, “2000 yılında ilk defa yapılan Ölüdeniz Uluslararası Hava Oyunları Festivalinde ilk atlayanlardanım. Aradan 14 yıl geçtikten sonra tekrar geldim. İnanılmaz güzel bir atmosfer var. Normalde serbest paraşütü uçaktan atlayarak yapıyoruz ama biz serbest paraşütçüler bulduğumuz her hava aracından atlıyoruz” dedi.

Engelliler Teleferikle Babadağ’a çıktı

TURKESK Turkuaz Engelliler Eğitim Sanat ve Spor Kulübü Derneğinin organizasyonu ile düzenlenen etkinlikte engelliler teleferikle çıktığı Babadağ’a hayran kaldı.

Ünlü şaire hayranlığı şarkı yazdırdı

Marmaris’te yaşayan iki müzisyen Can Yücel’e olan hayranlıkları sebebi ile söz yazıp besteledi. Şarkılarına, Can Yücel’in yaşadığı sokaklarda ve ünlü yazarın mezarının başında klip de çektiler.

Şarkıcı Göksel muz serasına hayran kaldı 

Sevilen pop müzik sanatçılarından Göksel beraberinde yakın arkadaşları ile birlikte, İşadamı Ali Cesaret’e ait olan muz serasını ziyaret etti. 

“Adama yamalı pantolan giyse yakışıyor”

Köyceğiz'de eşiyle birlikte tatil yaptığı öğrenilen oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'un sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflarına hayranlarından büyük ilgi oldu.

100 Milyon Dolar Değerindeki Ultra Lüks Yat Bodrum’da

Hudut kapıları açılır açılmaz Bodrum’a milyon dolarlık yatlar yanaşmaya başladı. Dünyaca ünlü Rus milyarder Alexander Grigoryevich Abramov’un ultra lüks yatı Titan’da yalıkavak açıklarına demir attı. 100 milyon dolar değerindeki ultra lüks yat görenleri kendine hayran bıraktı.

Arda Turan, Marmaris'te

Marmaris ilçesinde ailesi ile birlikte tatil yapan ünlü futbolcu Arda Turan oturduğu bir mekanda hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Taksici Mühendisin Maket Tutkusu

Bodrum’da taksicilik yapan 27 yaşındaki Endüstri Mühendisi Serkan Okçu’nun yaptığı gemi maketleri görenleri kendine hayran bıraktı. Okçu korona günlerinde Atatürk’ün yatı Savarona’nın maketini yaptı.