Fotoğraf Yarışması Haberleri

Fotoğraf Yarışması Haberleri

Fotoğraf Yarışması Ödülleri Verildi

Muğla Büyükşehir Belediyesi 6.Ulusal Fotoğraf Yarışması Ödül töreni Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi’nde düzenlendi.

6. ulusal fotoğraf yarışması düzenlendi

Muğla Büyükşehir Belediyesi Muğla’nın Arkeolojik Mirası “Uygarlıkların Kesiştiği Yer Muğla” konulu 6.Ulusal Fotoğraf Yarışması sonuçlandı. Yarışmada birinciliği İstanbul’dan katılan Ahmet Fatih Sönmez kazandı.

DERECEYE GİRENLERE BİSİKLET HEDİYE EDİLDİ

Fethiye Belediyesi, İklim Değişikliği ve Çevre Temalı fotoğraf yarışmasında dereceye giren vatandaşlara bisiklet hediye etti. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, tüm katılımcıları tebrik ederek, ödülleri takdim etti.

FETHİYE’Yİ FOTOĞRAFLADILAR, HEDİYELERİ KAPTILAR

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) tarafından düzenlenen ‘Çocuk Gözüyle Fethiye’ fotoğraf yarışmasında dereceye giren küçük fotoğrafçılara ödülleri, Beşkaza Meydanı’ndaki törende verildi. Çektikleri fotoğraflarla ilkokul kategorisinde ilk 3’e giren Ekin Yücel, Eva Aylin Yeşil ve Eymen Kazancı ile ortaokul kategorisinde ilk 3’e giren Ekin Bağlıca, Sümeyra Berra Erol ve Kaan Çidem ödüllerine kavuştular.

‘ÇOCUK GÖZÜYLE FETHİYE’ FOTOĞRAF YARIŞMASI SONUÇLANDI

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlenen ‘Çocuk Gözüyle Fethiye’ Fotoğraf Yarışması sonuçlandı. 15 Nisan’da sona eren başvuruların ardından Fethiye’nin tarihi ve doğal güzelliklerini yansıtan fotoğraflar arasından dereceye girenler seçici kurul tarafından belirlendi. Ödüller Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı 102. Yıl Kutlama Programı kapsamında Beşkaza Meydanı’nda verilecek.

ÇOCUK GÖZÜYLE FETHİYE FOTOĞRAF YARIŞMASI

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla ‘Çocuk Gözüyle Fethiye Fotoğraf Yarışması’ düzenleniyor. İlk ve ortaokul öğrencilerinin katılabileceği yarışmada bölgemizin tarihi ve doğal güzelliklerinin kültürel değerlerle harmanlanarak, çocuk gözüyle fotoğraflanması amaçlanıyor.