HAVA OYUNLARI FESTİVALİ HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

22.Uluslararası Fethiye Ölüdeniz Hava Oyunları Festivali üçüncü gününde izleyenleri hayran bırakıyor. Renkli gösterilere ev sahipliği yapana Fethiye Ölüdeniz Hava Oyunları Festivaline vatandaşın ilgisi yoğun.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Fethiye Kaymakamlığı, Fethiye Belediyesi, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası, Türk Hava Kurumu ve Kültür Turizm Bakanlığı işbirliğinde gerçekleştirilen Uluslararası Fethiye Ölüdeniz Hava Oyunları Festivali Belcekız Plajında düzenlenen törenle 19 Ekim’de açıldı. Üç gündür devam eden 22.Uluslararası Fethiye Ölüdeniz Hava Oyunları Festivali renkli görüntülere ev sahipliği yapıyor. Pilotların yaptığı akrobasi hareketleri ise izleyenleri hayran bıraktı. 

Uluslararası Ölüdeniz Hava Oyunları Festivali’ne 48 ülkeden yaklaşık 850 yamaç paraşütçüsü ve dünyanın en iyi akrobasi sporcuları katılıyor. Etkinliğin bugünkü programında, Türk Hava Kurumu pilotları tarafından paramotor ve yelken kanat gösterileri yapıldı. Festival çerçevesinde base jump (serbest düşüş), skydiving (gökyüzü dalışı), wingsuit (yarasa adam uçuşu) ve akrobasi gösterileri, ücretsiz halk uçuşları yapılacağı öğrenildi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN